Lee Towers denkt dat Songfestival naar Rotterdam komt

Lee Towers denkt dat het Eurovisie Songfestival niet naar Maastricht, maar naar Rotterdam komt. Dat heeft de Rotterdamse zanger dinsdagavond gezegd in Shownieuws. Er zijn nog twee steden in de race voor het liedjesfestijn: Maastricht en Rotterdam. Maastricht lijkt het meest ambitieus, maar Rotterdam heeft met het Ahoy de beste concerthal. Wie gaat het worden? “Ik denk dat Rotterdam de meest internationale uitstraling heeft van de twee“, zo laat Towers weten.

Het is een evenement dat goed past bij de Zuid-Hollandse stad, meent Towers. “Wij hebben het over het Songfestival. Nou, dan praat je toch over de jeugd van de toekomst die komt invliegen. En ja, daar zie ik Rotterdam een véél grotere rol voor weggelegd.”

Rotterdam is een bijzondere stad, vindt hij. “De stad is een stad van innovatie en een stad van niet lullen, maar poetsen. Ik heb ook het idee dat het ook gewoon naar ons toe komt, hoor.”

Shownieuws-deskundige Bart Ettekoven: “Ik roep al de hele tijd Rotterdam, maar ik begin nu toch wel steeds meer een gevoel te krijgen voor Maastricht. Heel veel mensen roepen ook dat het misschien wel Maastricht wordt.”

En collega Mark Labrand: “Ja, ik vind Maastricht ook wel een heel charmante stad. Het heeft iets moois historisch. Ik kom uit Rotterdam, dat is ook een leuke stad.”

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen