Giel Beelen: ‘Dj’s moeten zo min mogelijk op vakantie’

Geplaatst op Tue 16 Jul 2019 om 12:30

Giel Beelen vindt dat radio-dj’s zo min mogelijk op vakantie horen te gaan. De luisteraar kan niet wennen als je steeds weg bent. Dat zegt de Radio Veronica-ster in gesprek met de Privé. Waar radiokoning Edwin Evers meer op vakantie was dan achter microfoon zat, is Beelen bijna altijd te horen op de radio. “Het is mijn motto dat je als radiomaker zo min mogelijk vakantie moet nemen. De kracht van het medium is juist dat je er altijd bent. Uitslapen doe ik wel in het weekend.

In het weekend slaapt Beelen tot tien uur ‘s ochtends. “Als ik dan eindelijk een keer op vakantie ga, draait mijn hele ritme rigoureus om. Ik ga dan graag uit en Ibiza is daarvoor de ideale bestemming.”

Ibiza is een topper, vindt Beelen. “Mensen die voor de rust komen, kunnen Ibiza beter overslaan, want je vindt er naast zon enkel een verdord land. De clubs trekken het omhoog en natuurlijk de dj’s die er draaien. De allerbeste doen elke zomer het eiland aan.”

Ik kan daar gewoon niet rustig blijven zitten wanneer ik al die flyers met de beste feesten en gaafste line-ups voorbij zie komen.

Het Privé-interview met Giel Beelen kunt u lezen via Blendle.

Foto: Talpa Radio
36 Reacties op “Giel Beelen: ‘Dj’s moeten zo min mogelijk op vakantie’”


 1. M

  Ach, wat is het nog een wilde rakker he, die Giel!

 2. Pieterke

  Gielekel, jij mag van mij het hele jaar op vakantie!

 3. Remi

  … Nu maar hopen dat Giel’s nieuwe vriendinnetje reeds geboren is …

  Gewéldige opmerking van Evert, gisteravond bij Shownieuws ;)

 4. Zomaar

  Goed voor je relaties ook.

 5. Pro Du Cent

  Och, op Radio2 is een plaatjesdraaier die me niet vaak genoeg op vakantie kan gaan… Zou Giel daar niet tussen 12 en 14 willen draaien?

 6. Laurens

  Eens met Giel.
  Ik luister graag naar hem, dus ben blij dat hij weinig op vakantie gaat.

 7. PatatmetMayo

  Ibiza,het eiland voor de omhooggevallen middenstand en nog wat ander zelfbenoemd 3 jaar te laat achter de trends aanhobbelend hip volk.

 8. Ach

  Aldus onze radiopedo..🤗

 9. PatatmetMayo

  @ Pro Du Cent

  Die Staverman moet iets weten over de leiding van Radio 2 wat niet naar buiten mag komen ,want anders hadden ze hem allang van de zender afgepuntert.Wat een ontzettende L*L is dat zeg,bijna knap hoe je zo’n prutser kan wezen.

 10. Joop55

  Zegt iemanddie 600k naar binnenharkte en een flopt d’total bij Talpa is geworden.

 11. Leni

  @patatmetmayo : nou nou nou….. Voorbeelden graag bij al die krachttermen!!

 12. Beste

  Die stelling over Evers is complete onzin en niet te onderbouwen met feiten.

 13. Rt

  DJ’s moeten vooral niet teveel lullen. En als ze iets zeggen moet het over de muziek gaan.

 14. Dirk Jan

  Slechte stelling dat de luisteraar geen verandering aankan. Kan zijn dat Evers vaak op vakantie was maar kennelijk deed dat geen afbreuk aan de cijfers…

 15. Erik

  Ik mis Evers nog elke morgen. De kwaliteit die nu in de ochtend zit aan dj’s op 538 en andere zenders is zo matig dat ik me er echt aan stoor. Frank Dane is op zich prima maar dat team erbij is me echt teveel in de morgen.

 16. Pro Du Cent

  @patatmetmayo smaken verschillen, de een houdt van jou, de ander van speciaal en sommigen willen oorlog. Om er dan gelijk met de waterfiets overheen te gaan is wel een erg ongezouten versie. Van mij mag de door jouw aangehaalde DJ ook op een ander tijdslot gezet worden, maar laten we het wel netjes houden en de saus in het bakje laten en er niet mee gaan gooien.

 17. Kees

  Erik, luister dan maar naar je dag is goed. Dit kan weleens de laatste zomervakantie zijn dat Giel te horen is. Gaat hij nu wel of niet weg ?

 18. liefkleinhertje

  Dat kleine meisje waar deze vuilbek mee heeft liggen rotzooien heeft haar ogen laten lazeren.

 19. Bart

  Onzin wat Giel hier zegt. Het zou voor Veronica een zegen zijn als hij voor altijd op vakantie zou gaan. Een totale miskoop. Gelukkig hebben ze dat zelf ook door al is het wat laat. Zijn ochtendshow op 3FM werd altijd meer gewaardeerd als Giel zelf er niets was en Rob Stenders, Michiel Veenstra, Timur en Ramon of Bert van Lent het overnamen. Qua onderdelen zat de ochtendshow van Giel bij 3FM goed in elkaar. Al waren deze succesvolle onderdelen wel bijna allemaal gejat uit andere radio en tv programma’s. Giel had succes bij 3FM omdat de dj’s om hem heen populair waren. De VARA en Giel zelf dachten altijd dat Giel de populairste was en schoven hem altijd naar voren als boegbeeld. De rest was dit zat en zocht een andere plek dan 3FM. Toen viel Giel door de mand en haakten de grote schare luisteraars af. Dit alles nog los van het muziekbeleid bij de zender. 3FM gaat niet de weg omhoog niet meer vinden, Veronica ook niet zolang Giel daar nog zit. En nee bij Radio 2 zitten ze niet op hem te wachten. Hij heeft eerder een poging gedaan daar binnen te komen. Giel kan binnenkort voorgoed naar Ibiza op vakantie.

 20. Ron

  Denk dat Giel helemaal nergens heen gaat bij Veronica….
  Wel eens met zijn stelling in deze. Er wordt een potje gemaakt van al die vakanties en vrije dagen waardoor radiostations totaal hun consequentie kwijt zijn. Daar koopt de luisteraar niets voor. Zeker zenders als 3FM zouden zich dat moeten aantrekken want daar loopt het echt de spuigaten uit. Vind je het gek dat het dan zo slecht gaat daar…

 21. alfred

  wat is 538 nu nog nu iedereen op vakantie is………

 22. Wauter

  Hij was er vanmorgen niet.

 23. boer zonder land

  Klopt ze hebben het hele jaar al vakantie.

 24. Niks opt tv

  Gewoon je eigen non-stop muziek draaien dan heb je geen last van DJ’s :-). Zeker niet zoals ene Beelen. Info over muziek lees ik ook wel op wiki en “nieuws” lees ik op verschillende kanalen en roddels lees ik hier op MC :-)

 25. critikast

  Giel misbruikt het medium radio door niet op vakantie te gaan. Hierover ooit nagedacht Beelen? Zal wel niet. Je bent klaar met je loopbaan jongen ! Aan je voortdurende zelfverheerlijking zal snel een einde komen. Ik hoop dat je de Kerst niet zult halen!

 26. Bart

  @Niks opt tv Wie zegt er dat iedereen altijd last heeft van dj’s?

 27. sjeffie

  ondertussen gaat Giel wel langer op vakantie dan al zijn collega’s… niemand gaat 5 weken behalve de man die vindt dat dj’s zo weinig mogelijk op vakantie moeten.

 28. Werkeloze bijlmerbewoner

  De “… Giel is een duhbiel show” is een tof programma… prima voor Jostibandiaanse luisteraars.

 29. Alotta Fagina

  Was zeker om zijn gebit op te kalefateren die vijf weken, want dat ziet er nu perfect uit.

 30. merel

  Voor dat geld mag je verwachten dat Beelen het hele jaar plaatjes draait. Moet er nog bij komen ook dat hij vakantie neemt. Poeh poeh wat een zware baan.

 31. Eikenprocessierups

  Als ik er zo uitzag als Beelen dan vertoonde ik me nooit meer in het openbaar.

 32. Kim Ypenburg

  Was meneer niet ziek vanochtend? Moet je vaker op vakantie gaan !

 33. Denise Derrieré

  Mooi toch, misschien kan Gieliepielie wel tussen de gaafste feesten door bijbeunen als vogelverschrikker op dat overigens inderdaad verdorde en smerige eiland. Het enige wat brandschoon is op Ibiza is de spiegel die plat op de tafel of bar ligt. Voor de rest is het een grote gore bende, jammer genoeg.

 34. Johan Boksbeugel

  …En nu zit ie ziek thuis.

 35. Den Draaiert Joost

  Ik ben het nooit met Giel eens, maar hier heeft hij een punt. Continuïteit is voor een DJ erg belangrijk

 36. Freek

  Evers was ondanks zijn vakantie veel populairder dan Beelen.
  Lulverhaal dus.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.