Ook Jan Joost verlengt contract bij Radio Veronica

Geplaatst op do 11 jul 2019 om 10:20

Na Wilfred Genee heeft ook Jan Joost van Gangelen zijn contract bij Talpa Radio met een halfjaar verlengd. Hij blijft te horen als de vrijdagse vervanger van Wilfred. Dat heeft hij laten weten op Radio Veronica. Genee is elke werkdag te horen met de radioshow Veronica Inside, behálve op vrijdag, want dan maakt hij een programma op BNR Nieuwsradio. Dat mag hij blijven doen, zolang hij bij Talpa Radio niet zijn inhoudelijk ei kwijt kan, zo heeft hij afgesproken met John de Mol.

Daarom verzorgt Jan Joost van Gangelen de vrijdaguitzending van Veronica Inside. “Ik ga door. Ik heb nog niet getekend, maar het is binnen zag ik en er komt een krabbel onder en dan is het geregeld“, aldus de presentator.

Van Gangelens baantje hangt van Genee af. “Het hangt van Wilfred af. Die doet het natuurlijk vier dagen. Als hij ermee stopt, dan moeten ze opnieuw in conclaaf en bedenken of ze dan door willen met Veronica Inside of dat het iets anders moet worden. Op het moment dan Wilfred zei: ‘Ik ga tot en met de kerst door’, toen was het voor mij op de vrijdagmiddag ook zo geregeld. Appeltje-eitje.”

Krijgt hij wat extra geld? “Het is feitelijk onmogelijk om hier opslag te krijgen. Ik krijg er wel wat bij, natuurlijk, anders doe ik het niet. Als je opnieuw een contract afsluit, dan moet dat. Al is het een tientje, dan vind ik het prima.”

Ik krijg per show betaald. Ik ben zzp’er. Dat is toch lekker man? Dat heb ik altijd gedaan. FOX Sports is mijn vaste broodheer. Toen ik het Nederlands elftal deed bij SBS of de Champions League, deed ik het ook per klus.”

Foto: Radio Veronica
15 Reacties op “Ook Jan Joost verlengt contract bij Radio Veronica”


 1. wauter

  Goed nieuws dus.

 2. Ron

  Kort contract omdat Evers het gaat overnemen vanaf volgend jaar. Anders had dit contract echt wel langer geweest.

 3. Pipo Radio

  Radio Veronica?! hahahahahahahahaha

 4. Sjors van Kempen

  Hier heb ik echt geen mening over.

 5. Bart

  @Ron Ik zie dat nog niet perse gebeuren.
  En wie zegt dat Edwin i.p.v. Wilfred/Jan-Joost gaat komen? Ze willen veel liever van Giel af bij Veronica.

 6. peacock and whitemen

  Vind het toch raar blijven dat je zzp-er moet zijn om bij talpa radio te werken en toch een contract tekent. waarschijnlijk staat hierin dat je alleen voor talpa diensten mag verlenen.

  Maarja, dat is bij wet verboden en ben je een zogeheten schijn zelfstandige, dus ga ik er met mijn naïviteit denken vanuit dat er alleen in staat dat je een verplichte periode diensten levert aan talpa en daarnaast ook nog voor bijvoorbeeld rtl mag werken.

 7. arie

  Jan Joost, jammer dat hij geen verstand van sport heeft. Blablabla figuur.

  Nu kan hij nóg meer armbandjes omdoen.

 8. Rob

  Ron, klets toch niet niet uit je nek man met je Edwin Evers.

 9. Ron

  @Rob: nee hoor, dat verhaal gaat in de wandelgangen.

 10. Lindeboom

  Waarom staat rechts die vrouw erbij op de foto? owja er moet een vrouw bij.

 11. Ron

  @B-art: Giel gaat er ook wel uit, maar Edwin heeft aangegeven geen ochtendradio meer te willen dus die kunnen we wegstrepen voor de ochtend.

 12. MediaPrak

  Kort contract omdat Sjon Fox Nederland overneemt. (Radio) Veronica moet de sport zender (of volgens Talpa ‘platform’) van Nederland worden. Compleet met betaalkanalen en een radio zender a la BBC5Live.

 13. Bart

  @Ron Genee/Jan Joost naar de ochtend. Past het ook beter. Evers de middag

 14. ano@niem.nl

  1 januari 2020 komt Evers terug, wacht maar af. Genee zegt dan dat hij het er niet meer bij kan doen.

 15. BRAAK

  Derderangs Jan Joost de giraffennek!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.