Ook Jan Joost verlengt contract bij Radio Veronica

Na Wilfred Genee heeft ook Jan Joost van Gangelen zijn contract bij Talpa Radio met een halfjaar verlengd. Hij blijft te horen als de vrijdagse vervanger van Wilfred. Dat heeft hij laten weten op Radio Veronica. Genee is elke werkdag te horen met de radioshow Veronica Inside, behálve op vrijdag, want dan maakt hij een programma op BNR Nieuwsradio. Dat mag hij blijven doen, zolang hij bij Talpa Radio niet zijn inhoudelijk ei kwijt kan, zo heeft hij afgesproken met John de Mol.

Daarom verzorgt Jan Joost van Gangelen de vrijdaguitzending van Veronica Inside. “Ik ga door. Ik heb nog niet getekend, maar het is binnen zag ik en er komt een krabbel onder en dan is het geregeld“, aldus de presentator.

Van Gangelens baantje hangt van Genee af. “Het hangt van Wilfred af. Die doet het natuurlijk vier dagen. Als hij ermee stopt, dan moeten ze opnieuw in conclaaf en bedenken of ze dan door willen met Veronica Inside of dat het iets anders moet worden. Op het moment dan Wilfred zei: ‘Ik ga tot en met de kerst door’, toen was het voor mij op de vrijdagmiddag ook zo geregeld. Appeltje-eitje.”

Krijgt hij wat extra geld? “Het is feitelijk onmogelijk om hier opslag te krijgen. Ik krijg er wel wat bij, natuurlijk, anders doe ik het niet. Als je opnieuw een contract afsluit, dan moet dat. Al is het een tientje, dan vind ik het prima.”

Ik krijg per show betaald. Ik ben zzp’er. Dat is toch lekker man? Dat heb ik altijd gedaan. FOX Sports is mijn vaste broodheer. Toen ik het Nederlands elftal deed bij SBS of de Champions League, deed ik het ook per klus.”

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen