‘Thank You For The Music nieuwe Ik Hou Van Holland’

Recht tegenover de herhaling van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld op NPO 1 en de Humberto Tan-show Ondertussen in Nederland op RTL 4, lanceert SBS 6 vanavond de nieuwe show Thank You For The Music. Drie BN’er-duo’s spelen ‘de leukste muziekspellen’ met elkaar. Elk duo bestaat uit een vaste teamcaptain: de DWDD-flopcabaretière Soundos el Ahmadi, The Voice-blondine Sanne Hans en Johnny de Mol, de zoon van de grote baas. Kim-Lian van der Meij is de host.

Voor Sanne Hans is zo’n deelname als teamcaptain iets heel nieuws. Ze had even geen zin in moeilijke televisie en dan kom je al snel bij een spelletjesprogramma met Kim-Lian van der Meij uit.

De zangeres vertelt in Veronica Magazine: “Eindelijk geen ‘moeilijke’ tv, zoals The Voice. Want daar komt zo veel bij kijken. De hele dag kandidaten helpen en coachen, waarbij zij vaak moesten huilen van de spanning en de stress… Dat was supergaaf om te doen, maar dit is echt anders. Hup naar de studio, twee uurtjes opnemen en alleen maar lachen… Wat een walhalla!

Gezien de uitzendplek, SBS 6, is de kans op floppen groot. Sanne Hans blijft echter optimistisch. “Het is echt een leuke show, ik denk werkelijk dat het iets wordt.

Waarom dan? “Eigenlijk is het ‘t nieuwe Ik Hou van Holland, maar dan met alleen muziek. Het is minstens zo hilarisch.

Overigens lijkt er niet veel budget te zijn uitgetrokken voor Thank You For The Music. Zo lijkt de persfoto van het programma in elkaar geflanst met Microsoft Paint.

Albert Verlinde denkt er anders over. “Ik moet wel zeggen: het ziet er wel rete-ambitieus uit. Ik bedoel: het is niet een klein panelshowtje, waarvan je zegt: we gaan eens even kijken. Dit is echt een grote zaterdagavondshow. Echt hoge zet. En gezellig. Je ziet Johnny in zijn element zijn en Kim die daar het helemaal gezellig staat te vinden. Ik krijg een beetje Ik Hou Van Holland-achtige visioenen als ik er zo naar kijken. Laten we hopen dat het goed gaat. Het mooie vind ik ook dat SBS 6 tegenwoordig niet meer heel hard roept dat de wereld gaat veranderen op zaterdagavond om half negen. Dit gaat gewoon een ontzettend leuk programma worden.

Thank You For The Music is om 20.30 uur te zien op SBS 6. Aansluitend, om 22.00 uur, begint het programma Zoek De Fouten.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen