Angela de Jong: ‘Arrogante tv-sterren gaan op hun bek’

Angela de Jong blikt terug op het tv-seizoen 2018/2019 als ‘het tv-jaar dat arrogante sterren hard op hun neus gingen’. Dat schrijft de columniste in het AD. Het was een jaar waarin er vaak meer óver bepaalde programma’s gepraat werd, dan dat men er naar keek, aldus De Jong. “Dat hebben John de Mol, Twan Huys, Albert Verlinde en Art Rooijakkers in elk geval wél voor elkaar gekregen. Het was het jaar waarin sterren die hoog van de toren bliezen, hard op hun neus gingen.

RTL en SBS hadden ongelooflijk veel tv-flops. Niet vreemd, vindt De Jong. “Verreweg de meeste programma’s die de moeite waard zijn, vind je bij de NPO.

Als hoogtepunten noemt De Jong de programma’s Stuk, Sinan Zoekt De Klas Van Elias, Klem 2, Oogappels, Undercover, Makkelijk Scoren, Topdokters, Het Rotterdam Project en Cheateau Meiland. “Eerlijk gezegd was het netto uitlekgewicht van 2018-2019 vrij karig.

De Jong vindt het nu vooral spannend wat er gaat gebeuren op de transfermarkt. Ze vraagt zich af of Matthijs van Nieuwkerk naar RTL gaat en of Wendy van Dijk en Linda de Mol SBS uit het slop kunnen trekken. “En lukt het Beau wél op de late avond?

De column van Angela de Jong kunt u lezen op de site van het AD.

Foto: WNL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen