Roy Donders: ‘Peter van der Vorst, bel me!’

Roy Donders zou het leuk vinden om terug te keren op televisie. Hij hoopt dat de nieuwe tv-baas van RTL, Peter van der Vorst, hem opbelt. Dat zegt de stylist in gesprek met de Privé. Donders wil weer terug in de spotlights. “Ik heb altijd gehandeld vanuit mijn gevoel en heb ook bewezen geen eendagsvlieg te zijn. We zijn zeven jaar verder en ik ben er nog steeds. Er staan nu hier en daar wat lijntjes uit om weer iets op tv te gaan doen, maar daarvan is nog niets concreet of op papier gezet.”

Hij zou graag de handen ineenslaan met Van der Vorst. “De nieuwe RTL-directeur Peter van der Vorst heeft mijn nummer, dus ik zou zeggen: bel me een keertje.

Na het faillissement van zijn kledingbedrijf zou televisie ook een mooie inkomstenbron kunnen betekenen voor Donders. “Als je doelt op het faillissement van mijn winkel Rojami’s, dan kan ik inderdaad zeggen dat een groot deel van mijn spaargeld op is.”

Donders heeft geen Olcay Gulsen-achtige praktijken uitgehaald. “De laatste paar betalende klanten die hun geld nog moesten terugkrijgen heb ik uit eigen zak betaald en dat was het dan. Rian en ik kunnen onszelf gelukkig recht in de spiegel aankijken.”

Achteraf gezien wilde hij te veel balletjes in de lucht houden, aldus Donders. “Zingen, platen en videoclips maken, verschijnen in radio en tv-programma’s en de winkel draaiende houden, ik deed het allemaal tegelijk en werkweken van tachtig à negentig uur waren geen uitzondering.”

Olcay Gulsen is na het faillissement van haar kledingbedrijf SuperTrash exclusief voor televisie gaan werken. Zoiets zou voor Donders ook niet ondenkbaar zijn.

Het Privé-interview met Roy Donders kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen