Lilian Marijnissen maakt tijd voor Bart Nolles

Lilian Marijnissen heeft een drukke baan, maar probeert altijd genoeg tijd te maken voor romantische quality time met haar nieuwe liefde Bart Nolles. Dat heeft de SP-leider zondagavond gezegd in Café Hendriks & Genee. RTL 7-ster Bart Nolles, bekend van zijn imitaties van Wilfred Genee, heeft het hart gestolen van Marijnissen, maar zij heeft niet de hele dag de tijd voor hem. “Je moet tijd maken voor zulke dingen. Dat is heel cliché, maar het is wel waar“, zo vertelt ze.

Hoe past ze Nolles in haar drukke werkschema? “Het is super druk, ik woon een deel van de tijd in Den Haag en het is onregelmatig werk natuurlijk. Vandaag denk je: o, het is een vrije dag, het is Pinksteren! En dan zit je weer hier. Dat hoort er allemaal bij.”

Genee plaagde Marijnissen wat met haar nieuwe liefde. De presentator heeft immers lang met Nolles gewerkt. “Bart is niet meegekomen, begrijp ik“, zei hij, terwijl hij onder de tafel keek, een plaagstoot naar Nolles’ lengte.

Wat vindt Marijnissen er eigenlijk van dat haar privéleven zo breed wordt uitgemeten in de showmedia? “Het hoort erbij. Je weet als je hieraan begint dat het erbij hoort. Je moet er ook niet te moeilijk over doen, maar soms denk je ook wel eens: het is niet voor niks een privéleven.”

Je hoeft niet altijd alles met iedereen te delen. Je weet wel dat het er voor een deel bij hoort.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen