Freek de Jonge in vierde show Café Hendriks & Genee

Freek de Jonge was al eens co-host in zijn radioshow The Friday Move en te gast in zijn talkshow Wat Gaat Er Nu Door Je Heen en vanavond schuift hij opnieuw aan bij Wilfred Genee. Hij is een van de hoofdgasten in de vierde Café Hendriks & Genee. Dat heeft Veronica laten weten. Café Hendriks & Genee is vooralsnog niet de hit waar betrokkenen op gehoopt hadden: er kijken zo’n 200.000 mensen naar het programma. Toch lukt het wel elke week om bekende gasten te strikken.

De Jonge komt langs om over zijn jubileum te praten. “Op 30 augustus viert Freek de Jonge zijn 75ste verjaardag, hij zit 50 jaar in het vak, stond de afgelopen week 7 avonden in de Haarlemse Stadsschouwburg met zijn Week van Free’ en maandag is de première van zijn documentaire FREEK in de bioscoop. Tijd om bij te praten met de jubilaris.

Ook Huub Stapel is te gast. Hij duikt na de theaterhit ‘Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus’ komend seizoen in ‘Het Huwelijk’. In zijn one-man-show filosofeert, zingt en dicht Huub over dit instituut waar iedereen wel een mening over heeft.

En deze week kondigde de Technische Universiteit Eindhoven aan de komende anderhalf jaar alleen vrouwen als werknemer aan te stellen. Ondernemers Rahma El Mouden en Rianne Swierstra leiden allebei een miljoenenbedrijf; de één in schoonmaken, de ander in sekspeeltjes. Zij hadden deze voorkeursbehandeling niet nodig. Waarom lukte het hen wél om op eigen kracht de top te halen?

Tot slot: aanstaande donderdag is de ‘Miss Boerin 2019-verkiezing’. De mooiste boerinnen van ons land strijden om deze felbegeerde titel. “Zeven sexy kanshebbers zitten in ons café aan de bar.”

Café Hendriks & Genee is tot en met 7 juli elke zondag te zien tussen 22.00 en 23.00 uur op Veronica.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen