Carlo Boszhard dolblij met reanimatie tv-carrière

Geplaatst op wo 31 jul 2019 om 10:20

Carlo Boszhard is er dolblij mee dat zijn tv-carrière onverwachts toch weer een impuls krijgt door de aanstelling van Peter van der Vorst als tv-directeur van RTL. Dat liet hij dinsdagavond blijken in RTL Boulevard. Onder leiding van Erland Galjaard verdween Boszhard een beetje naar de achtergrond, maar in het nieuwe tv-seizoen wordt hij weer volop opgesteld door Van der Vorst: naast het jurylidschap van The Masked Singer, mag hij ook de show Married At First Sight gaan presenteren.

Boszhard glunderde ervan in Boulevard. “Ja, hij heeft me gevraagd. Ik schrok wel. Ik had zoiets van: dat is natuurlijk wel heel mooi. Ik zei gelijk: ‘Ja, ik wil.’ Ik bedoel, dat is toch wel… Ik ben gelukkig. Kijk, de zon breekt door! Het is gewoon één groot feest voor mij.”

De presentator weet niet wat hem overkomt. “Ik was al fan van Married At First Sight. Het is het favoriete programma van mijn moeder. Ze kijkt het ook altijd, houdt me ook altijd op de hoogte, dus ik verheug me er enorm op.”

Jarenlang was Boszhard één van de grootste sterren van RTL 4. Hij maakte personalityshows als McCarlo en Monte Carlo, maar heeft nooit écht de top gehaald.

Hoewel hij nu al 50 jaar is, en er zelfs wat ouder uitziet, krijgt Boszhard toch weer een nieuwe kans.

Lees ook: Peter van der Vorst reanimeert carrière Carlo Boszhard (gisteren)

Foto: RTL
33 Reacties op “Carlo Boszhard dolblij met reanimatie tv-carrière”


 1. Leni

  Die Peter van der Vorst is goed bezig!! Die geeft SBS / de Mul t nakijken … Let maar op…. Voor Peter: laat je dan niet kopen door die Son de Mul!!!

 2. Erik

  Goed bezig hoor die peter, nu life & cooking samen met irene terug op de zondagavond. wel moet Carlo nodig weer een kort koppie en die baard eraf en hij moet afvallen!

 3. anoniem

  alle oude vol gevreten

  ratten moet weg bij de televisie

  jongens en meisjes

  tijd van komen en tijd van gaan

  carlo kijk zelf in de spiegel

  oprotten man

  maak plaats voor jonge mooie frissen fruitige mensen

  bij de klm moet je ook weg op een bepaalde leeftijd als je vliegt,

  carlo laat je tong
  zien

  ja ik zie wat peter van der vorst gisteren heeft gegeten

 4. peacock and whitemen

  Het is boszhard gegunt, nu nog een leuke talkshow op de zonderdagavond met irene moorsen gerard joling af en toe weer langs laten komen in de meest belachelijke kostuums.

 5. J

  Wel leuk dat er wat meer divers wordt ingezet bij RTL4. Waar het voorheen vooral veel Wendy, Linda, Chantal, Ruben en Johnny was. Zie je nu een betere mix waarin Carlo en Lieke bijvoorbeeld kansen krijgen. En er vernieuwd is met gezichten als Caroline, Vivienne, Art en Frans Bauer.

 6. robb

  Peter moet wel nu al zijn sterren bij de mol zitten en hij directeur is ,veel lege plekken.

 7. No. 14

  Ene Henny H. is ook al gebeld door Peter vd V.

 8. Jeroen

  Niet weer Boshard, tijden zijn veranderd hij past niet meer. Zo zelf ingenomen en weer die moeder. Niet terug naar jaren 2000 televisie met zondagmiddag en hij een talkshow, dit is niet meer 2019

 9. Mark2

  Ik verwacht dat Carlo compleet door de mand valt als serieuze presentator. Kleuter!

 10. M.

  De meeste tenenkrommend presentator ooit. Wat is hij lelijk oud geworden, echt onsmakelijke lelijk

 11. Mart

  Prima presentator voor dit programma. Maar ik ben wel bang dat Carlo te veel naar de voorgrond trekt. Dit moet hij hier niet doen, het gaat tenslotte om de kandidaten

  Ik had trouwens Rick Brandsteder het ook wel zien doen.

 12. Daphne

  Hoezo heeft Carlo de top nooit gehaald? Hij heeft alle prijzen gewonnen die er bestaan. De artikelen hier worden volgens mij steeds meer vanuit persoonlijke visie geschreven in plaats vanuit algemene kennis. Ik gun het Carlo en hoop dat Peter hem ook een mooi plekje met Irene gunt. En natuurlijk verheug ik me op De TV Kantine

 13. Mart

  @J
  En Ewout krijgt ook een grotere klus met Verslaafd! Dat past wel bij hem

 14. Olga

  Wel even door de wasstraat Carlo! Je ziet eruit als een kluizenaar…

 15. Rita

  Carlo leest hier alles mensen. Hij zal echt niet op de voorgrond treden, dat is het format ook niet, geen zorgen haha!

 16. Norvo

  Maar laten we wel zijn, Married at first sight kan prima zonder presentator. Het gaat puur om de koppels die het wel/niet halen. Al wat Peter van der Vorst hoefde te doen was met een moeilijke blik aanhoren of het gelukt was en lachen als het antwoord ja was. Appeltje, eitje.

 17. Mark

  Ben het oneens met dit artikel. Carlo de top niet behaald? Televizierring gewonnen. Jarenlange staat van dienst met mooie programma’s.

  Ik zou als ik RTL was op Late Night: maandag tot en met donderdag hele jaar Beau. Hopelijk met scherpe inhoud. En dan vrijdag iets luchtiger programma met Carlo en Irene om het weekend in te luiden met als sidekick Gerard Joling.
  Eventueel zondagavond Late Night: Paul de Leeuw.

 18. Bart

  @Mark Ik zou Paul de Leeuw gewoon laten afwisselen met o.a. Beau en anderen. Art maar niet doen. Carlo & Irene de late night op zaterdag laten doen met een day afther show op de zondagmiddag.

 19. Cobweb

  Vies mannetje

 20. Joep

  Deze man mag eerst wel even naar een sportschool en een kapper. Ziet er niet uit. Verwaarloosd.

 21. v.o.f. de media

  Ik vind Henny H. er beter uitzien met zijn 68e dan Carlo B. op zijn 50e en ik vind henny ook aardiger, Peter, heb je hem al gebeld voor een showtje?

 22. Mart

  Hey Carlo, ouwe smeerpijp, nu eerst eens 10kg afvallen en je eens goed wassen.

 23. Janine

  Dit soort mensen blijven elkaar verblijden met baantjes……..

 24. liefkleinhertje

  Wat leuk dat Carlo weer terug is.

 25. Chantalleke

  Als je als zender terug moet vallen op Carla, die er niet meer uitziet, gaat het daar niet best. Doet zijn enge Harold en zijn mammie ook weer mee zeker, en maar leuk doen. Beter Art, de sterren zijn vertrokken. Een nieuw zondag middag programma zou leuk zijn maar Carla en Irene zijn echt pase mensen. Kom op RTL Peter, kom met iets nieuws, oh nee weinig talent in huis.

 26. Lau voorheen Laurens

  Nu nog hopen dat er echt een goed schrijversteam komt bij de TV Kantine en Carlo is klaar om zich opnieuw in het rijtje A-sterren te voegen.
  Wat mij betreft maakt hij samen met Irene op vrijdagavond een muzikale vrolijke talkshow a la Life 4 You. De talkshow van Beau/… t/m donderdag.

 27. Cas

  Dat goede schrijversteam zit er al. Carlo wil echter helemaal geen goede humor in De TV Kantine. Er zitten nu schrijvers die ook hebben geschreven voor Dit Was Het Nieuws en Koefnoen, maar Carlo wil de ‘humor’ houden zoals de kijker die gewend is in zijn show, dus dat gaat echt nooit verbeteren.

 28. Robert

  Cas, dat komt omdat Carlo vooral zichzelf heel erg komisch vindt.

 29. BRAAK

  Carlo, pffffffffffffff, een nono.

 30. Alotta Fagina

  Dit is toch Vd week ook al besproken! Elke dag een kopie van een artikel van de dag of zo ervoor..iets andere tekst

 31. Donald Dumb

  Heb je hem weer…
  Blij dat je er vanaf bent komt het weer terug.
  Net onkruid…

 32. Geronimo

  Hij is fan van een bepaald programma, maar moet door een derde op de hoogte gehouden over het verloop ervan. Oké…

 33. Annoniemus

  Die bolle Carlo mag eerst wel 20 kilo afvallen , de papzak !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.