Carlo Boszhard dolblij met reanimatie tv-carrière

Carlo Boszhard is er dolblij mee dat zijn tv-carrière onverwachts toch weer een impuls krijgt door de aanstelling van Peter van der Vorst als tv-directeur van RTL. Dat liet hij dinsdagavond blijken in RTL Boulevard. Onder leiding van Erland Galjaard verdween Boszhard een beetje naar de achtergrond, maar in het nieuwe tv-seizoen wordt hij weer volop opgesteld door Van der Vorst: naast het jurylidschap van The Masked Singer, mag hij ook de show Married At First Sight gaan presenteren.

Boszhard glunderde ervan in Boulevard. “Ja, hij heeft me gevraagd. Ik schrok wel. Ik had zoiets van: dat is natuurlijk wel heel mooi. Ik zei gelijk: ‘Ja, ik wil.’ Ik bedoel, dat is toch wel… Ik ben gelukkig. Kijk, de zon breekt door! Het is gewoon één groot feest voor mij.”

De presentator weet niet wat hem overkomt. “Ik was al fan van Married At First Sight. Het is het favoriete programma van mijn moeder. Ze kijkt het ook altijd, houdt me ook altijd op de hoogte, dus ik verheug me er enorm op.”

Jarenlang was Boszhard één van de grootste sterren van RTL 4. Hij maakte personalityshows als McCarlo en Monte Carlo, maar heeft nooit écht de top gehaald.

Hoewel hij nu al 50 jaar is, en er zelfs wat ouder uitziet, krijgt Boszhard toch weer een nieuwe kans.

Lees ook: Peter van der Vorst reanimeert carrière Carlo Boszhard (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen