Peter R. en Catherine Keyl in Bellen met de Sterren

Bellen met de sterren was tot nu toe alleen mogelijk als het op een ver Caribisch eiland had gestormd of er extra veel honger was in een moeilijk Afrikaans land, maar daar maakt BNNVARA een einde aan. In het nieuwe programma Celebrity Call Centre kan men ook bellen met de sterren zónder te moeten doneren voor een ramp. Er gaan dertig sterren achter de telefoon zitten en hun namen zijn nu bekend. Twee opvallende namen zijn in elk geval die van Peter R. de Vries en Catherine Keyl.

De andere deelnemende sterren zijn Bram Krikke, Lange Frans, Juultje Tieleman, Britt Scholte, Jörgen Raymann, Jessie Jazz Vuijk, Ellie Lust, Evi Hanssen, Everon Jackson Hooi, Filemon Wesselink, Ryanne van Dorst, Dennis Weening, Carry Slee, Rutger Vink, Thomas van Grinsven, Javier Guzman, Henny Huisman, Toprak Yalçiner, Herman Brusselmans, Dirk Zeelenberg, Jurre Geluk, Zarayda Groenhart, Jet van Nieuwkerk, Tess Milne, Sahil Amar Aïssa, Bobbi Eden en Louisa Janssen.

Waarvoor mag men de sterren bellen? “Een brandende vraag, een kleine ergernis of een persoonlijk dilemma, alles is bespreekbaar in Celebrity Call Centre. Er ontstaan grappige, openhartige en soms ook emotionele gesprekken over alledaagse onderwerpen, familieperikelen, geloof en seksualiteit.”

De BN’ers reageren vanuit hun eigen persoonlijke ervaringen en gaan tussen de telefoontjes door met elkaar in gesprek over de onderwerpen die voorbij komen.

Voorbeelden van gespreksonderwerpen zijn ‘Ik heb twee kinderen, maar eigenlijk had ik ze liever niet gehad’, ‘Zal ik een maagverkleining laten doen of niet?’, ‘Ik ben jong en eenzaam. Hoe maak ik vrienden?’ en ‘Mijn vriend wil SM, ik niet. Wat nu?’.

Celebrity Call Centre is vanaf zondag 30 juni om 21.15 uur wekelijks te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen