Sylvie Meis: ‘Walgelijk dat media mij té sexy noemen’

Geplaatst op zo 23 jun 2019 om 9:20

Sylvie Meis vindt dat haar leven soms ongelooflijk zwaar is met de negatieve aandacht die ze krijgt in de pers. Ze laakt de media die haar recentelijk té sexy noemden. Dat laat de presentatrice weten in haar column in Grazia. Meis was onlangs bij een huwelijk, maar wilde met haar outfit méér opvallen dan de bruid zelf (zie onderstaande Instagram-post). Het leverde haar een berg aan kritiek op, omdat het gebruikelijk is om als gast op een huwelijk vooral de bruid te laten shinen.

De media-aandacht was afschuwelijk, vindt Meis. “Nooit eerder heb ik meegemaakt dat ik zo lelijk in de pers kwam met opmerkingen als: de jurk was té mooi, Sylvie was té sexy.”

De televisie ging er ook mee aan de haal. “Op de Duitse televisie was er een man-eater-achtig muziekje gemonteerd onder de beelden waarop je mij in slow motion van de boot naar de kerk ziet gaan. Op die manier wordt er een beeld van mij gecreëerd waartegen ik me niet kan wapenen.”

Volgens Meis weten de mensen niet hoe heftig alles voor haar is. Er zijn in haar team verschillende mensen die klaar staan om haar in dat soort lastige perioden te steunen. “Liv is een cutie en emotioneel, die leeft met me mee. Marina kijkt me juist weer aan met een blik: even serieus, je weet toch dat het onzin is.

Geweldig hoe Marina erin staat, aldus Meis. “Dan denk ik bij mezelf: kan ik dat, het zo koeltjes bekijken?

Het is allemaal maar wat. “De verschillende reacties vanuit mijn team helpen me om de dingen voor mezelf te structureren en in het juiste perspectief te plaatsen.

De Grazia-column van Sylvie Meis kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS
65 Reacties op “Sylvie Meis: ‘Walgelijk dat media mij té sexy noemen’”


 1. Richard

  Sylvie Meis het ziekelijke meisje die verslaafd is aan aandacht. Maar ook weet dat haar carrière in de slop raakt. Overal wordt ze nu aan de kant gezet, al haar producten zijn geflopt.

 2. Mart

  Sylvie is een lekker geil wijf.
  Ik vraag me wel af of ze niet beseft dat haar kind altijd voor moet gaan ten opzichte van weer een nieuwe vlam. Lees: geldezel.

 3. Sum Ting Wong

  Ze geniet van alle aandacht, positief of negatief. Zo werkt dat bij aandachtsverslaafde mensen. Wat zal het moeilijk voor haar zijn dat ze langzaam haar usp ziet wegglijden: haar uiterlijk. Ingehaald worden door hordes jongere en frissere meiden is nooit leuk voor een vrouw, maar voor vrouwen die hun hele identiteit en welbevinden baseren op hun uiterlijk is dat extra zuur. Sterkte Sylvie!

 4. Isabelle

  Misschien moet Sylvie eens bij haarzelf te rade gaan WAAROM de pers dat schrijft.
  Wordt het niet eens tijd om je naar je leeftijd te gaan kleden?? En er wat chiquer bij te gaan lopen..i.p.v. er altijd maar uit te zien als een Russische escort?

 5. Zonder Naam

  Te sexy? Valt wel mee, met die enge slangenogen.

 6. Doge

  Such Sum Ting Wong, much vreemd, very palenрijper…

  Wow.

 7. Rick

  Deze vrouw staat zo ver af van wat ik sеxy vind dat ik wel kan begrijpen dat ze walgt van de leugen dat zij sеxy is, laat staan te sеxy. Brrrrr!

 8. Joop55

  …want er klopt ook geen ene zak van.

 9. Jordy

  Moet je die smoel/grote tanden van haar zien? ….😎 Brrrr…………….

 10. Satan

  Sylvie is een MEDIAGEILE GOLDDIGGER en dus krijg ze de aandacht die ze verdient!

 11. Middleaged shoppingqueen

  Ik lees weleens mee op Story FB. Het is inderdaad afschuwelijk hoe vrouwen reageren op Sylvie. Story schrijft dusdanig dat die vrouwen alleen maar kolen op het vuur hoeven gooien. Als hyena’s.
  Ik denk dat het komt omdat gescheiden alleenstaande moeders laag in status zijn. De status van Estavana is veel hoger, omdat zij de steun van Rafael heeft. Estavana is overigens al de derde vriendin van Raf na Sylvie.
  Ik heb heel veel respect voor Sylvie. Bedrogen door haar man met haar beste vriendin. Gedemoniseerd door de roddelbladen. Borstkanker. Lieve mama. Fantastisch uiterlijk waar zij iedere dag voor sport. Mooie carrière. Kortom een topvrouw.

 12. Erno-BE

  Maaaaarrrrrr dan blijft de vraag: hoe noem je iemand uit Ouagadougou? Een Ouagadougees, een Ouagadouger of een Ouagadouaan? Ik weet het niet :(

 13. Remco

  “De verschillende reacties vanuit mijn team helpen me om de dingen voor mezelf te structureren en in het juiste perspectief te plaatsen.”

  ⚽⚽⚽ Slaap lekker verder geestelijk en seksueel maffe Meis!!!⚽⚽⚽

 14. 2021; PVV-FvD KABINET

  Golddigger pur sang. Bijna net zo erg als Lieke van Lexmond.

 15. Gerard de Groot

  Het wekt elke keer weer verbazing hoe deze Silvie als een barbiepop op de foto’s staat. Er is niets echts aan haar en dat is waarschijnlijk ook de reden waarom de camara’s nog steeds op haar gericht zijn. Ik vind het knap dat je altijd zo onecht kan blijven lachen en bewegen. Wat moet dat vreselijk zijn voor haar zoon, een mamma als in een stripboekje. Op haar gezicht is geen enkele menselijke uitdrukking meer te herkennen. En dan altijd die namaak smile met die ongelofelijke hoeveelheid tanden, brrrrr! En zolang zij zo glad en gestreken eruit blijft zien, zal ze altijd opvallen en dan weet je dat ze over je praten. En na al die jaren blijkt dat dan ineens geen leuke verhaaltjes meer te zijn Hoe zou dat nou kunnen?!

 16. Lilly Labiamus

  Vroegoud golddiggend kindvrouwtje toch.

 17. Maria

  Ze heeft een mooi lijf, maar het zou mij niet verbazen als ze lesbisch is en dat de mannen voor de bühne zijn.

 18. White Angel.

  Wat is het toch een vreselijke domme vrouw, werkelijk alles is nep aan haar, hoe kun je dan te sexy en mooi zijn?

  Pure nature vrouwen zijn mooi, die zijn niet nep…S.MEIS IS HELEMAAL NEP.!!!

 19. JapieDEportier

  Plastic pop. Onecht type. Een soort vleesgeworden barbie met anderhalve hersencel.

 20. rechtse_hetero_Alex

  Valt op donkere types, nietwaar?

 21. Herman Emmink

  Het ouder worden van vrouwen is een aansporing voor mannen om ze in te ruilen voor een jongere vrouw. Dat is gewoon de natuur. Na 35-40 zouden vrouwen ook eigenlijk geen moeite meer moeten doen om er aantrekkelijk uit te zien. Jongere vrouwen winnen het altijd. Mannen hangen ‘em alleen in oudere vrouwen als een jongere vrouw op dat moment niet beschikbaar is. Zeker niet vanwege haar aantrekkelijkheid. Een oudere vrouw heeft dat gewoon niet. Punt.

 22. Machteld

  Yvon Jaspers en Sylvie Meis zouden het volgens mij prima met kunnen elkaar vinden…

 23. Greet

  Dit meisje is zo verschrikkelijk onzeker, dat uiterlijk geeft haar vertrouwen. Ik denk dat ze zelfs in huis er op en top bijzit( er zou toch eens iemand onverwachts langskomen). Zo totaal niet zichzelf, wat moet ze het zwaar hebben. Wat fijn voor Damian dat hij ook Estevana als voorbeeld heeft, dat is iemand die wel zichzelf is en durft te zijn.

 24. Nope

  Ze heeft voorkeur voor grote donkere leuningen.

 25. Taaladvies

  Zag haar vannacht op de Duitse tv in een speelfilm. Wat kan die meid vreselijk slecht acteren en met een afschuwelijk accent. Alsof ze pas 2 weken in Duitsland woont. En dan die alles overheersende witte grijns. Onbegrijpelijk dat ze überhaupt nog ergens voor wordt gevraagd. Nu kijkt ze zo vaak in de spiegel, zou ze nu nog niet in de gaten hebben dat ze passé is?

 26. Zalmneusje

  Nee Sylvie, niks ‘te sexy’. Zo draai je het naar een compliment voor jezelf. Het juiste woord is: ongepast. Iets wat jij per definitie bent.

 27. Peter van de Plas

  De media moet deze dame is helemaal gaan negeren met haar Meis Enterprise – zwalkt altijd op de dunne lijn wel niet privacy en wil eigenlijk alleen maar haar producten verkopen – haar eeuwige mannenjacht naar mannen met minstens 6 nullen begint ook zielig te worden. Arme zoon met z’on aandachtszieke moeder. Haar ex man doet het goed – nuchtere symphatieke kerel. Deze dame is altijd een golddigger geweest en kan dat nu ontkennen omdat ze geld heeft. Ze is zo onsympathiek en niet authentiek. Gewoon negeren dan sterft haar imago een stille dood.

 28. Ik ben een trollll

  @Taaladvies
  Dat ze niet kan acteren geloof ik wel, maar ik woon zelf in Duitsland en ik hoor alleen maar complimenten over haar Duits. De Duitsers houden daarnaast ook wel van een Nederlands accent.

 29. Trudy

  By far de meest verschrikkelijke enge zelfingenomen mediageile onnozele vrouw die ik ‘ken’.

 30. Zonder Naam

  Mijn reactie wordt vastgehouden. Dan nog maar de twee belangrijkste woorden: E nge sl angenogen.

 31. koekeloerie

  Erno- Be Die noemen ze Ouagadougouroepdiepangpang.. En de vrouwtjes noemen ze Ouagadougouroepdiepanpangnetaaas Je had het ok gewoon ff kunnen koekelen.

 32. Buddy Odor

  @Erno-BE
  Sun 23 Jun 2019 om 9:51

  Simpel: Een Ouagadöner …….

 33. NatteNel

  Ja dat vind ik dus ook, want je bent 1 groot nepmonster

 34. Huh

  Ze heeft wel 1,1 miljoen volgers op Instagram, die hoeft zich nergens druk om te maken voorlopig. Alle goede adviezen hier ten spijt.

 35. Curryworst

  Seksistisch is het wel. Wanneer wordt een bekende man sexy genoemt? Ik zie of lees het nooit.

 36. Kim

  Helemaal mee eens ze kunnen je beter ‘te hoerig’ noemen want meid meid meid.. Je deelt jezelf nog sneller uit dan een krat bier in een studentenhuis.

 37. White Angel.

  @Herman Emmink
  Sun 23 Jun 2019 om 10:30

  GEFELICITEERD….jij hebt vandaag de prijs gewonnen voor de domste reactie van de dag..
  Er bestaat meer dan sex alleen, er bestaat ook nog zoiets van …houden van elkaar…
  Waarschijnlijk is er nooit iemand geweest die van jou gehouden heeft, anders had je nooit zo dom gereageerd.

 38. Poes

  Lieve Silvie ga lekker gewoon leven lijden. Ga van social media af. Vraag geen aandacht moet jij eens kijken hoe snel ze jouw vergeten. Het probleem zit echt in jouw zelf geen goed voorbeeld. Vrouwen van nu maken zelf wel de keuze hoe ze eruit zien en wat ze doen. Ik denk niet dat ze daar jouw dagelijkse gestyled foto’s voor nodig hebben. Jij hebt het nodig al die aandacht en vooral dat ze jouw de mooiste vrouw van de wereld vinden. Dat andere ernaar kijken is meestal voor de humor.

 39. Trudy

  Hersenloos wicht denkt nog steeds dat ze wat voorstelt alle mannen rennen bij haar weg …geld geld geld daar
  gaat het om bij die fake muts

 40. Dikkiedik

  ja Meis is pas walgelijk!

 41. Dikkiedik

  @ Sun 23 Jun 2019 om 12:16

  volgers zijn gewoon gluurders.!

 42. Erno-BE

  Kan iemand ook nog een normaal antwoord geven op mijn vraag? Ik heb het nodig voor een werkstuk!

 43. Lerares zonder stringetje

  Een Ouagadokoloco.

 44. Caren

  Ik vind het vooral heel zielig voor haar zoontje. Gelukkig heeft hij bij zijn papa een goed voorbeeld van hoe het hoort. Sylvie is een hele sneue oude afgelikte boterham.

 45. edwin

  miss goldigger-kwakgat zegt ook weer wat…

 46. MediaPrak

  Typisch gevalletje “Ziekte Van Willibrord”. Mede lotgenoten: o.a. Gerard Joling en Connie vh Breukhoven Witteman. Ziektebeeld: patiënten denken dat hun ‘aanwezigheid’ reden is voor de aandacht, terwijl het alleen maar om de buitenkant gaat. Met het klimmen der jaren verdwijnen de looks en daarmee de aandacht (zie Conny W).

 47. Meneer Kaktus

  Als die Meis ook maar 1 stap in de caravan zet is ze van mij.

 48. tim

  Ze heeft helemaal gelijk, want poseren in sexy ondergoed maakt je niet sexy……aandacht vragen is dit toch

 49. Annie

  Sexy is nooit té, wel té hersenloos en té goedkoop.

 50. Denis

  Meis heeft iedere week een andere vent, daar is een woord voor ho.er.
  Als ze rond de 45 wordt is het aflopen met haar sex avontuurtjes, de overgang he, heb je niks meer aan een vrouw.

 51. Erno-BE

  Ik probeer het wel ergens anders. Ik moet mijn werkstuk morgen afhebben en niemand neemt me hier serieus. Wat een raar volk hier.

 52. Fedopyl

  @Erno-BE
  Wil je een snoepje?

 53. Johnny👀

  Ik weet het antwoord maar zeg het niet.

 54. Gerard Ek(streem)dom💩💨

  Wát een prachtige vrouw is het toch; al jaren een stijlicoon, een modebewuste dame, belezen en intelligent. Ik zou echt alles geven voor één nacht met Sylvie. Lekker plompzakken, heerlijk.

 55. Erno-BE

  @ fedopyl: het is dat je niet weet wie ik ben, daarom vergeef ik je voor die onnozele opmerking

 56. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Sylvie doet toch lekker haar dingetje?
  Laat ze lekker doorgaan daarmee, de rest hoeven we niet te weten.
  Opgeklopte showbiz-feitjes heeft niemand wat aan.
  Sylvie altijd +1

 57. Samuel Cohen

  Te seksy .. kan niet. Ze voelt zich op en top vrouw en wil en mag dat tonen. Ik zou haar graag tracteren op een IKea maaltijd na een wilde nacht.

 58. Karel van de Graaf

  Ze is best klein, eigenlijk.

 59. Het meisje met de grijze Luger

  De ‘columns’ die al vele jaren door een journaliste worden getikt. Sylvie babbelt een beetje aan de telefoon en vervolgens mag iemand anders er iets zinnigs van maken. Ze heeft zelf nog nooit 1 letter op papier gezet.

 60. Claire

  Lange tijd vond ik haar leuk en haar uiterlijk prachtig. Ze begint echter door te slaan. Deze vrouw is stapelgek. Oprotten met je oppervlakige geleuter, muts.

 61. Janine

  Beter naam voor haar………Zeikie Meis.
  Wat een hersenlooze golddigger is dit zeg.

 62. Bully

  “Hersenlooze”. Tja…

 63. liefkleinhertje

  Toen ze op haar bek werd geslagen door die voetballer was wel leuk.

 64. Umfufu

  Ach Syl, nog een paar jaar, dan ben je daar ook weer van af. Na die laatste filler actie wordt het al een stuk minder.

 65. Christine

  Waarom een hardwerkende vrouw zo afzeiken?
  Ze is inderdaad niet alledaags nou en?
  Maar natuurlijk is het in de anonimiteit heel makkelijk om beledigingen te uiten naar een ander en als je jezelf er beter door voelt ben je eigenlijk heel zielig.
  Of is het omdat ze een stuk meer verdient dan jij. HAhaha in ieder geval een heel stuk meer dan ik. Er komt wel weer een andere goeie klus voor haar op haar pad daar ben ik van overtuigd want het is nog steeds een heel mooie vrouw en vooral heel erg slim

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.