Wilfred Genee hekelt Insta-ijdele BN’ers op Vaderdag

Wilfred Genee begrijpt niet waarom bekende Nederlanders op Vaderdag zo nodig moeten uitdragen op welke manier ze verwend zijn of hun vaders verwend hebben. Hij vindt zijn collega-sterren maar enorm ijdel. Dat liet de presentator zondag weten in Café Hendriks & Genee. Zeer ijdele BN’ers zijn bijvoorbeeld het koppel Nicolette van Dam en Bas Smit, maar ook sterren als André Hazes jr en Chantal Janzen zijn verslaafd aan Insta. Ook op papadag laten ze zien wat ze allemaal doen.

Genee is géén Insta-ijdele BN’er, maar heeft wel een mooie Vaderdag gehad. “Ja, ik heb iets liefs gehad van de kinderen. Die hebben tekeningen gemaakt, een beeldje gemaakt en ik had vanochtend ontbijt op bed.”

Dat ontbijtje op bed was Insta-proof, maar Genee heeft niets de wereld in geslingerd. “Het was hartstikke goed geregeld allemaal. Maar ik zie dat al die bekende Nederlanders dat uitdragen, hè. Dat moet je op Instagram zetten en daar moet je likes bij geven.”

Genee vroeg aan zijn gast Jeroen van der Boom of hij ook alles online heeft gezet. “Bewust niet, want dan had ik het vanavond voor mijn kanis gekregen. Ik heb het dus niet gedaan.”

Zie ook de Insta-post van Nicolette van Dam:

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen