RTL 4 onthult de GTST-vervanger van 2019

Na Ik Kom Bij Je Eten van 2009 tot 2012, Benidorm Bastards-herhalingen in 2013, de GTST Quiz met Carlo Boszhard in 2014, Wie Doet De Afwas in 2015, de dure soapflop Nieuwe Tijden in 2016, Wie Doet De Afwas-herhalingen in 2017 en GTST Classics in 2018, is het dit jaar aan Ruben Nicolai om Goede Tijden Slechte Tijden te vervangen in de zomer. Hij debuteert op maandag 8 juli met het nieuwe, dertigdelige programma Ik Weet Er Alles Van!, een gloednieuwe kennisquiz.

In de nieuwe kennisquiz vraagt Ruben Nicolai verschillende kandidaten de hemd van het lijf. “Er komen meerdere onderwerpen voorbij: de Nederlandse televisiegeschiedenis, gefrituurde snacks over de hele wereld, de jaren ’80 en nog veel meer.”

Voor de verandering zijn de kandidaten eens geen bekende Nederlanders. “De kandidaten bestaan uit willekeurige mensen uit het land die de uitdaging aan willen gaan en kans willen maken op 10.000 euro!

Eind augustus begint het nieuwe seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden. Die wordt traditioneel altijd voorafgegaan door een week waarin de laatste vijf afleveringen van het vorige seizoen worden herhaald.

Ik Weet Er Alles Van! wordt geproduceerd door Blue Circle. De opnames zijn van 12 juni tot 2 juli in Studio 31 in Hilversum.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen