Jan Versteegh vraagt hoofdprijs als trouwambtenaar

Jan Versteegh doet alles voor de centen. Naast zijn werk voor televisie, is hij al jaren de stem van Mediamarkt en prijst hij allerlei producten als stofzuigers aan op Instagram. Maar hij is, net als veel andere bekende Nederlanders, ook nog eens in te huren als BABS, oftewel een zelfstandig werkende trouwambtenaar. Shownieuws heeft de gages opgezocht van babsende BN’ers en Versteegh blijkt er met kop en schouders bovenuit te springen. Hij wil er 7.500 euro voor hebben.

Dirk Zeelenberg, de bekendste BABS, vraagt 5.500 euro en ook andere sterren vangen minder, zo weet Shownieuws. Zo toucheert Xander de Buisonjé 3.500 euro, Angela Groothuizen 3.000 euro, Maik de Boer 2.950 euro en Marlayne Sahupala 2.000 euro.

Presentatrice Shelly Sterk: “Ja, die Jan kan er wat van! Hoe komt dat?

Evert Santegoeds: “Dat kan je wel zeggen, maar hij zegt toch nee. We noemen dit bedrag, omdat zijn eigen management dat gecommuniceerd heeft met een aanstaand bruidspaar. Ze zeggen nu: ‘Hij vraagt veel minder.’ Hoeveel hij dan wel vraagt, weten we dan weer niet.”

Het verschilt van bruidspaar tot bruidspaar, aldus Santegoeds. “Al die sterren zeggen dat het maatwerk is, want soms moet je gaan eten met ze of een borreltje drinken. Je moet er in elk geval veel tijd aan besteden. Verder hangt het ook nog af van waar je gaat trouwen. Dat zijn de bedragen die een beetje de ronde doen.”

Het is wel een lekker handeltje wat ze ontdekt hebben op deze manier.”

Foto: BNNVARA, Wessel de Groot

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen