Job Gosschalk verkoopt beruchte seksboerderij

De hitsige castingbobo Job Gosschalk heeft zijn beruchte seksboerderij in het Friese Pingjum verkocht. Daarmee lijkt zijn vertrek uit Nederland definitief. Dat meldt Shownieuws vandaag. Gosschalk was jarenlang de man die de dienst uitmaakte in de castingwereld, maar kwam eind 2017 in opspraak vanwege herhaaldelijk seksueel grensoverschrijdend gedrag. Onder zijn slachtoffers bevinden zich onder meer BN’ers als Beau van Erven Dorens en Winston Post.

Het is ondenkbaar dat Gosschalk weer terug in het zadel keert en kennelijk heeft hij daarom zijn boerderij verkocht. Dat levert hem een behoorlijk zakcentje op.

Job kocht het huis in het pittoreske plaatsje in 2016 voor een bedrag van 1,1 miljoen euro. Na er slechts drie jaar gewoond te hebben heeft hij zijn stulpje in juni van dit jaar voor ruim 1,2 miljoen verkocht“, weet Shownieuws.

Tegenwoordig schijnt Gosschalk zijn dagen door te brengen in Tel Aviv. Ook is hij gesignaleerd bij zijn zuster op Ibiza.

Twee weken geleden was Gosschalk special guest op het huwelijk van Katja Schuurman, die het misbruik wel vindt meevallen. Ook Femke Halsema was daarbij aanwezig.

De boerderij ziet u hier.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen