Shownieuws-dames giechelen over anale seks

De Shownieuws-dames hebben maandag flink wat gegiecheld toen het over een seksueel onderwerp in de nieuwste editie van Linda de Mols tijdschrift ging. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Het blad staat deze maand in het teken van Griekenland en daar hoort ook ‘seks op z’n Grieks’ bij. “In dit nummer ook nog een hele lekkere zomerse shoot met Olcay Gulsen en alles over seks op z’n Grieks!“, legde Shownieuws-deskundige en Glamour-hoofdredacteur Anke de Jong uit.

Collega’s Céline Huijsmans en Koos van Plateringen hadden echter geen enkel idee wat seks op z’n Grieks is. “En hoe is dat?“, vroeg Van Plateringen.

De Jong gegeneerd: “Ha ha. Moet ik dat echt zeggen?

Huijsmans: “We weten niet wat het is.”

De Jong: “Het is anaal. Anale seks. Mag ik dat zeggen? Ik heb het al gezegd.”

Van Plateringen, die het net als het overgrote deel van zijn mannelijke collega’s alléén maar op z’n Grieks doet, begreep dat gegiechel niet zo. “Oh jóh…

Even later vertelde Linda de Mol in een item dat ze een jeugdliefde had in Griekenland. Hopelijk heeft ze het toen niet op z’n Grieks gedaan. “Ik weet nog wel een keer dat ik dacht: ik weet niet of dit stukje vlees helemaal gaar is. Toen heb ik een soort voedselvergiftiging gehad, waarbij ik in één week vijf kilo afviel.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen