RTL Boulevard niet op tv vanwege stroomstoring

RTL 4 kon RTL Boulevard vanavond niet uitzenden, vanwege een stroomstoring op het Leidseplein in Amsterdam. Daarom werd de aflevering van gisteren herhaald. Dat heeft presentator Luuk Ikink laten weten. Op het laatste moment besloten de sterren van RTL Boulevard om de uitzending op Facebook te gaan doen. Het zag er een beetje houtje-touwtje uit, omdat echt niets meer werkte. Kennelijk staat er in de Amsterdamse studio van RTL Boulevard ook geen aggregaat voor noodgevallen.

RTL roept altijd dat alles op Videoland en online zo goed scoort, maar dat viel bij deze aflevering van RTL Boulevard wel een beetje tegen. “Oh, we hebben al vijftien kijkers!“, merkte Olcay Gulsen op.

Caroline Tensen, die opgelucht kon ademhalen omdat de autocue óók niet werkte, legde de enkele Facebook-kijkers uit: “We stonden helemaal in de steigers en een kwartier voordat we op zender zouden gaan, viel de stroom uit. Niet een beetje, maar de hele straat en het hele Leidseplein. Maar ja, we hebben wel een heel leuke show waar we de hele dag hard aan gewerkt hebben. We zijn gewoon bij elkaar gekomen en gaan de onderwerpen kort maar krachtig doornemen.”

Uiteindelijk werd de uitzending tussen 18.30 en 19.30 uur 36.000 keer bekeken via Facebook, al zitten daar ook de mensen tussen die slechts een paar minuten kijken. De tv-uitzending trok gisteren gemiddeld 601.000 kijkers.

De stroomstoring is naar verwachting om 20.15 uur verholpen. De uitzending op Facebook kunt u hier terugkijken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen