‘Thank You For The Music nieuwe Ik Hou Van Holland’

Geplaatst op Sat 08 Jun 2019 om 12:00

Recht tegenover de herhaling van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld op NPO 1 en de Humberto Tan-show Ondertussen in Nederland op RTL 4, lanceert SBS 6 vanavond de nieuwe show Thank You For The Music. Drie BN’er-duo’s spelen ‘de leukste muziekspellen’ met elkaar. Elk duo bestaat uit een vaste teamcaptain: de DWDD-flopcabaretière Soundos el Ahmadi, The Voice-blondine Sanne Hans en Johnny de Mol, de zoon van de grote baas. Kim-Lian van der Meij is de host.

Voor Sanne Hans is zo’n deelname als teamcaptain iets heel nieuws. Ze had even geen zin in moeilijke televisie en dan kom je al snel bij een spelletjesprogramma met Kim-Lian van der Meij uit.

De zangeres vertelt in Veronica Magazine: “Eindelijk geen ‘moeilijke’ tv, zoals The Voice. Want daar komt zo veel bij kijken. De hele dag kandidaten helpen en coachen, waarbij zij vaak moesten huilen van de spanning en de stress… Dat was supergaaf om te doen, maar dit is echt anders. Hup naar de studio, twee uurtjes opnemen en alleen maar lachen… Wat een walhalla!

Gezien de uitzendplek, SBS 6, is de kans op floppen groot. Sanne Hans blijft echter optimistisch. “Het is echt een leuke show, ik denk werkelijk dat het iets wordt.

Waarom dan? “Eigenlijk is het ‘t nieuwe Ik Hou van Holland, maar dan met alleen muziek. Het is minstens zo hilarisch.

Overigens lijkt er niet veel budget te zijn uitgetrokken voor Thank You For The Music. Zo lijkt de persfoto van het programma in elkaar geflanst met Microsoft Paint.

Albert Verlinde denkt er anders over. “Ik moet wel zeggen: het ziet er wel rete-ambitieus uit. Ik bedoel: het is niet een klein panelshowtje, waarvan je zegt: we gaan eens even kijken. Dit is echt een grote zaterdagavondshow. Echt hoge zet. En gezellig. Je ziet Johnny in zijn element zijn en Kim die daar het helemaal gezellig staat te vinden. Ik krijg een beetje Ik Hou Van Holland-achtige visioenen als ik er zo naar kijken. Laten we hopen dat het goed gaat. Het mooie vind ik ook dat SBS 6 tegenwoordig niet meer heel hard roept dat de wereld gaat veranderen op zaterdagavond om half negen. Dit gaat gewoon een ontzettend leuk programma worden.

Thank You For The Music is om 20.30 uur te zien op SBS 6. Aansluitend, om 22.00 uur, begint het programma Zoek De Fouten.

Foto: SBS
104 Reacties op “‘Thank You For The Music nieuwe Ik Hou Van Holland’”


 1. Wolllter

  Hiermee wordt TLP 1ste

 2. vijftig flop of een envelop

  net als andere gezellige shows blijft het een FLOPPER van jewelste

 3. Patrick

  van het lijstje met de laagste kijkcijfers, ik gok op 100.000 kijkers of minder

 4. frikandelspeciaal

  maare albert heeft er verstand van hij kan het weten

 5. Snavelman

  Demense zijn die BNers meer dan zat.

 6. loekf

  Ik vind dat jullie erg mild voor Kim Lian zijn. Alles waar ze in beeld is flopt. Talpa is als de dood om haar te lozen, denk dat ze De Mol Jr. of Sr. een keer onder de douche gezien heeft.

 7. Snavelman

  Flopperdeflop flopperdeflop flop flop flop
  Also dit een succes wordt eet ik mijn hoed op.

 8. Zonder Naam

  De jongens tegen de meisjes (jolige panelshow met spelletjes voor debielen en 8-jarigen) meets Op volle toeren. Erg veel aantrekkingskracht hebben die promo’s niet.

 9. WoP

  John de Mol zit hopeloos te zoeken naar het Ik Hou van Holland moment bij RTL 4, na 2 jaar in een dip te zitten een succes hebben waarmee je de zender uit de sleur haalt.

  Hij vergeet echter alleen dat SBS6 geen sterk merk is waardoor die kans al redelijk klein is en dat de tv wereld helemaal aan het veranderen is. Series hebben budgetten van meer dan 20 miljoen, Films scoren met kwaliteit in de bioscoop en binnen 2 klikken zie je het dagelijkse leven van elk bekend persoon in een paar seconden via instagram.

  Voor SM was een Bekende Nederlander veel moeilijker te vinden en waren zulke programma’s leuk om te kijken. Nu noemt elke instagrammer met 40 volgers zich al een influenceren en komt john de mol met de gezellig spelletje met bekende mensen aan zetten. Tja… Wat een held

 10. Tv junkie xl

  Zag net de promo voorbijkomen……oh oh oh….kan nu al niet wachten op de kijkcijfers van morgenochtend :)

 11. Remi

  “Zo lijkt de persfoto van het programma in elkaar geflanst met Microsoft Paint”.

  Heerlijk, dit soort bespiegelingen ;)

 12. Tv junkie xl

  Ik hoop wel dat t nog te registreren valt zo weinig

 13. Daniel Tosh

  Het kan zomaar dat dit programma negatieve kijkcijfers oplevert. Denk daar maar eens over na.

 14. jaja

  SBS6 heeft gewoon geen goed imago, weg ermee en nieuwe zender opzetten.

 15. oijoepio

  Dat wordt natuurlijk helemaal niks. Verspilde moeite.

 16. Ben Zine

  Volgens mij heeft Johnny de Mol Kim-Lian nog niet onder zich (of bovenop) kunnen krijgen en moet Papa John Kim-Lian in dienst houden tot het Zoon Johnny is gelukt. Kim-Lian is echter geen goedkoop meisje dus duurt dat nog wel even en zitten de weinige kijkers met haar opgescheept.

 17. Judith

  VERZIN! NOU! EENS! IETS! NIEUWS! Pfff…

 18. Danny

  Laat ik nou een hekel hebben aan shows die HILARISCH zijn… Doe normaal Sanne.

 19. Snavelman

  @Ben Zone
  Denk het niet. Johnny valt meer op jonge frisse meiden. Niet op afgelikte boterhammen die bovendien al drie mormels heeft geworpen. In haar vooronder kun je inmiddels een bestelbusje parkeren, mét aanhanger.

 20. MediaPrak

  Ach het universeler led decor is weer ergens (schat in Baarn) neer gezet. Een ‘panel’ quizje (wanneer stappen ze daar, bij Talpa nu eens vanaf!) en hoppa, hij kan weer op een DVDtje gezet worden, voor een volgende tv-beurs. Ondertussen maakt de credit adm op Rietlanden weer overuren om kortingen te geven aan adverteerders. Ik schat Max 250.000 kijkers, SBS weer de 5e pop & 1e flop tv zender van Nederland.

 21. TopofFlop

  Dat SBS6 nu 2 jaar wordt gerund door Talpa, daar is te weinig van te merken. SBS6 wordt nog steeds slecht geprogrammeerd en daarom zit er geen vooruitgang in. Leg eens een programmaschema van 5 of 10 jaar geleden, naast een schema van nu. Te weinig verschil. De zender heeft geen urgentie, weinig inhoud, niets unieks en geeft geen reden om te kijken.

 22. A.Zijn

  Dit programma is sowieso niet helemaal gelukt, want het is al meerdere malen uitgesteld in de schema’s.

 23. Laurens

  Je voelt de volgende Talpa flop avond al weer aankomen. Uit onzekerheid en nostalgie NIETS nieuws. Wie neemt wie nog serieus.

 24. Mark

  Dit programma van SBS 6 ligt toch al weken lang op de planken. Stond 3 maanden geleden al in de uitzendschema’s, en telkens weer doorgeschoven, omdat Gordon vs Dino ineens weer voor ging. Volgens mij hebben ze er niet veel vertrouwen in, want het is een soort van Zullen We Een Spelletje Doen vs de muziek programma’s van Jeroen van der Boom van de late zaterdag avond. Op RTL 4 zou dit met gemak 1 miljoen halen, SBS 6 mag blij zijn met de helft. Ik gun het ze wel want dat Humberto Luuk programma is niet om aan te zien. Dus daar hebben ze niet veel concurrentie van. Floortje hh zal wel de winnaar zijn, dat hebben de meeste mensen niet eens door dat het een hh is.

  Floortje 800.000
  Leef Je Droom 500.000 (flop)

  Ondertussen In NL 750.000
  BG Miljonairs 850.000

  Thank You For… 550.000
  Zoek De Fouten 350.000 (flop)

 25. Dannie

  Soundos El Ahmadi, het alternatief voor het maandelijks luchtalarm, zal er persoonlijk voor zorgen dat het flopt.

 26. Zorro

  Alle tokkies verzamelen

 27. Pakalu Papito

  Alles wat sbs aanraakt verandert in poep. Zal met dit programma niet heel anders zijn :D

 28. Albert

  Ze hadden nu beter met dance dance dance kunnen komen ipv straks tegenover dancings with the stars

 29. Bears’den

  Die Soundos is een lieve meid met een grote mond, maar ze heeft geen ‘gun-factor’.. Eerder een afkeer-factor..
  Sanne Hans is ook vast heel lief, maar voor haar zet je de tv ook niet aan..
  En dan heb je nog Johnny, die wordt gezien als zoon van, dus …

  Kortom: Weer een flop..

 30. Yoshi

  gwn kopie Big Music Quiz

 31. Snavelman

  Soundos heeft wel lekker grote borsten.

 32. liefkleinhertje

  Moet die de Mol geel vluchtelingen bij Griekenland uit de zee takelen?
  Moet die de Mol niet over het klimaat lopen zwetsen terwijl hij de hele wereld rondvliegt?
  Moet die de Mol; niet van die vreselijk kleffe liedjes zingen die zo slecht zijn dat zelfs de Toppers er onpasselijk van worden?

 33. Norvo

  Als je de promopraat van Albert Verlinde uitgeschreven leest, zie je pas hoe ernstig kritiekloos die man geworden is: “Ik moet wel zeggen: het ziet er wel rete-ambitieus uit. Ik bedoel: het is niet een klein panelshowtje, waarvan je zegt: we gaan eens even kijken. Dit is echt een grote zaterdagavondshow. Echt hoge zet. En gezellig.”

  Doodeng.

 34. Esther Kruyt

  die hyper Soundos…nee gaat m niet worden.
  Ze hadden misschien beter met Dance Dance Dance kunnen beginnen.
  Geef het nu 600.000 kijkers dat gaat dalen in de rest van de weken, net als de trend in It takes 2, begin nog redelijk maar daarna ver onder t miljoen

 35. Henk K.

  Wat een bijeengeraapt zooitje “BN’ers”… Dit wordt weer een flop.

 36. Gwendolyn

  Zoek de Fouten. Gaan ze dan willekeurige geflopte SBS-formats uitzenden?

 37. Job

  De gordon tegen dino show haalde gemiddeld 350k kijkers (zonder terugkijken) deze show haalt minimaal wel dat aantal, Ik denk meer (450k gemiddeld) Dit trekt meer mensen aan. Zeker met een HH op NPO 1 en Humberto op 4. De gordon tegen dino show had concurrentie van ik vertrek en Paul de leeuw zijn show. Die haalden veel meer kijkers dan wat nu op NPO 1 en RTL 4 staat.

 38. L. v. Drummen

  @Snavelman, ze gaan er wel met haar vandoor:
  https://www.telegraaf.nl/video/392091/woedende-soundos-wil-wraak

 39. Thea

  421.000 kijkers voor de copy paste versie van de big music quiz.

 40. Meneer Kaktus

  Soundos is een van de weinige ‘vrouwen’ waarvoor Meneer Kaktus de caravandeur niet opent. Vreselijk mens (dat trouwens ook al aan de coke is).

 41. Snavelman

  Ok, Meneer Kaktus, ik open mijn deur wel voor haar. Leg ik fijn me knakworst tussen haar meloenen.

 42. Anoniem

  Talpaflop:

 43. Jaap

  Welk een treurnis.

 44. frans

  Wat een vreselijke namen, BNers, laat me niet lachen. Martine Bijl was een BNer maar al dat opgeschoten wild met hun vre.selijke gebrul op de televisie, waar.deloos!

 45. Ray

  Soundos is helemaal in haar eentje al meer dan genoeg reden om hier niet naar te kijken. Mag dat mens weg?

 46. Pauline

  Ja hor trek maar voor de verandering eens een blik BNers open. Met die Soundos en Kim lian wordt het zeker en succes en ja Johnnie moet ook aan de bak. Valt me mee dat Gordon niet van de partij is. Wat een bagger TV

 47. Bart

  Het mooie vind ik ook dat SBS 6 tegenwoordig niet meer heel hard roept dat de wereld gaat veranderen op zaterdagavond om half negen.
  Nou Albert dat doen ze wel. Heel dom! Hoewel niet zaterdagavond 20.30u deden ze dat een tijdje terug ook met een nieuw dagelijks showbiz programma genaamd 6Inside. Zou de Boulevard killer worden. Winston zal wel blij zijn dat hij op het laatste moment heeft afgehaakt.

 48. Ikke

  Ondertussen in Nederland VS Floortje VS dit.. Wat word de kijker serieus genomen

 49. Pakalu Papito

  Floortje vs Mediacourant. Veronica, doe hier iets mee! Vindt Wolter leuk :D

 50. Kato

  Ben met mijn dochter van 15 naar de opname van dit programma geweest en heb gelijk besloten dat ik hier niks aan mis.
  Zelfs mijn dochter viel het op dat kim lian zoveel fouten maakt en ze zelfs van de autocue alles 3 keer over moest doen

 51. Lieke van Lexmond Lover

  Jongens tegen de meisjes aka Big music quiz op sbs 6 de campingzender, ik denk 250.000 kijkers

 52. Dwight Power

  Het zijn ook echt allemaal manwijven die voetbalsters. Ik zit Duitsland – China te kijken, maar een beetje lekker geilen is er niet bij met deze meiden met hun bouwvak-smoelen.

 53. Henk II

  Hoorde ik nou dat de nieuwe promobaas van SBS die slechte voiceover van de smaakpolitie is? Laten we geen namen noemen maar bij Endemol zitten we nog steeds te lachen. Als je dit soort types binnenhaalt wil je ook niet dat het lukt.

 54. Chiel

  ‘Zoek de fouten’ staat ook al een maand of 3 in de schema’s. Nu is het ineens in de middag in het weekend te zien. Ik snap die zender echt niet!

 55. Floortje Dessing

  Ik ben nu in Huppeldepupland en de localios zijn hier allemaal zoooo aardig. En als ik zeg allemaal dan bedoel ik ook ALLEMAAL. Bedankt kijkers meute voor jullie belastinggeld waarmee ik lekker op reis kan. So long, s*uckers!!!

 56. henk

  ik word hier zo moe van. De zoveelste show met de zoveelste stellen BN`ers. Wegzappen en opheffen

 57. emmely

  Jammer dat het hier altijd zo negagtief is als het over SBS 6 gaat. De toon wordt al gezet bij de beschrijving van het programma en vervolgens kan de rest alleen nog maar mee zeiken.
  Mijn indruk is dat het jullie bedoeling is om alles wat van Talpa/SBS6/John de Mol komt onmiddellijk onmiddellijk als slecht weg te zetten.
  Een andere kijk op zaken is bij voorbaat al niet mogelijk. Jammer, maar onafhankelijk een mening over een programma van SBS geven is bij jullie ver te zoeken.

  Wie zijn die losers die allemaal zo zwartgallig zijn en eigenlijk maar één ding kunnen alles wat niet in hun straatje past kapot maken. Nou veel plezier ermee en ga zo door.

 58. X

  @ emmely: De NPO wordt nog meer gebasht, zeker de laatste dagen ivm NPO3. Het is verder 1 en al treurnis qua reacties, een enkeling daar gelaten. Men praat elkaar alleen maar na, zoals de NPO is een linkse staatsomroep. ( raar dan dat de staat de NPO wil vernietigen ).
  SBS kan ik niet over oordelen, ik kijk dit nooit.

 59. ano@niem.nl

  Ik denk een hoge score!

 60. Dreetje

  Door al dat gestotter van zo’n Sanne Hans duurt dat programma een half uur langer dan gepland.

 61. Job

  @emmely helemaal mee eens

 62. F

  Pulp.
  Flop.

 63. AD (Angela's Dagblad)

  V-v-v-v-vanavond bij SBBBBBBBBBBS ZZZZES. Is er een promo die Sanne Hans heeft ingesproken te zien?

  Maar die persfoto.. Ik dacht even dat MC dit zelf in elkaar geflanst had, maar het is gewoon echt. Wat een genante televisie. Ik kan niet wachten op de Column van TV Godin Angela de Jong.

 64. Dit wordt weer een flopperde flop voor Tok kies

  Talpa blijft de zender voor de onnadenkende en gekochte geldgraaiende BN’ers en de Mollusconi’s proberen via deze doelgroep de portemonnee te vullen.

  Droevige tv.

 65. west*

  Zou best een hit kunnen worden , H Tan is uit gekakt daar willen de mensen niet naar kijken Alleen de RTL verslaafden zullen zelf nog bij testbeeld het druknopje 6
  nooit indrukken,, maar vallen liever met RTL 4 op de zetel of sofa in slaap , nou dan zit er wel een steekje los!
  @ Emmely De meeste zijn ook niet goed bij hun hoofd ,typische RTLveslaafde!
  Deze negatievelingen vind je alleen op deze site , vernederen al jaren het hele SBS6
  Maar eens zullren ze een koekje van eigen deeg krijgen !

 66. Vincent

  @ west*
  Je bent te dom om (op) te schijten.

 67. Dwight Power

  De Spaanse (bloem)рotten(kapsels) kunnen dus alleen maar wedstrijdjes winnen door penalty’s en met 11 tegen 10. Weten we dat ook weer. Waardeloze ploeg.

 68. eindregie

  @emmely @west
  Dan kijken jullie toch leuk naar SBS.
  Maar er zit niet erg veel liefde bij Talpa in dergelijke programma’s. Daarom wordt de zender niet erg goed bekeken. Het zijn de Albert Verlinde’s die vrolijk roepen dat het allemaal geweldig is. SBS probeert een tweede RTL 4 te zijn, maar RTL 4 bestaat al. Het is nu een overbodige zender met weinig eigen profiel.

 69. Henrik

  Je weet van tevoren al dat het niks aan gaat zijn en ook dat Zoek De Fouten wordt een SBS/Talpa/Mol flop!

 70. Hanne Sans

  Creatieve armoe.

 71. De visboer

  Hoe zo zou dat op Youtube moeten? Ben je liefhebber van leedvermaak?

 72. grote boze n e g e r

  dit word weer een flopperrrrrrrrrrrr van de week week week ,op naar het volgende kansloze programma dat uiteraard ook zeer hoog gaat floppen in de flop veertig

 73. Broer Konijn

  Ik ken wel de Grote Boze Wolf.

 74. natte kut

  ik mis jeroen van koningsbrugge en guus meeuws in een of andere kwis

 75. Lies

  Ga ik niet naar kijken.

 76. elly en rikkert

  ik mis jeroen van koningsbrugge en guus meeuwes op tv

 77. TopofFlop

  Het is inderdaad niet best.

 78. A.Zijn

  Dat kon je ongezien al concluderen.

 79. Henk

  Auw, is dit programma door stagiaires gemaakt? De promo was al niet best maar dit deed pijn. Hopen dat zoek de fouten het goed maakt… Anders is het best pijnlijk.

 80. Dwight Рower

  Kijk, bij Noorwegen spelen ten minste nog een paar lekkertjes. Dat meisje Reiten bijvoorbeeld, nummer 16. Beetje jong wel, maar dat merk je toch niet, als je me begrijpt. Hihi!

 81. Job

  Thank you for the music leuk, maar zoek de fouten? De fouten moet je checken op de site van SBS 6…
  Wie heeft dat nou weer bedacht?

 82. NoPe

  Heeft John de Mol zijn trollenleger weer losgelaten om zijn programma’s te promoten hier

 83. gtstfites

  miss monotreal stotert helemaal niet echt het is meer eens soort van een gimmick om mensen te net als Britt dekker die ook gewoon van de havo komt maar net acteert of zij een beetje onnozzel is !!

 84. Erwin

  Beste SBS en John de Mol.
  Ik kom GRATIS een nieuw logo en persfoto maken voor dit programma als jullie die kansloze stagiair vertellen dat hij beter boer had kunnen worden met deze Photoshop skills.

  Vandaag 200K kijkers, volgende week nog geen 80.000. Hef die zender op.

 85. Jan

  Scoop: Patty Brard gaat een nieuw programma genaamd Zo goed als nieuw presenteren. In het SBS6-programma reist Patty door heel Nederland om spullen met een emotionele waarde te restaureren. Dat vertelt ze bij Shownieuws, waarin ze mensen oproept om zich te melden.

 86. Lieke van Lexmond Lover

  zoek de fouten was pas slecht op sbs !!

 87. bastiaan

  en weer een spel programma met bnn-ers wat een bagger tv, hoe houden ze elkaar ah werk daar

 88. west*

  Kijkcijfers nog niet beschikbaar , zeker een aardverschuiving onder de zenders geweest misschien, of er is iets anders verrassends aan de hand ?

 89. Barry

  John is nog even zn kijkcijfers aan het afrekenen

 90. west*

  ja er zal wel gesjoemeld worden aan de kijkcijfers t g v RTL

 91. Paul

  Hoe kan het toch dat iedere keer als Talpa een nieuwe show/avond lanceert de kijkcijfers later beschikbaar zijn. Ik begin nu echt aan het systeem te twijfelen.

 92. west*

  @ BASTIAAN En ze hebben allemaal gekeken, om te zien hoe slecht het wel niet was

 93. Dwight Рower

  Waar zijn mijn reacties gebleven? Blijkbaar mag je van MC niet klagen over lelijke voetbalsters.

 94. Chiel

  582.000 kijkers hoor Thank jou for the music. Valt me novelles mee. Zien wat er over blijft na 3 weken..

 95. Tijl

  En Piet wederom topscoorder… En wie gooien ze eruit? Yep..

 96. Nou zeg...

  Volgende week onder de 400.000
  Next!
  Flop nummer 24562

 97. Nelly

  Dit gaat volgende week nog meer onderuit. En dat Zoek de Fout is helemaal verschrikkelijk. Oh John wat doe je toch allemaal.

 98. Laurens

  SBB6 verpletterd gisteravond. Dramatisch zwakke cijfers. Alleen Piet houdt de zender nog in de lucht!

 99. David

  Zo for journalism van freeze website zijn wel heel weg bezig onze mening proberen te beïnvloeden. Een wel heel doorzichtige manier moet ik zeggen.

 100. Curryworst

  @Dwight Power,
  Dat zijn geen voetbalsters. Eerder tr@nsg enders.
  Als ik een aantal van die k0ppen zie zitten ze nog midden in hun transitie. Zo te zien slaat de test0ster0n kuur wel goed aan bij een paar van Frankrijk en Nigeria.

 101. A.Zijn

  @Laurens Ondertussen in Nederland is het ook niet. Humberto op dit soort amusement is ook niks. Die moeten ze toch weer gewoon een talkshow of interviewprogramma geven. Daar liggen zijn kwaliteiten en niet op familieamusement.

 102. ano@niem.nl

  Thank you for the music was leuker geweest wanneer er gewoon gedrukt kan worden voor een antwoord. Het intypen van een antwoord en dan kijken wie het goed heeft en wie het snelst was.. dat maakt nu net dat de vaart er niet in zit.

  Ik had ook meer dingen verwacht met intro’s raden of stukje van een liedje.
  Een bandje erbij die wat dingen zingt. Het maakt het net even iets vrolijker allemaal.

  En dat kleine publiekje dat iets gaat zingen vond ik ook niet sterk.
  Doe dan 20 man willekeurig waarvan 10 zangers en een nummer dat vooraf niet bekend is wat er gezongen gaat worden. Kijk dan hoe het afloopt. Dat is vele malen grappiger dan 7 vooraf uitgeselecteerde mannen/vrouwen die allemaal wel een beetje kunnen zingen en hun eigen nummer gaan doen.

 103. Chris

  @Dwight
  Het zal ermee te maken hebben dat je het woord sch.aamli.ppen hebt gebruikt. Overigens de correcte naam van het lichaamsdeel/delen waar de voetbalster geschopt werd, maar de MC ce.nsuur denkt daar anders over.

 104. Demanto

  Het is SBS6, natuurlijk flopt dit, zoals die hele zender

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.