Peter R. en Catherine Keyl in Bellen met de Sterren

Geplaatst op do 13 jun 2019 om 10:50

Bellen met de sterren was tot nu toe alleen mogelijk als het op een ver Caribisch eiland had gestormd of er extra veel honger was in een moeilijk Afrikaans land, maar daar maakt BNNVARA een einde aan. In het nieuwe programma Celebrity Call Centre kan men ook bellen met de sterren zónder te moeten doneren voor een ramp. Er gaan dertig sterren achter de telefoon zitten en hun namen zijn nu bekend. Twee opvallende namen zijn in elk geval die van Peter R. de Vries en Catherine Keyl.

De andere deelnemende sterren zijn Bram Krikke, Lange Frans, Juultje Tieleman, Britt Scholte, Jörgen Raymann, Jessie Jazz Vuijk, Ellie Lust, Evi Hanssen, Everon Jackson Hooi, Filemon Wesselink, Ryanne van Dorst, Dennis Weening, Carry Slee, Rutger Vink, Thomas van Grinsven, Javier Guzman, Henny Huisman, Toprak Yalçiner, Herman Brusselmans, Dirk Zeelenberg, Jurre Geluk, Zarayda Groenhart, Jet van Nieuwkerk, Tess Milne, Sahil Amar Aïssa, Bobbi Eden en Louisa Janssen.

Waarvoor mag men de sterren bellen? “Een brandende vraag, een kleine ergernis of een persoonlijk dilemma, alles is bespreekbaar in Celebrity Call Centre. Er ontstaan grappige, openhartige en soms ook emotionele gesprekken over alledaagse onderwerpen, familieperikelen, geloof en seksualiteit.”

De BN’ers reageren vanuit hun eigen persoonlijke ervaringen en gaan tussen de telefoontjes door met elkaar in gesprek over de onderwerpen die voorbij komen.

Voorbeelden van gespreksonderwerpen zijn ‘Ik heb twee kinderen, maar eigenlijk had ik ze liever niet gehad’, ‘Zal ik een maagverkleining laten doen of niet?’, ‘Ik ben jong en eenzaam. Hoe maak ik vrienden?’ en ‘Mijn vriend wil SM, ik niet. Wat nu?’.

Celebrity Call Centre is vanaf zondag 30 juni om 21.15 uur wekelijks te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Foto: BNNVARA
23 Reacties op “Peter R. en Catherine Keyl in Bellen met de Sterren”


 1. Gwendolyn

  Maar mag je dan zelf kiezen met wie je belt? Want ik zou Britt Scholte of Tesss Milne wel een keer willen spreken, maar stel je voor dat je dan die Peter R. aan de lijn krijgt, dan heb je ook pech!

 2. Tessa

  Ach weer een programma met BN’ers.. Die hadden we natuurlijk nog niet.

 3. v

  Zou Art Dennis bellen. Of zijn de bellers geselecteerd?

 4. Ron

  En dit is nou typisch een programma voor de NPO, en wordt uitgezonden op NPO3…Nu snap ik waarom dat net ‘vervalt’….

 5. Gwendolyn

  @Tessa, klopt. Maar nu mag je ze bellen met een vraag. Dan krijgt de ‘gewone nederlander’ 10 seconden om zijn of haar vraag te stellen en dan gaat de BN-er vervolgens 10 minuten zijn mening verkondigen. Dat zal Peter R. leuk vinden.

  (Tessa = leuke naam… )

 6. Sapperdeflap zeg!

  Amusement bij de publieke omroep is prima, maar ik krijg bij zo’n programma het gevoel dat men van gekkigheid niet meer weet wat men moet verzinnen. Het zoveelste format met BN’ers. Creatieve armoede ten top!

 7. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Wie gaan ze bellen dan?
  En wie van de sterren wil er dan praten met Peterrt Buienalarm of Catherine?
  Volgens ons wordt er gelijk opgehangen. Maakt ons niet zoveel uit, alleen vinden we het heel bijzonder dat dit een plekje op tv krijgt.

 8. Buel

  Prima dat NPO3 verdwijnd !

 9. Paul

  Krijgen de “bekende Nederlanders” hiervoor ook weer een mooie vergoeding?
  Opheffen van het derde net dit jaar en daarna kan ook het tweede net weg.

 10. peter

  Echt, is dit een tv programma? Jongens hoe ver kun je zinken. Weten ze nou van gekkigheid niet wat ze op tv moeten brengen? En oh oh oh Henny Huisman is ook weer van de partij lees ik. Die wil zelfs nog op tv als hij een wc schoonmaakt volgens mij. Als er maar een camera is. Echt verschrikkelijk.

 11. Ben Zine

  Ben vóór de PO, maar vind dat ze nu een verkeerde weg in slaan en dat hierdoor de tegenstand tegen de PO en vooral NPO3 alleen maar toeneemt. Voor belangrijke vragen/problemen hebben we al de Rutger stichting, het COC en alle andere hulp stichtingen waar echte deskundigen zitten en niet op aandacht beluste (o.a. Hennie Huisman) en geldgraaiende (o.a. Petertje R. De Vries) BN-ers.

 12. John

  Ik heb maar één vraag. WAAROM?????

 13. Guttegut

  Peter R. Je verwacht het niet

 14. west*

  de grootse zeurpieten hier zijn de mensen die in na 1990 zijn geboren
  Toen er nog geen RTL was hoorde je niemand over de P.O.

 15. Sean

  Jemig, je zou toch direct begrip krijgen voor de plannen van Den Haag voor de NPO.

 16. west*

  By the way we waren tevreden met MIES WILLEM DUIS WILLEN RUYS FRED OSTER KEES SCHILPEROORT RON BRANDSTEDER HENNIE HUISMAN KOOS POSTUMA ,JOS BRINK WILLY DOBBE BEREND BOUDEWIJN BOUDEWIJN BUCH
  HANS VAN WILGENBURG CATH KEYL ANDRE VAN DUIN CORRIE VAN GORP FRANS VAN DUSSCHOTEN WILLY EN WILLEKE SHOW en de vele die ons hebben vermaakt bij de A omroepen , Miljoenen kijkers op een avond hadden ze, en ook bijvoorbeel
  Peton places. Coronation street, Derreck , op losse groeven Archie Bunker, George and Mildred The good life , Wordt u al geholpen, Bucket woman, Zeg es aa in voor en tegenspoed , de fabriek , wie betaald de veerman onidin line
  en al andere mooie programmas

  ja en niemand de zeurde over de NOS later dan onder de naam NPO

 17. west*

  Wim Sonneveld had het goed gezien chagerijnen zijn het , waar is de gulle lach gebleven

 18. Guttegut

  @Buel
  Verdwijnd met een D. Voor jou alleen zou NPO3 niet opgeheven moeten worden. Je kan er bijvoorbeeld Sesamstraat kijken en zo leren spellen kneus!!!

 19. liefkleinhertje

  Welke mafketel verzint dit ? en laat hem dan gelijk op TV uitleggen waarom in hemelsnaam.

 20. Henk K.

  Dit is dus waarom NPO3 wordt opgeheven…

 21. jopie

  God zij dank dat ik geen ster ben want ik moet er niet dat ik gebeld word door Petertje R .

 22. Bart

  Dit programma is nu precies de reden waarom de NPO moet stoppen met NPO3 voor jongeren. En die Suzanne Kunseler er heel hard uit trappen.

 23. Anoniem

  Peter R. en Catherine K. in BALEN MET DE STERREN.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.