Giel Beelen: ‘Dj’s moeten zo min mogelijk op vakantie’

Giel Beelen vindt dat radio-dj’s zo min mogelijk op vakantie horen te gaan. De luisteraar kan niet wennen als je steeds weg bent. Dat zegt de Radio Veronica-ster in gesprek met de Privé. Waar radiokoning Edwin Evers meer op vakantie was dan achter microfoon zat, is Beelen bijna altijd te horen op de radio. “Het is mijn motto dat je als radiomaker zo min mogelijk vakantie moet nemen. De kracht van het medium is juist dat je er altijd bent. Uitslapen doe ik wel in het weekend.

In het weekend slaapt Beelen tot tien uur ’s ochtends. “Als ik dan eindelijk een keer op vakantie ga, draait mijn hele ritme rigoureus om. Ik ga dan graag uit en Ibiza is daarvoor de ideale bestemming.”

Ibiza is een topper, vindt Beelen. “Mensen die voor de rust komen, kunnen Ibiza beter overslaan, want je vindt er naast zon enkel een verdord land. De clubs trekken het omhoog en natuurlijk de dj’s die er draaien. De allerbeste doen elke zomer het eiland aan.”

Ik kan daar gewoon niet rustig blijven zitten wanneer ik al die flyers met de beste feesten en gaafste line-ups voorbij zie komen.

Het Privé-interview met Giel Beelen kunt u lezen via Blendle.

Foto: Talpa Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen