Verzoeningspoging tussen Wilfred en Humberto mislukt

Wilfred Genee heeft recentelijk weer een verzoeningspoging ondernomen met Humberto Tan, maar dat had niet veel succes. Er is gewoon geen klik tussen beide heren. Dat heeft Wilfred gezegd in zijn programma op Radio Veronica. Tan neemt het Genee en zijn VI-collega’s nog altijd kwalijk dat zij hem ruim tien jaar geleden zouden hebben weggewerkt bij RTL 7. Sindsdien is het koude oorlog tussen beide partijen: de mannen van VI waren bijvoorbeeld nooit welkom in RTL Late Night.

Wilfred heeft opnieuw geprobeerd om het bij te leggen. “We hebben het laatst weer geprobeerd, maar het is niet gelukt. Het meest grappige was dat we op een gezamenlijk feest waren. Mijn vrouw ging op een gegeven moment met zijn vrouw praten. Die hadden het geweldig naar hun zin. Toen ging Humberto met mijn vrouw praten. Ik dacht: laat ik nou ook maar proberen om erbij te gaan staan.”

Het klikt echter niet. “Nee. Dan worden we het over bepaalde dingen niet eens en dan zijn we weer uitgeluld. Dat kan, toch?

Waarop klikt het dan niet precies? “Dat is te persoonlijk allemaal, jongens. Ik waardeer en respecteer de carrière van Humberto. Ik vind het echt heel knap wat hij tot nu toe allemaal bereikt heeft en ik vind ook echt dat hij bijvoorbeeld met Late Night het lange tijd heel goed heeft gedaan, maar persoonlijk klikken wij gewoon niet met elkaar. Dat kan toch? Ik druk me nu toch heel netjes uit toch?

Niels van Baarlen grappend: “Het gaat er dus uiteindelijk om wie de langste heeft.”

Rick Romijn: “Ha ha ha. Ik zet dan toch mijn geld op Humberto!

Wilfred Genee: “Dat wou ik net zeggen. Ik heb zo’n vermoeden dat ik dat wel ga afleggen, ja. Ha ha ha.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen