Danny Vera ziet Pauw op Curaçao, stapt niet op hem af

Geplaatst op do 13 jun 2019 om 10:30

Danny Vera vindt Jeroen Pauw een hartstikke leuke vent, maar toen hij hem een keer zag op Curaçao, durfde hij toch niet op hem af te stappen. Dat vertelt de zanger in de rubriek Nabellen Met op de Pauw-site. Vera zat maandagavond in Pauw om te vertellen over zijn eerste hit en is na de uitzending nog lang blijven plakken in de studio in Amsterdam. “Het was half vijf voordat ik in m’n nestje lag. Was nog lang aan het ouwehoeren met Jeroen en voordat je dan in Middelburg bent…

Het was heel gezellig met Pauw, die door intimi ook wel Pauwtje wordt genoemd. “Ik was Jeroen al weleens tegengekomen op Curaçao – maar ik blijf een Zeeuw hé – ik stap er niet zomaar op af.

Als Vera de talkshowhost in de toekomst nóg een keer tegenkomt op het Caribische eiland, dan stapt hij wél op hem af. “De volgende keer drinken we samen een rum op Curaçao. Jeroen had een goede aanrader.”

De VI-huiszanger bracht in Pauw zijn liedje Roller Coaster ten gehore. Heeft hij veel reacties gehad? “Alleen maar. Ik hoorde ook dat ik trending was op Twitter en de reacties blijven alleen maar komen. Echt heel positief allemaal.

What’s next? “Deze zomer ga ik nog naar Nashville om met iemand een kop koffie te drinken en te kijken of we daar een plaat kunnen opnemen.

Foto: BNNVARA
12 Reacties op “Danny Vera ziet Pauw op Curaçao, stapt niet op hem af”


 1. Remi

  De close-ups van Escha waren van een betoverende schoonheid !!

 2. Sapperdeflap zeg!

  Danny lijkt mij een prima gast. Mooi dat hij door zijn optredens bij VI bekend is geworden, en succes heeft met Roller Coaster. Mooi nummer!

 3. Bears’den

  Ongelofelijk goed nummer!!
  Blijft de hele dag in je hoofd zitten als je hem sochtends hoort!

 4. Grace321

  Geweldig

 5. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Echt geweldig.
  Als wij dat nummer horen zetten we altijd de auto stil langs de kant van de weg.

 6. Pleb

  Ik kwam Pauw laatst ook tegen in Zaire. Snel van hem weggerend. Ik wil niet dat de locals me uitleggen omdat ik Pauw ken.

 7. Peter Post

  Leuk interview bij Pauw – lekker eerlijk deze man – Zeer symphatiek en zong erg mooi aan tafel –

 8. Ad

  @Pleb
  Bedoel je soms ‘afleggen’?!

 9. Pleb

  Ik bedoelde uitlachen. Sorry, teveel tijd in Zaire doorgebracht

 10. B-noniem

  Mensen moeten echt meer naar countryballads luisteren. Dan horen ze dat Rollercoaster echt niet zo bijzonder is.

 11. Boris Boterham

  Als ik Danny Vera hoor weet je, dan krijg ik dikker tranen in mijn ogen, vorige week heb ik die hele dikke schoolbus van me zó in de berm gereden en al die schreeuwende kindertjes met de radio op tien dat k.u.t nummer van ‘m keihard door de strot geduwd terwijl ik stond te brake n in de berm. Met tranen in m’n ogen. (En de dunne in mijn onder broek, maar daar ben ik niet trots op)

 12. Makke

  Waar slaat dit op??? waarom moet hij op hem afstappen? Ik zie ook wel eens bekende voetballers op Curaçao…..waarom moet ik of Danny???? daar op af stappen? wat een ge l u l

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.