Zomer met Art scoort ook niet met Katja Schuurman

Tv-producent Blue Circle deed maandag nog zo zijn best om de kijkers van RTL Boulevard te verleiden om ’s avonds ook naar zusterprogramma Zomer met Art te laten kijken, maar het heeft niet mogen baten. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Luuk Ikink kondigde aan: “Katja Schuurman deelt vanavond in de Zomer van Art meer details over haar sprookjeshuwelijk met Freek. De presentatrice laat voor het eerst een speciaal geschreven liedje horen dat op de grote dag is gezongen.”

Wat het heeft opgeleverd? Niets. De kijker liep zoals vertrouwd weer met een grote boog om Art Rooijakkers heen en vond het huwelijk van de weinig authentieke Katja Schuurman nou niet bepaald een reden om wél te gaan kijken.

Het draaide allemaal om een trouwfragment van enkele seconden dat aan het eind van de uitzending werd vertoond. “Er is gefilmd en er wordt nog een mooi filmpje van gemaakt, dus ik heb een paar beelden gezien, maar nog helemaal niet alles.

Lekker boeiend, dacht de kijker. Zomer met Art opende de uitzendweek met een magere 267.000 kijkers, goed voor een marktaandeel van 8,7 procent. Ter vergelijking: zijn concurrent Eva Jinek wist 894.000 kijkers (37 procent) te vermaken,

Momenteel is Zomer met Art bezig aan zijn zevende uitzendweek. Er zijn er hierna nog drie te gaan. Daarna begint de nieuwe latenightshow van Beau van Erven Dorens.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen