SBS 6 vanavond met ‘zenuwslopende’ finale It Takes 2

Na wekenlang keihard werken staan Imanuelle Grives, Lisa Michels, Loes Haverkort en Pim Muda vanavond in de finale van It Takes 2. De uitzending begint om 20.30 uur op SBS 6. Dat heeft de tv-zender laten weten. De BN’ers hebben de afgelopen weken laten zien dat zij ook enigszins kunnen zingen. “De vier finalisten zijn enorm aan elkaar gewaagd en het belooft een zenuwslopende finale te worden. Wie wint It Takes 2 2019? Welke BN’er mag zich voortaan ook zanger noemen?

Naast het optreden met hun eigen professional (Trijntje Oosterhuis, Marcel Veenendaal of Waylon), delen de finalisten het podium ook met ‘fantastische gastartiesten’. “Tijdens deze laatste show passeren verrassende duetten met Maan, Alain Clark, André Hazes en Marco Borsato de revue.”

De vakkundige jury (Edsilia Rombley, Ronnie Flex en Gerard Ekdom) beoordeelt de optredens. De presentatie van het programma is in handen van Winston Gerschtanowitz en Gordon.

De afgelopen weken stelde It Takes 2 enigszins teleur op de vrijdagavond van SBS 6. De zender wist de zangshowoorlog met RTL 4, dat All Together Now uitzendt op deze avond, niet te winnen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen