SBS 6-hit Chateau Meiland krijgt tweede seizoen

Het SBS 6-programma Chateau Meiland met de markante Martien Meiland, waarvan vanavond weer een nieuwe aflevering te zien is, krijgt een tweede seizoen. Dat vertelt de tv-persoonlijkheid in een bericht op Instagram. Chateau Meiland is een van de weinige successen op SBS 6. Normaal gesproken flopt zo’n beetje alles wat de tv-zender probeert, maar deze realityshow is een vrolijke uitzondering. Er keken twee weken geleden zelfs 769.000 (15 procent) naar het programma.

Meiland is hartstikke blij met het nieuws. “Ja, en dan is het eindelijk zo ver: we kunnen het bekendmaken! De tweede serie van Chateau Meiland komt eraan.

Eens in de zo veel tijd komt er een markante realityster bovendrijven die veel succes heeft op televisie. Zo was jarenlang ook Roy Donders een hit op televisie, maar de kijkcijfers daalden, hij raakte failliet en bedelt nu bij Peter van der Vorst om een nieuwe klus.

Donders was in de laatste periode te zien bij SBS 6. Die zender had recentelijk ook succes met het markante figuur Teun Föhn uit de realityserie URK.

Lees ook: Chateau Meiland ontpopt zich tot tv-hit op SBS 6 (11 juni)

De boodschap van Martien Meiland:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Seizoen 2 is een feit!!🍾

Een bericht gedeeld door Chateau Marillaux (@chateaumeiland) op

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen