Chiel Harten: ‘Kans groot op eigen realityprogramma’

De kans is groot dat realityster Chiel Harten een realityprogramma krijgt met zijn nieuwe vriend Michael. Dat zegt hij zelf in gesprek met de Privé. Harten, bekend van de realitysoaps van Barbie op RTL 5 en van zijn eigen soap op homozender OUTtv, stelt dat er iets in de pijplijn zit. “Ik doe mee aan de obstakelloop Helden door de Modder VIPS, die in augustus bij SBS 6 te zien zal zijn. Ook is de kans groot dat ik een nieuw realityprogramma ga doen, samen met mijn vriend Michael.

Komt dat ook op de buis bij SBS 6? “Helaas kan ik daar niets over zeggen, maar het gaat groot worden. Daarnaast ga ik een aantal programma’s maken over de Gay Pride, dus ik wil er wel op en top uit zien.”

Harten doelt op zijn neus, die hij even heeft recht laten zetten in de Bergman Kliniek. Die stond krom sinds hij in maart het slachtoffer werd van een brute straatroof in Amsterdam. “Ik ben hier al eerder geopereerd en daarom leek het mij beter om nu ook naar Bergman Clinics te gaan.

Waarom wil zijn vriend eigenlijk op tv? “Hij doet het echt voor mij. In eerste instantie had hij wel zoiets van: ‘Wat moet ik er allemaal mee?’ Toen hij meer over het programma hoorde, was hij om.

Voor hem is het wennen dat hij de ‘vriend van’ is. We kunnen niets meer doen zonder dat iemand meekijkt. Welkom in de showbizz, zeg ik dan tegen hem.”

Foto: Instagram

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen