Viktor Brand uit de rode cijfers: ‘Ik stond in de min’

SBS 6-presentator Viktor Brand is uit de rode cijfers. Hij is er in de afgelopen jaren financieel op vooruit gegaan. Dat vertelt hij vandaag in De Telegraaf. Brand vraagt de kandidaten van zijn programma Hoeveel Ben Je Waard vanaf vanavond de financiële hemd van het lijf, maar hoe zit het eigenlijk met hem zelf? De tv-ster is financieel gegroeid. “Ik denk eerlijk gezegd dat ik in de jaren hiervoor in de min stond. Mijn huis stond onder water in de crisis, dat is nu deels afbetaald“, zo vertelt hij.

De presentator wil graag altijd wat geld achter de hand hebben. “Ik ben een spaarder en wil graag een buffer hebben. Dat geeft mij rust, dat zit in mijn karakter.”

Hij houdt helemaal niet van een schuldenberg. “Ik heb ook geen tophypotheek: mocht ik mijn baan verliezen dan verkoop ik mijn huis wel weer.”

Brand houdt zijn financiën goed bij. “Ik zit voor Hoeveel ben je waard? de hele dag met een financieel deskundige te praten, daar leer ik ook veel van.”

Maar hoeveel is hij nou precies waard? “Dat ga ik jou niet vertellen. Het gaat om de mensen die aan het programma meedoen. Dus ja, ik stel de vraag. Mart Smeets gaat toch zelf ook niet basketballen?

Hoeveel Ben Je Waard? is om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Het Telegraaf-interview met Viktor Brand kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen