Patty Brard heeft geen loshangend vel

Geplaatst op ma 10 jun 2019 om 9:15

Patty Brard mag dan wel een hoop gewicht zijn verloren, ze heeft geen loshangend vel. Ze is zo straks als een hoetetoeter. Dat heeft de presentatrice gezegd in het programma 6 Inside. Veel mensen die heel erg veel vet verliezen, kampen met een lijf vol loshangend vel, maar Brard niet. “Ik ben precies op het goede moment begonnen, toen ik nog geen 100 kilo woog, dus bij mij is het allemaal heel goed teruggekomen met bindweefselmassages en noem maar op“, zegt ze.

Bovendien heeft ze gewoon goed dna, aldus Brard. “Ik heb gelukkig ook heel goede Indische genen. Ik ben zo strak als een hoetetoeter, dus ik voel me echt helemaal goed.”

Brard heeft een gastric bypass ondergaan. “Je étén komt direct in je maag terecht. Je moet je hele leefstijl aanpassen. Mensen die zeggen: ‘Simpel, je legt er een knoop in en je valt af, zo kan ik het ook’, zou ik graag wel eens twee weken van mijn leven willen geven.”

Hoe zwaar weegt ze nu? “Ik zit rond de zestig kilo. Deze week is er zelfs een beetje bij gekomen. 63 weeg ik nu. Ik kom van de 98. Het bepaalt gewoon zelf wanneer het moet stoppen.

Je lichaam bepaalt dat. Dat is heel gek. Heel veel mensen op Instagram zeggen tegen mij: ‘Je moet niet meer afvallen, hoor! Je wordt te mager! Je gezicht valt in!’ Ja, jongens, je kan er niks aan doen. Jouw lichaam bepaalt wanneer het in opperste gezondheid verkeert en dan stopt het ook.”

Foto: SBS
40 Reacties op “Patty Brard heeft geen loshangend vel”


 1. Bears’den

  Alles zit los bij deze paranoïde borderliner!!

 2. Pablo ijscobar the first

  O nee????? Ik kan er zomaar 4 hangende vellen bedenken…………..

 3. Dwight Power

  Hoe zwaar weegt ze nu? Echt?!

 4. K

  Nee geen loshangend vel? Het bestaat alleen maar uit vel, totaal geen inhoud, die kop is te strak getrokken door plastische chirurgie, haar mond staat scheef,inhoudsloos mormel is het.

 5. Frank

  MC really? Clickbaits + trolling!
  Of zou de beheerder van MC een Patty Brard fetishist zijn?
  Borderliners en gekkies, kom er maar in.

 6. Pauline

  Nou als je bijna 40 kilo afvalt heb je op haar leeftijd echt wel loshangend vel hoor. Haar hoofd heeft ze glad laten trekken en in laten spuiten maar de rest ………
  Blubber benen, armen en ingezakte billen. Zou haar niet graag in badpak zien maar eigenlijk helemaal niet meer op de buis haha. Maar ja anders gaat de beerput van John de mol open dus blijft ze lekker zitten.

 7. René

  Is dit een site met MEDIA nieuws of een roddelblad?

 8. Klaasje v

  Ik vind het knap van haar dat ze dit er voor over heeft. Ze moet haar hele levensstijl aanpassen en dat valt niet mee als je een levensgenieter bent.
  Ze ziet er stukken beter uit dan toen ze zo zwaar was. Heel goed zelfs!
  Begrijp nooit zo al die jaloerse en hatelijke reacties.

 9. AD (Angela's Dagblad)

  Ik ga alleen reageren op dit artikel als TV Godin Angela de Jong een column hier over schrijft.

  En ik ben al in diepe rouw, want vanwege pinksteren weet ik niet zeker of TV Godin Angela de Jong vandaag wel een column schrijft.

 10. Jantien Visser

  Ik vind het indrukwekkend, die metamorfose van Patty. En dat van haar strakke vel geloof ik wel. In mijn familie komt dat ook voor, kilo’s afvallen en je vel gaat mee. Heb je of heb je niet. Zit gewoon in je genen.
  Wil je weten of een slappe of stevige huid hebt? Moet je eens je vel tussen duim en wijsvinger pakken en zien hoe ver je dit kan uitrekken. Weet je meteen of je een stevige huid hebt of niet.

 11. Curryworst

  ’t Is en blijft een pratend kadaver.

 12. Jan

  Nou moet je eens kijken naar hotter than my daughter. Al dat vel zit in de voorbips!!!!!! Kijk maar goed, geen gezicht!

 13. E.J

  Wanneer verdwijnt deze ‘dame’ nu eens uit de media?
  Iedere dag maar onzinnig’nieuws’
  Rare programma’s over family problemen die zij oplost. Laat ze eerst maar eens zorgen dat de band met haar dochter weer goed wordt. Snap best dat dochter moeite heeft met overdreven moeder!
  Ga lekker genieten op Ibiza en blijf hier weg.Gun jongere mensen een plek op tv

 14. Matty

  Ja, ze ziet er echt goed en beter uit dan voorheen. Maar geen loshangend vel…. aan me toeter!!!! In dat programma met die ordinaire moeders, zag je dat ze al het buikvel in haar spijkerbroek had gepropt. Dat was pas geen gezicht!!!Haar gezicht laat ze opspuiten. Al met al ziet ze er goed uit voor haar leeftijd. Ze moet nu alleen niet zo overdrijven, dat wordt vervelend. idd, doe maar gewoon dan doe je gek genoeg!!

 15. Cafeïne

  Jantien Visser
  Mon 10 Jun 2019 om 10:03,

  Hahaha Jantien je bent me altijd voor met je commentaar, of het nu om Paaij of Brard en Versteegh gaat. Nooit gemeen of grof taalgebruik, maar toch (mijns inziens)raak! Jij en ik denken altijd hetzelfde, dus hoef ik geen commentaar meer te geven.
  Top Jantien!

 16. Enzo Voorthuijsen

  Ze zit volgens haar dan wel strak in haar vel, ze is toch een beetje te loslippig. Als je Indonesisch bloed Indisch bloed gaat noemen ga je een continent te ver.

 17. Trudy

  En zoals gewoonlijk liegt ze weer ze moet van de buis af alles is plastic aan die stumperd

 18. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Los vel.
  Brrrr, we moeten ee niet aan denken.
  Maarre, dan heeft dit exemplaar een kop als een rubber lap, die ogen willen niet meer open vanwege dat het hele vel is uitgezakt en wijdgelubberd, maar owee de rest lubbert niet. We geloven er geen hout van. Next!!

 19. White Angel.

  Sorry Patty, maak dat maar iemand anders wijs, maar wij geloven je niet.

 20. Nope

  Kijk maar op instagram en zoek de verschillen. :))

 21. Willy

  Sinds Patty in een programma van sbs6 zit, schakel ik snel over. Zo gauw ik haar gezicht zie.

 22. Milou

  Wat een walgelijke reacties hier zeg. Ik schaam mij dood.

  Patty is een schat!

 23. Ellen

  Wat een rot opmerkingen allemaal weer.
  Ik sta ervan versteld hoe veel azijnpissers
  er in dit land rondlopen. Echt niet te geloven 🤑😲

 24. Roel

  Laat haar maar vertrekken naar Ibiza, kan ze daar gaan lopen opscheppen over alles en geld uitgeven

  Bah vreselijk figuur!

 25. FlyingLotus

  zie die griebus bijna elke dag bij special sports, moet zeggen: ze is mager.

  Hierdoor wel wat meer respect voor haar gekregen, wist niet dat ik het uit mijn mond kon krijgen.

 26. Anoniem

  Ze ziet er slecht uit, ingevallen wangen, 10 jaar ouder. Ze leek altijd zo sterk en vitaal, nu lijkt ze zo broos. Het is ook niet zo slim om dit te doen als je wat ouder bent, je krijgt gewoon veel minder vitamines binnen. Respect heb ik alleen voor mensen die op eigen kracht afvallen, dat kan gewoon als je het echt wilt.

 27. Johnny👀

  Een Shar-pei is jaloers op al dat vel wat zij in haar broek probeert te verstoppen…

 28. Bart Huyssens

  Waarom post MC zo’n onsmakelijk bericht over dat aftandse gedrocht dat te onpas en te onpas opduikt in die kansloze producties van Sbs?
  Patty Brard was al jaren geleden verleden tijd. Natuurlijk is het een onsamenhangend geval van vellen en botten. Er is niets knaps aan afvallen, en als ze beweert dat ze van 98 kilo naar 63 kilo ging dan liegt ze dat ze barst. Die walrus was gerust 130 kilo of meer, dikke doei.

 29. Annoniemus

  Kijk maar eens goed wat er los zit als La Brard lacht , of dat lijzige spraakje is om eng van te worden !

 30. den Draaiert Joost

  Nou dat is aan de strakke spijkerbroeken die ze draagt niet te zien, dan zit toch echt een vetschort ingepropt

 31. Kees

  @den Draaiert Joost: Dan bedoel je naar alle waarschijnlijkheid opnames die je hebt gezien van Hotter Than My Daughter. Toen stond ze nog aan het begin van het project. Ze heeft nu gewoon geen buikje meer hoor.
  Zie haar regelmatig ook sporten in Amstelveen bij Health City en dan heeft ze gewoon een strakke sportlegging aan.
  Waarom leg ik dit in hemelsnaam uit? Dit lijkt echt een roddel-blog mensen!

 32. big spender

  Als geld hebt is er veel mogelijk, ook als je geen goede genen hebt meegekregen. Maar kom niet aan met verhalen over hoe zwaar het allemaal is, ga een jaar naar Somalie dan is het hele probleem van overeten en overgewicht spontaan opgelost.

 33. Mick

  Alleen haar gezicht is al bewijs dat het hangt.

 34. ik heb gezegt

  alles is vel bij haar

 35. anna

  vreselijk dat we dat mens nog 4 jaar op de tv zien….ze is een narcist en een borderliner elke dag is het ikke ikke ikke kijk eens hoe mooi ik ben. dit mens deugt niet ze denkt echt dat ze een soort god is ofzo..heb medelijden met haar man..maar ja dat is een sul heeft niks te zeggen

 36. Uuuh

  Patty is de expert in het opnieuw uitvinden van zichzelf. Maar dit was wel haar laatste uitvinding. Haar gezicht is door de vele ingrepen inmiddels zo scheef dat ze waarschijnlijk haar vier jaren contract niet gaat volmaken. Weer een miskoop van Ome Sjon…..

 37. b ril

  Nee hoor, dat is gewoon 1 grote troep. Alsof wij in dit verhaaltje trappen. En ze exposeert zichzelf er 24/7 mee.

 38. Mary van den Brink

  Wat is er in godsnaam met jullie aan de hand om zulke nare dingen te schrijven over iemand die zich hier niet tegen kan verdedigen. Zijn jullie nou zo ongelukkig met jezelf, dat jullie je eigen frustraties af moeten reageren op Patty Brard? Wat heeft Patty jullie in de weg gelegd? Kennen jullie die slogan nog niet? TOE WEES EENS LIEF VOOR ELKAAR…

 39. Roelof

  @Mary andenbrink: Omdat Patty Brard een vrouw is die het slechtste in de mens naar boven haalt. Laat haar lekker naar fokking Ibiza gaan en dan zijn wij van dat overdreven gedoe af. Vreselijk mens! Bah. Hoe kun je haar gedrag trouwens goedkeuren?

 40. José

  Roelof heeft helemaal gelijk. Dat goedkope vermaak is ouderwets.
  Sleetse oude w ijven horen in het bejaardentehuis en zeker niet op de tv
  al kijkt er tegenwoordig nog geen blinde naar haar flopshowtje.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.