Angela de Jong in BLVD: ‘Eva en Matthijs ipv GTST’

Angela de Jong dook gisteren weer eens op als deskundige in RTL Boulevard en suggereerde daar dat RTL 4 met Eva Jinek en Matthijs van Nieuwkerk aan het praten is over een duotalkshow op de plek van Goede Tijden Slechte Tijden. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. De opening van RTL Boulevard ging volledig over alle geruchten die er zijn op talkshowgebied. De Jong, die zich vaak kritisch uitlaat over Boulevard, stond samen aan de desk met tv-kenner Ron Vergouwen.

De Jong: “Eén van de scenario’s die ook nog rondgaat op het Westergasterrein, waar alle talkshows vandaan komen, is dat er een plan in de maak is om Eva en Matthijs samen om acht uur ’s avonds op RTL 4 neer te zetten. Dat wordt door een aantal mensen gezegd, een aantal mensen ontkennen het ook weer.”

Om acht uur ’s avonds zendt RTL 4 nu nog de noodlijdende soapserie GTST uit. “Goede Tijden kan ook naar RTL 5 of naar Videoland.”

Ron Vergouwen: “Nou, Goede Tijden is nog wel echt hét anker van RTL, hoor. Ik bedoel: het past ook gewoon heel erg op dat tijdstip. Daar kun je niet een quizje of een talkshow neerzetten of wat dan ook.”

Angela de Jong: “Gisterenavond deed Ruben Nicolai het beter dan dat Goede Tijden het deed, hè?

Ron Vergouwen: “Ja, maar dat is een zomerprogramma. Om dat het hele jaar te doen… Ik denk niet dat RTL dat gaat doen.”

Angela de Jong: “Ik denk dat als Peter van der Vorst Eva en Matthijs kan krijgen om acht uur – en ik denk dat het een hypothetische discussie is, want dat gaat echt niet gebeuren – dan gaat hij echt geen nee zeggen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen