Airen Mylene vindt homevideo-show geen moetje

Aan de presentatie van Lachen Om Home Video’s valt geen eer te behalen. Voor veel vroegere presentatoren van het programma was het een beetje een moetje en er zijn genoeg SBS 6-gezichten, zoals Jeroen van der Boom, die de show gewoon hebben geweigerd. De huidige presentatrice Airen Mylene vindt het aan elkaar praten van grappige homevideo’s voor een green screen wél heel erg leuk. “De universele humor is de kracht van het programma“, zegt ze in de Televizier.

Lachen Om Home Video’s wordt goed bekeken op de zaterdagavond van SBS 6. “Er is nog maar weinig op tv waar je met het hele gezin naar kunt kijken en dat leuk is voor zowel ouders als jonge kinderen.”

Mylene leent zich daar graag voor. “Lachen om home video’s heeft ook wat nostalgisch en zorgt voor dat ouderwetse familiegevoel op zaterdagavond.

Op dit moment is Mylene ook te zien met Hotel Rules op Net5, maar daar kijkt helemaal geen hond naar. Komt er een vervolg? “Dat is geheel aan het zendermanagement van Net 5, waar creatief directeur Linda de Mol en zendermanager Annelies Sitvast de koers bepalen.”

Ik zou het heel leuk vinden en heb begrepen dat Linda fan is van woon- en klusprogramma’s, maar het is even afwachten.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen