Martijn Koning eenmalig sidekick bij Veronica Inside

Martijn Koning schuift dinsdag aan als sidekick aan in Veronica Inside, de middagshow van Wilfred Genee op Radio Veronica. De cabaretier vervangt eenmalig de vaste sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen. Dat heeft Talpa Radio laten weten. Radio Veronica vindt het leuk dat Koning langs wil komen in de studio. Het is immers een komediant van formaat, laat een woordvoerder weten. “Martijn Koning is al meer dan tien jaar werkzaam in de Nederlandse comedybranche.

Koning is geen onbekende van de mannen van VI. Johan Derksen verklapte onlangs nog op de radio dat hij de cabaretier heeft betrapt bij het masturberen. “Martijn Koning kwam ik laatst nog tegen in een schouwburg. Ik zat in de kleine zaal en klopte op zijn deur. Toen zei hij: ‘Ik stond net te masturberen’.

Dat bevestigde hij later. “Ja, dat klopt ook. Dat doe ik altijd vlak voordat ik op ga. Een beetje spanning eraf, ja.

De komediant is onder meer bekend van het satirische tv-programma Dit Was Het Nieuws en hij stond vorig jaar samen met Ali B, Najib Amhali en Roué Verveer in de Ziggo Dome met de voorstelling Gabbers.

Veronica Inside is iedere maandag tot en met donderdag van 16.00 uur tot 18.00 uur en iedere vrijdag van 15.00 uur tot 18.00 uur te horen bij Radio Veronica.

Foto: Talpa

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen