Janine Abbring niet bij RTL of SBS vanwege rare kaak

Janine Abbring is er blij mee dat ze zo goed zit bij de VPRO, want bij RTL of SBS zou ze nooit terecht kunnen met haar rare kaak en kleine borsten. Dat vertelt de presentatrice in gesprek met de LINDA. Abbring denkt niet dat ze ooit voor de commerciëlen kan werken. “Het allerliefst zou ik zo’n vtwonen-programma presenteren. Ik ben dol op bezig zijn met mijn interieur, dus dat lijkt me fantastisch. Maar ja, ik heb geen commercieel hoofd dus ik ben gedoemd tot de inhoud“, geeft ze aan.

Wat bedoelt ze met geen commercieel hoofd? “Met die rare kaak van me. En ik heb ook niet genoeg voorgevel. Televisie is voor 60 procent buitenkant en bij de commerciëlen is je uiterlijk nog belangrijker.”

Bovendien past de politiek correcte Abbring natuurlijk helemaal niet bij het RTL- of SBS-publiek. Zo wil ze liever niet omringd worden door vleesetende mensen. Ze houdt ook zo van haar vriend David ‘omdat hij ook vegetariër is’.

Heel gezellig lijkt ze het overigens niet te hebben met David. Zij woont in Hilversum, hij in Amsterdam en ze gaan ook al niet op vakantie. “Wij wonen niet samen en gaan zelden met elkaar op reis. Dat is misschien wel een beetje gek.

Haar vakanties klinken dan ook niet zo gezellig. “In september ga ik naar het noorden van Ibiza om met de hond te wandelen.

Niet zo gek dat David niet mee wil. Of toch wel? “Dan gaat-ie wel mee.

Abbring had in het verleden een relatie met Arjen Lubach. Die verbrak ze, omdat ze hem niet zo gezellig vond.

Het LINDA-interview met Janine Abbring kunt u lezen via Blendle.

Foto: VPRO, Merlijn Doomernik

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen