Sylvie Meis: ‘Walgelijk dat media mij té sexy noemen’

Sylvie Meis vindt dat haar leven soms ongelooflijk zwaar is met de negatieve aandacht die ze krijgt in de pers. Ze laakt de media die haar recentelijk té sexy noemden. Dat laat de presentatrice weten in haar column in Grazia. Meis was onlangs bij een huwelijk, maar wilde met haar outfit méér opvallen dan de bruid zelf (zie onderstaande Instagram-post). Het leverde haar een berg aan kritiek op, omdat het gebruikelijk is om als gast op een huwelijk vooral de bruid te laten shinen.

De media-aandacht was afschuwelijk, vindt Meis. “Nooit eerder heb ik meegemaakt dat ik zo lelijk in de pers kwam met opmerkingen als: de jurk was té mooi, Sylvie was té sexy.”

De televisie ging er ook mee aan de haal. “Op de Duitse televisie was er een man-eater-achtig muziekje gemonteerd onder de beelden waarop je mij in slow motion van de boot naar de kerk ziet gaan. Op die manier wordt er een beeld van mij gecreëerd waartegen ik me niet kan wapenen.”

Volgens Meis weten de mensen niet hoe heftig alles voor haar is. Er zijn in haar team verschillende mensen die klaar staan om haar in dat soort lastige perioden te steunen. “Liv is een cutie en emotioneel, die leeft met me mee. Marina kijkt me juist weer aan met een blik: even serieus, je weet toch dat het onzin is.

Geweldig hoe Marina erin staat, aldus Meis. “Dan denk ik bij mezelf: kan ik dat, het zo koeltjes bekijken?

Het is allemaal maar wat. “De verschillende reacties vanuit mijn team helpen me om de dingen voor mezelf te structureren en in het juiste perspectief te plaatsen.

De Grazia-column van Sylvie Meis kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen