Janine Abbring niet meer verliefd op Arjen Lubach

Geplaatst op Sun 08 Jul 2018 om 10:15

Janine Abbring krijgt anno 2018 geen kriebels meer in haar buik van haar ex-geliefde Arjen Lubach, met wie ze samen het programma Zondag Met Lubach maakt. Dat vertelt ze in gesprek met Volkskrant Magazine. Abbring heeft een relatie gehad met Lubach, maar zij vond hem veel leuker dan hij haar, dus maakte ze het uit. Eigenlijk wil de Zomergasten-presentatrice het daar liever niet meer over hebben. “Moet ik het daar echt over hebben? Dan gaat het weer alleen maar daarover.”

Nu heeft Lubach een relatie met Martine de Jong, maar Abbring vindt haar geen heks. “Ja, die nieuwe liefde is al niet zo nieuw, hoor. Zij werkt ook bij Zondag met Lubach, ik ken haar net zo lang als Arjen haar kent. Wat er tussen Arjen en mij was, speelde zeventien jaar geleden, hè? Dat is geen issue meer.

Abbring benadrukt dat Lubach haar niet heeft gedumpt. “Ik heb die relatie met Arjen zelf verbroken en op een gegeven moment gezegd: joh, dit gaat nergens over, laten we gewoon vrienden zijn.

Vorig jaar riep Abbring ergens dat ze Lubach ‘niet geschikt vindt voor relaties’. “Hij vindt het gezellig als ik langskwam bij hem thuis. Maar dan kwam het erop neer dat ik beneden in zijn woonkamer zat te werken en hij op zijn zolderkamer dance maakte. Dat is Arjens definitie van ‘gezellig’. Hij vindt het heel fijn dat hij lekker kan werken en dat er beneden iemand zit met wie hij af en toe een kopje koffie kan drinken“, zei ze in een interview.

Nu komt Abbring daarop terug: “Dat is een quote die me elke keer in het gezicht wordt gegooid, terwijl ik verkeerd ben geciteerd. Hij zei zelf altijd in interviews: ik ben niet goed in relaties, dus ik voelde me vrij ook zoiets te zeggen. En nu lijk ik een rancuneuze ex.

Die anekdote klopt overigens wel, aldus Abbring. Sterker nog: zo gedraagt Lubach zich nog steeds. “Hij heeft ergens een buitenhuis en als ik daar ben, zit hij boven dance te maken, ik zit een boek te lezen en Martine is in de tuin bezig.”

Het Volkskrant Magazine-interview met Janine Abbring kunt u lezen via Blendle.

Foto: AVROTROS
16 Reacties op “Janine Abbring niet meer verliefd op Arjen Lubach”


 1. Kaaskijker

  Klinkt een beetje als friends with benefits. Goede relaties zijn dat.

 2. Shaniquilia vd Put

  Al die nieuwsbladen zijn verworden tot Libelles, Linda’s en Weekends. Zo denken ze te overleven, want op oud nieuws van de vorige dag zit niemand meer te wachten.

 3. God

  Eerst een bericht over Abbring, toen over Lubach, en nu over Abbring én Lubach…

 4. Hasds

  Frustie wijf die zich groot houdt maar van binnen loopt te janken hahaha

 5. Suzanne van den Brink

  10.22 uur, schande dat jij je als ongelovige niksnut zich noemt als de Onmetelijke Goedheid.

 6. Japie

  Geen van beide schoonheden!

 7. Gerard

  De Gooische matras is nog altijd in bedrijf. Iedereen doet t met elkaar en iedereen heeft altaarstuk partner al eens gehad.

 8. Rubicon

  Wel geestig. Iedereen heeft altijd de mond vol van ‘old boys network’ in bedrijfsleven of ons-kent-ons bij studentenverenigingen. Maar tv-wereld/journalistiek is precies hetzelfde. Incestueuze kliekjes, zoontje/dochters die verslaggever worden, programma’s maken. NPO of commercieel maakt allemaal niet uit. Waar de mond vol van is…

 9. Flinter

  Exact, Rubicon. Merendeels mensen die hun positietjes helemaal niet verdient hebben. Op grond van connecties van een ouder, broer, oom etc. en evt. je achternaam een carriere hebben. Heb meegemaakt dat een programmamedewerkster verklapte dat ze door een vriendje die bij de omroep werkte zomaar gevraagd was werk voor dit item te doen. Had geen enkele kennis of ervaring met tv. Was dan ook een ramp, hoe ze ”werkte”.

 10. anonymous

  Arjen valt op mannen.

 11. Dries Eff Em

  Zeer belangrijk om te weten….top

 12. Rodrigo

  ach ja die parodie van Slimme Schemer (Arjen) En Tido (Janine) op het nummer van Eminem, was wel grappig, gelukkig hebben ze daarna geen muziek meer gemaakt…

 13. Meneer Kaktus

  Die hebben regelmatig dampende seks met z’n drieën (in dat buitenhuis).

 14. Criticus Maximus

  Arjen is de winnaar van de Patatgeneratieprijs….. dat is een prijs voor mensen die niks kunnen, niet leuk zijn.. Ik wacht nog op zijn eerste humoristische programma.
  Janine vind ik een leuke bijdrage leveren aan het tv landschap. Een frisse kijk.. interessant…

 15. Henriette

  Hahaha, over kansloos gesproken. Wat ben jij zuur. Hahaha.

 16. weethetbeter

  Is dit nieuws voor een GN,ER [gewone nederlander].

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.