Anna Nooshin heeft steeds meer last van haters

Instagram-meisjes klagen er steen en been over: haters. Dag in dag uit je leegheid tentoonspreiden en dan verbaasd zijn als iemand daar cynisch over is. Ook Anna Nooshin, bekend van RTL Boulevard, heeft er last van. Ze kan er maar niet mee omgaan. “Ik schrik na tien jaar soms nog van wat het allemaal met zich meebrengt. De eerste acht jaar ging het makkelijk, maar de laatste tijd lees ik ineens ook negatieve verhalen over mezelf in de media. Dat is wennen“, zegt ze in de LINDA.

Wat voor reacties krijgt ze allemaal? “Op Instagram heb ik na de dood van mijn vader berichten verwijderd die ik echt niet trok. DM’s met teksten als: ‘Je vader is amper dood, en jij bent alweer aan het uploaden’, en ‘Egoïstisch kutwijf, hij zou zich voor je schamen’. Heftig dat mensen zo gemeen kunnen zijn over iets waar ze niets vanaf weten.

Nooshin plaatst ook aan de lopende band bikinifoto’s, maar is alleen te spreken over positieve reacties. Aan mensen die het ordinair vinden heeft ze een broertje dood. “Ik krijg weleens kritiek dat mijn foto’s te bloot zijn. Ik zie ze als een vorm van mezelf ontdekken en koppel het op geen enkele manier aan mijn intelligentie of oppervlakkigheid. En oké, het is ook een beetje mijn vorm van rebellie.”

Laatst hoorde ik iemand zich afvragen hoe het kan dat een generatie die is opgegroeid met South Park en Family Guy – hoe grover, hoe beter – zo snel offended is. Ik was het er helemaal mee eens.”

Het LINDA-interview met Anna Nooshin kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen