Sophie Hilbrand heeft geen spijt van afluisteren Albert

Geplaatst op Sun 16 Jun 2019 om 11:10

Sophie Hilbrand heeft er geen spijt van dat ze Albert Verlinde tien jaar geleden stiekem heeft afgeluisterd, ondanks dat ze daarvoor is veroordeeld. Dat laat de presentatrice weten in Het Parool. Hilbrand en haar collega Filemon Wesselink reikten een zelf verzonnen prijs uit aan Verlinde voor beste roddeljournalist. Wat hij niet wist, was dat er in die prijs opnameapparatuur verborgen zat. Hij ging er mee naar huis en werd afgeluisterd. “Nou ja, het was in elk geval een goede grap.”

De presentatrice wilde Verlinde terugpakken. “In RTL Boulevard waren met een beveiligingscamera gemaakte beelden te zien geweest van Wesley en Yolanthe, die stonden te zoenen in een parkeergarage. We wilden Albert een koekje van eigen deeg geven.

Het ging uiteraard alle grenzen over. “Toen we hem confronteerden met onze opnames, reageerde hij aanvankelijk best positief, maar al snel daarna kwam er een fax van zijn advocaat.”

Ik snap dat Albert kwaad was, maar ik sta nog steeds achter onze actie. We hebben hem laten voelen hoe het is om in je privacy te worden aangetast; Wes en Yolanthe waanden zich ook onbespied.

Volgens Verlinde hebben Hilbrand en Wesselink door dit incident een strafblad gekregen. Hilbrand weet het niet zeker. “Laatst vroegen Filemon Wesselink en ik ons nog af of we daar nou een strafblad aan hadden overgehouden.

Het Parool-interview met Sophie Hilbrand kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Albert Verlinde hoeft Sophie Hilbrand niet meer te zien (26 februari)

Foto: RTL, NPO
31 Reacties op “Sophie Hilbrand heeft geen spijt van afluisteren Albert”


 1. Viking

  Heel goed dat roddelmensen ook ervaren hoe het is om aangetast te worden in je persoonlijke levenssfeer. Dit BNN grapje kon ik nog wel pruimen destijds. BNN is daarna helaas ver afgegleden en is nu een ingekapseld linksdragend VARA onderdeeltje.

 2. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Sophie heeft haar leven gebeterd.
  Toppertje is het.
  Hoe vaak gaan we hier nog over lezen?

 3. Viking

  Weer dat ge-we. Hou daar eens mee op, oersaaie kleuternaam!

 4. Link naar filmpje

  Voor de liefhebber

 5. Sjaak

  Het zou leuk zijn als iemand Sophie Hilbrand terugpakt. Kan ze voelen wat het is om in je huis afgeluisterd te worden. Tenslotte ziet zij het verschil niet tussen je eigen huis en een publieke parkeergarage.

 6. TopofFlop

  Oude koeien…

 7. Remi

  … Kun je gewoon opvragen hoor, of je een strafblad hebt.
  Mag je persoonlijk inkijken.

 8. Connie

  Verschil met Wes en Yolanthe dat het openbare bewakingscameras waren en niet in huiselijke sfeer…

 9. Dikkiedik

  Sophie kan beter maar eens wat aan haar uiterlijk doen ze ziet er altijd zo onverzorgd uit, of licht dat aan mij?

 10. arie

  Hilbrand zal altijd geassocieerd worden met dat vieze meisje van spuiten en slikken.
  De NPO schijnt haar een talkshow te willen geven. Ons kent ons nietwaar.
  Hoop dat ze dan er niet uitziet als gewoonlijk , n.l. iemand die net haar bed uit komt.

 11. Bart

  De grap was erg kinderachtig, zeker als je je bedenkt dat Sophie en Filemon toen al dik in de 20 waren. Het kon gewoon niet door de beugel en is ook van een totaal andere orde dan de beelden van Wes en Yo in de parkeergarage. Die zijn daar toch zelf (expres) gaan staan. Iemand voor liegen en iemand aantasten in privacy is Sophie en Filemon gedaan hebben. Creatieve armoede! Je ziet het nu naar mate ze ouder worden. Beide maken flut onderzoeksprogrammatjes waar niemand op zit te wachten en Filemon klust een beetje bij als zogenaamde sportdeskundige bij Boulevard. Is vaak negatief en zegt verder eigenlijk niet zo veel. Als Filemon sportdeskundige is dan is elke oom in elke familie dat ook. Een flapdrol is het!

 12. Jana

  Dikkiedik kan maar beter eens wat aan z’n Nederlands gaan doen.

 13. Sutrum

  Ze hadden gewoon groot gelijk en hebben Albert ontmaskerd als zeer hypocriet ventje. Goed dat die еikel eens voelt wat hij anderen grinnikend aandoet.

 14. Ingrid

  Sophie maakt een grote fout, wesley liep op een openbare ruimte en Albert werd op slinkse wijze thuis afgeluister !
  Iedereen die dit goed praat,,wil ook afgeluisterd worden ?
  Heeft niets te maken of je iemand wel of niet mag. Wat Sophie deed was het laagste van het laagste! En strafbaar!
  Sophie is niks en wordt ook niks. Het is dat ze door vriendje Pauw wordt uitgenodigd,anders was ze al de grote onbekende !

 15. Jochem

  Ten eerste

  Wesley en Yolanthe stonden in een openbare parkeergarage, en wat hangen daar…camera’s, dat weet iedereen, dus je moet wel het IQ van een pinguin hebben als je dat vergeet.

  Wat Sophie gedaan heeft is iemand in huiselijke sfeer, dus niet openbaar filmen.

  Dus Sophie kan beweren wat ze wil, er is echt een verschil tussen een openbare ruimte met tig camera’s of achter de deuren van Meester de Witstraat 18.

 16. Rubicon

  Mag eigenlijk niet maar ten aanzien van de roddeljournalistiek sta ik er anders in. Als ze elkaar te grazen nemen prima. Sophie weet natuurljk dat ze terug gepakt wordt eens en dat is dan ook prima

 17. geld teveel

  Wat ik nog het grappigste vind, is dat Verlinde zo ijdel is dat hij zo’n ding op de schoorsteenmantel zet. Hoe klein ben je dan? Zo’n ding doe je in een doos die je op zolder zet!

 18. Bel Henk

  Irritant wijf die Sofie Hilbrand

 19. Leen Peters

  De grap was hilarisch, maar het heeft Sophie Hilbrand zeker een strafblad opgeleverd. Albert en Onno zijn lid van de VVD. Desnoods heeft Ivo Opstelten er persoonlijk voor gezorgd.

 20. Johnny👀

  Ik adviseer die Sophie om onder een stoomwals te liggen..Knapt die grafkop vast van op.

 21. Alotta Fagina

  Opstelten heeft in inmiddels ook een strafblad nodig…”ministers liegen niet”

 22. Umfufu

  Heeft Verlinde die beelden van W&Y zelf gemaakt ? Heeft hij daar een camera opgehangen om de twee te bespieden, betrappen of de beelden na opnames door zijn toedoen te publiceren ?

  Nee.

  Deze actie was net zo “leuk” als “Brutale Meiden” die Monica Lewinsky een sigaar aanbieden in Londen, tijdens een openbaar optreden. Lekker slet-shamen en nu (voor wat ze nog waard zijn) “MeToo” roepen.

  Ik kots op dat soort.

  Verlinde doet zijn werk, en je kunt het van hem verwachten. En zelfs de dames Hilbrand en Wesselink zijn maar wat blij als hij hun nieuwe bagger aandacht geeft.

  Neusgaten Wesselink en MijnManHeeftEenGrotePiemel Hilbrand doen alsof ze goed bezig zijn.

  En ja, je hebt een strafblad.

 23. Umfufu

  Heeft Verlinde die beelden van W&Y zelf gemaakt ? Heeft hij daar een camera opgehangen om de twee te bespieden, betrappen of de beelden na opnames door zijn toedoen te publiceren ?
  Nee.
  Deze actie was net zo “leuk” als “Brutale Meiden” die Monica Lewinsky een sigaar aanbieden in Londen, tijdens een openbaar optreden. Lekker sl*t-shamen en nu (voor wat ze nog waard zijn) “MeToo” roepen.
  Ik kots op dat soort.
  Verlinde doet zijn werk, en je kunt het van hem verwachten. En zelfs de dames Hilbrand en Wesselink zijn maar wat blij als hij hun nieuwe bagger aandacht geeft.
  Neusgaten Wesselink en MijnManHeeftEenGrote Hilbrand doen alsof ze goed bezig zijn.
  En ja, je hebt een strafblad.

 24. Maartje

  Wat een gezwets Umfufu.
  Albert is een uitgerangeerde roddeljournalist uit de vorige eeuw.
  Hij is de aansluiting kwijt. En zodra hem wat overkomt schreeuwt ie moord en brand. Zie maar terug hoe dit heerschap liep te janken tijdens Onno-gate.
  Sophie heeft hem mooi bij de taas gevat, daarop kan ze mooi trots zijn!!!!

 25. critikast

  Sophie staat nog altijd helemaal bloot te kijk op het internet, terwijl ze masturbeert. Dat doet ze leuk, maar een andere kwaliteit heb ik in haar nog niet kunnen ontdekken !

 26. Erwin

  Pluk graag terug naar de inrichting. Commenten hier gaat je slecht af.

 27. Flits Bom

  Niet zeuren Sophie is best een aardige vent.

 28. Lennart

  Verlinde is gepakt op zijn ijdelheid. Hij had dat stomme beeldje van een verzonnen prijs ook op zolder kunnen zetten. Hilbrand kan er toch ook niks aan doen dat hij zo ijdel was om dat ding pontificaal in de woonkamer te zetten.

 29. anoniem

  sophie toch

  reactie blijft weg

  Sorry het staat in het parool

 30. White Angel.

  Ik vond het geweldig toen, hadden ze die Verlinde eens even goed te pakken, met zijn geroddel altijd over andere mensen kwam mijn neusgaten uit.
  Nu hadden ze hem eens goed te pakken, ik vind het nog steeds geweldig.!!..hahaha.

 31. TT

  Sophie heeft teveel progesteron. Lelijkerd.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.