Danny Vera ziet Pauw op Curaçao, stapt niet op hem af

Danny Vera vindt Jeroen Pauw een hartstikke leuke vent, maar toen hij hem een keer zag op Curaçao, durfde hij toch niet op hem af te stappen. Dat vertelt de zanger in de rubriek Nabellen Met op de Pauw-site. Vera zat maandagavond in Pauw om te vertellen over zijn eerste hit en is na de uitzending nog lang blijven plakken in de studio in Amsterdam. “Het was half vijf voordat ik in m’n nestje lag. Was nog lang aan het ouwehoeren met Jeroen en voordat je dan in Middelburg bent…

Het was heel gezellig met Pauw, die door intimi ook wel Pauwtje wordt genoemd. “Ik was Jeroen al weleens tegengekomen op Curaçao – maar ik blijf een Zeeuw hé – ik stap er niet zomaar op af.

Als Vera de talkshowhost in de toekomst nóg een keer tegenkomt op het Caribische eiland, dan stapt hij wél op hem af. “De volgende keer drinken we samen een rum op Curaçao. Jeroen had een goede aanrader.”

De VI-huiszanger bracht in Pauw zijn liedje Roller Coaster ten gehore. Heeft hij veel reacties gehad? “Alleen maar. Ik hoorde ook dat ik trending was op Twitter en de reacties blijven alleen maar komen. Echt heel positief allemaal.

What’s next? “Deze zomer ga ik nog naar Nashville om met iemand een kop koffie te drinken en te kijken of we daar een plaat kunnen opnemen.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen