Lieke begint aan eerste Voice zonder Wendy: ‘Warm bad’

Lieke van Lexmond is met Martijn Krabbé begonnen aan de opnames van The Voice Senior. Het voelt als een warm bad. Dat laat de presentatrice weten op Instagram. Het is de eerste Voice-serie zónder Wendy van Dijk als presentatrice; zij heeft een zeer risicovolle overstap gemaakt naar het weinig bekeken SBS 6. Bij de Voice-series op RTL 4 wordt ze nu vervangen door drie oud-collega’s: Lieke doet de Senior-variant, Jamai Loman de Kids-variant, Chantal Janzen het origineel.

Krabbé vindt het spannend. “We zijn begonnen!! Veel succes iedereen en welkom Lieke van Lexmond“, zegt hij op Instagram.

Van Lexmond is ook enthousiast. “Vandaag hebben we de eerste studiodag! Opgevangen in een warm bad. Ik geniet van iedere kandidaat en voel me helemaal thuis. Dank lieve Martijn Krabbé.

Collegasterren slijmen de twee volledig onder met kusjes en hartjes. “Succes lieverds! Geniet ervan! 😘❤️“, zegt Wendy van Dijk.

Chantal Janzen heeft er geen woorden voor: “💪🏻❤️

Marlijn Weerdenburg: “Oh knappie! Het is je zo gegund! 💕

Nicolette Kluijver: “🙌🏼💪🏼❤️

Jan Kooijman: “🙌🏽😘

Anouk Smulders: “👏🏻👏🏻👏🏻💪💪💪💋

Ondertussen laat Wendy van Dijk weten dat zij het óók hartstikke leuk heeft. Zij post een foto met Jandino Asporaat en Jan Kooijman. “Wat hebben we het leuk!!!

Foto: Instagram Martijn Krabbé

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen