Angstig moment treft Luuk Ikink in woning te Soest

Luuk Ikink heeft woensdagavond tijdens het kijken naar het vrouwenvoetbal in zijn woning te Soest een paar angstige momenten doorstaan. Dat geeft de presentator van RTL Boulevard aan in een bericht op Twitter. Vanuit het niets begon er een geel balletje door het huis heen te rollen, terwijl zijn gezinsleden al op bed lagen. “Dus ik zit lekker op de bank, beetje voetbal te kijken, hoor ik ineens een soort stuiterend geluid vanuit de gang“, laat de geschrokken televisiester weten.

Ikink was benieuwd wat er aan de hand was, dus hij stond op en liep naar de gang. “Ik ga kijken, komt er een klein geel balletje langs rollen. Ik ken dat balletje, maar iedereen in huis slaapt…

Hoe het balletje daar terecht is gekomen en waarom het in beweging is gekomen is nog altijd niet duidelijk. Het doet Ikink wat denken aan een horrorfilm.

Het is lang niet de eerste keer dat een BN’er wordt opgeschrikt door paranormale activiteiten, merkt RTL Nieuws-journaliste Renske Holwerda op. “Mijn favo-spookverhaal gaat over Ron Boszhard. Die verhuisde met gezin omdat ze ’s nachts kinderstemmetjes hoorden giechelen. Elke nacht. In nieuwe huis, same shit. Het was de Teletubbie-wekker op zolder in een doos.

Dat vindt Ikink wel geestig. “Hahahaha is dat echt waar? Wat een prachtig verhaal 😂.

Het lijkt erop dat Ikink de nacht veilig is doorgekomen, want hij heeft vanochtend weer wat twitterberichten de wereld in geslingerd.

Het gele balletje:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen