Paay-fittie Albert Verlinde en Guido den Aantrekker

Geplaatst op Fri 14 Jun 2019 om 11:45

De nieuwste rel rond Patricia Paay – ze is in haar kamer in een zorghotel in Breda verrast door paparazzo Edwin Smulders – zorgt voor hommeles op de gezamenlijke redactie van 6 Inside en Shownieuws. Dat bleek donderdag tijdens de uitzendingen op SBS 6. Paay schrok zich dood toen de Story-fotograaf en zijn collega Matthijs Albers ineens in haar kamer stonden. “Ik lag nog op bed te slapen toen er opeens aan de deur gerommeld werd“, reageerde de televisiediva.

Ze vervolgde: “Ik vroeg nog: ‘wie is daar’ toen ze plots binnenkwamen. Ik heb gegild en ze uitgescholden. Dat is toch niet normaal? Hoe durven ze? Ik ben echt heel kwaad.

Het Story-duo is met een leugen binnengekomen, meent Paay. Ze gaat geen stappen ondernemen. “Ik heb daar allemaal geen zin in. Ik wil gewoon met rust gelaten worden. Ik wil dit allemaal niet aan mijn hoofd hebben.

Edwin reageert, Boulevard laakt Story

Edwin Smulders reageerde in RTL Boulevard: “We hebben ons netjes gemeld bij de balie voor Patricia met een bos bloemen. Toen kregen wij gewoon de sleutel. We hebben gewoon op de deur geklopt en ze zei: ‘Kom maar binnen.’ Patricia zat helemaal rechtop in bed. Ik zei: ‘Goedemorgen.’ Zij zei: ‘Nee, ik wil niet op de foto!’ Ik zei: ‘Oké, is goed, dat is prima.’ We hebben de bloemen achtergelaten en we zijn weer gegaan.

Matthijs heeft zich gewoon gemeld bij de balie van de receptie zeg maar en toen hebben we gewoon de kaart meegekregen van de deur. Dat vind ik ook raar, hoor, dat je zomaar een kaart meegeeft.

Boulevard vindt dat hij hier te ver is gegaan. Luuk Ikink: “Misschien is het wel een goed idee om gewoon niet naar een zorghotel te gaan als iemand daar ligt. Dat lijkt mij net iets te ver gaan.”

Albert boos op Story

Dit verhaal heeft 6 Inside-ster Albert Verlinde behoorlijk boos gemaakt. “Ik vind het een ongelooflijk heftig verhaal. Af en toe wil je gewoon even flink boos worden en dit is zo’n moment. Het gaat echt eens grens over, hè, als je een zorghotel in gaat. Zij zeggen dat ze toevallig in de buurt waren en dachten: we bezorgen een bloemetje.

Verlinde is boos op Story-baas Guido den Aantrekker, die deskundige is in zusterprogramma Shownieuws. “Wat ik nou zo vervelend vind: we zouden Edwin Smulders spreken, die zou een reactie geven op dit hele verhaal, maar dat mag hij niet van Guido den Aantrekker, de hoofdredacteur van de Story. Die zit vanavond bij Shownieuws.”

Het is een aardige collega van ons, maar dit vind ik echt verkeerd, al was het maar omdat de reactie niet zo moeilijk hoeft te zijn. ‘Sorry’, zou het moeten zijn. ‘Sorry dat we zo ver zijn gegaan.’ Als je dat zegt ben je een held vanavond. Succes, Guido den Aantrekker vanavond hier om 22.55 uur.”

Reactie Guido

‘s Avonds reageerde Den Aantrekker in Shownieuws. “Het ligt natuurlijk allemaal wel wat genuanceerder, dat is duidelijk. Ik heb opdracht gegeven aan Edwin Smulders en zijn verslaggever Matthijs Albers om, als het een keer op de route lag, naar Breda te gaan – en ze rijden door het hele land als nieuwsjagers – nadat Gordon afgelopen weekend een post had geplaatst dat hij het zo’n teleurstelling vond dat niemand op bezoek kwam bij zijn hartsvriendin Patricia.

Dus ik zeg tegen Edwin en Matthijs: ‘Koop een mooi boeket, ga er een keer langs en verwarm haar met je aanwezigheid.’ Ze zijn er inderdaad heen gegaan. Wat heel verbazingwekkend is, is dat ze bij de receptie – waar ze zichzelf bekendmaakten – een bezoekerspasje meekregen. Ze zeiden: ‘Patricia is natuurlijk niet mobiel, dus ze ontvangt in een ruimte.’

Ze zijn erheen gegaan met het pasje, hebben op de deur geklopt en er werd gezegd: ‘Binnen!’ Ze zijn naar binnengegaan. Patricia zegt nu: ‘Ik was volkomen verrast.’ Dat was ze ook, maar Edwin en Mathijs net zo goed, want zij hadden ook niet verwacht dat ze in de slaapkamer van Patricia zouden staan. Ze verwachtte een soort recreatieruimte.

De Story had hun bezoek toch even kunnen aankondigen? “Had gekund, maar je moet je natuurlijk wel even realiseren dat wij Patricia Paay al een kwart eeuw kennen en op die manier met elkaar omgaan. Dat is niet nodig. Wij zijn goede vrienden dan Patricia. Dat Patricia nu heeft gescholden en heeft geroepen ‘viezeriken!’, dat is absoluut niet waar. Ze hebben gewoon gelijk gezegd: ‘Als je geen interview en foto wil, even goede vrienden.’ Ze zijn gewoon weggegaan.”

Spreekverbod

En waarom mocht Edwin Smulders niet reageren bij 6 Inside? “Het heeft er niets mee te maken dat hij iets niet mag – zo gaan we niet met elkaar om – maar zoals ik net al vertelde: ik neem mijn verantwoordelijkheid voor het feit dat ik opdracht heb gegeven om Patricia een bloemetje te gaan brengen.”

Dan vind ik het onzin dat de naam en reputatie van zowel Edwin als Matthijs – die echt professionals zijn – besmeurd raken en besmeurd blijven. Het blijft rondzingen. Dus ik neem gewoon mijn verantwoordelijkheid als hoofdredacteur van Story door te zeggen: ‘Ik doe nu het verhaal, dan blijven zij een beetje in de luwte.’ En waar hebben we het met z’n allen over?

Foto: SBS
35 Reacties op “Paay-fittie Albert Verlinde en Guido den Aantrekker”


 1. Badmeester Falafel

  Hier moet hoognodig een vuurtje geblust worden.

 2. Klaasje v

  Acchhhh….zo ontzettend schattig bedoeld van die Aantrekker…Patricia krijgt weinig bezoek, dus zij gaan er wel even heen. Wat n groot hart heeft die man.
  Uiteraard zonder fototoestel en bijbedoelingen…
  Wat n triest figuur zeg. Geef Albert hierin helemaal gelijk.
  Laat die vrouw gewoon met rust en herstellen. Ze heeft genoeg meegemaakt laatste tijd.

 3. Remi

  Is reeds bekend hoe lang Patries nog in ‘t zorghotel moet verblijven ?

 4. Jan Versteegh

  Met Patries is er altijd gezeik !

 5. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Als we dit zo lezen waren Edwin en Matthijs hier de slachtoffers.
  En Kwalbert, het braafste jongetje van de klas, speelt de verontwaardiging maar had waarschijnlijk precies hetzelfde gedaan. Alles voor de kijkcijfers.
  Bijzonder sneu dat Gordon nu de zwarte piet krijgt, híj was degene die zei dat iemand langs moest gaan bij Patries omdat ze zo alleen is.
  Dit verhaal kent alleen maar verliezers.. Jammer. Beterschap Patries!!

 6. Snake Charmer

  Gaat toch helemaal nergens over dit?

  Who cares wat Albert zegt?

 7. Beau ter Ham

  Als Paay op een gesloten afdeling zou zitten verklaart dat veel.

 8. Mark2

  Patricia weet al jaren gebruik te maken van de bladen. Gooit alles in de strijd voor aandacht. Zo heftig vind ik het niet. Ze hebben niet stiekem foto’s genomen en geplaatst.

 9. anymousin

  Ik geloof die Guido Den Aantrekker voor geen meter. Hij heeft in de Story van de komende week nog een verhaaltje nodig en de cover is ook nog niet klaar.
  Heerlijk toch Guido Den Aantrekker zo’n sensatie verhaal, goed voor de verkoopcijfers.

  Ook geloof ik niet dat die 2 zich netjes aan de balie hebben gemeld, met het juiste verhaal maar met een lul verhaal.

  Ook de receptie van dit zorghotel gaat in mijn ogen niet geheel vrijuit. Als de Story zich meld, incl. een fotograaf, zou er dan niet een belletje moeten gaan rinkelen. In ieder geval stuur je ze niet zomaar (zonder begeleiding) door naar de kamer van een patient. Wie dat ook moge zijn, BN’er of niet.

 10. Jan

  Waarom krijg ik nou het idee dat het eindstation verzorgingshuis voor haar het eindstation is en dat dat er heel snel aankomt?
  Waar is haar man? Waar is haar zus?

 11. Jaap

  Het is me allemaal wat.

 12. Robert

  Vind dit goede reactie van die Aantrekker, kom op zeg wordt een bloemetje gebracht, ze mogen doorlopen van receptie, doen denk ik niks verkeerd.
  Patries moet blij zijn dat er nog iemand naar haar komt.

 13. Peter van der Plas

  Altijd gezeik met deze vrouw nooit eens leuk en normaal nieuws,

 14. Ron

  Bij Boulevard reageerde Smulders wel, maar van Den Aantrekker mocht dat niet bij 6Inside…

 15. Trudy

  Ze had haar haarstuk nog niet in en dr valse wimpers nog niet opgeplakt oma was bang dat ze naturel op de foto kwam dan is ze spuuglelijk de plasticpop….
  altijd maar zeiken !!!!!

 16. Remi

  Ik moet altijd maar weer denken aan toen ik in Parijs was, en in “Les Halles”,
  een gigántische platenzaak, binnenliep.
  In het centrum van Parijs.

  Voorbij de ingang lag een grote stapel elpees van de Star Sisters.
  Oktober 1985 praten we over.

  Nooit zal ik vergeten dat bijna iedereen die daar binnenliep
  een elpee van die stapel pakte en doorliep naar de kassa.

  Miljóenen zijn er verkocht in Frankrijk.

  Onbenul Paay en haar zus, en die andere, wisten van niks ;)
  Zo eindig je dus 35 jaar later volstrékt platzak in een ‘zorghotel’.

 17. arie

  Daar kikt ze op.

 18. Evert

  Ratten zijn het, allemaal vieze ratten, schijnheilige ratten.Smulders, Den Aantrekker.Een bloemetje brengen?Ratten.Albert Verlinde ook maar misschien iets meer beschaving. Maar wat kunnen ze toch allemaal vreselijk liegen.Het gaat mij niet om Patricia( mediageil) maar om principes. Straks gaan ze nog een mortarium in om de moeder van een BNer te fotograferen.Ziek volk. Ontslaan die Aantrekker bij SBS.Als BNer heb je de hele dag die parasieten om je heen.

 19. Ben Zine

  @Evert: als die BN-ers geen aandacht krijgen van die “parasieten” klagen ze steen en been. BN-ers leven er goed van dankzij de tabloids en de tabloids renderen dankzij de BN-ers. Dat zeikwijf moet nu niet ineens klagen.

 20. Rubicon

  Alle hoofdrolspelers in dit verhaal zijn door de wol geverfd daar waar het gaat om omgang met en bespelen van de roddelpers. Iedereen weet hoe het werkt en hoe je een relletje veroorzaakt. Dus eens met Den Aantrekker “waar gaat dit over”)

 21. "Veronica Doet Het?....Beter!":

  En wat vindt Peter Roddel de Vries hiervan?

 22. #driebier

  Een ongelofelijk stel randdebielen zijn het die roddel’journalisten’.

  Hoe haal je het in je botte hersens om iemand in een zorghotel te bezoeken, alleen maar om sensatie te scoren! Want dát is het, sensatie, niks meer en niks minder!

  Of het nu een BN’er is of een ON’er (Onbekende Nederlander), zolang je geen familie bent of persoonlijke vriend(in) en al helemáál: als je sowieso géén toestemming hebt om iemand te bezoeken tijdens ziekte of herstel, dan blijf uit goed fatsoen WEG bij diegene! Heel simpel ! Dat soort fatsoensnormen snapt een kleuter van 3 nog wel !

  En dan dat verhaal dat de balie van dat zorghotel Paay’s deurpas aan die Story-idioten meegeeft: dát klopt eigenlijk al niet, maar ze hadden die deurpas uit fatsoen helemaal niet moeten aannemen!

  Ik zou bijna willen zeggen: die gasten die vorig jaar met een raketwerper op het pand van de Panorama schoten, schiet eens op het Story-gebouw en bestook gelijk ook de overige roddelbladen-panden! Mijn zegen hebben ze!!!

 23. Ongedierte Bestrijder

  Mensen bij roddelbladen staan helemaal aan de onderkant van de beschaving. dat blijkt maar weer eens..Het feit dat die Guido het programma van zijn broodheer gebruikt om zichzelf te zuiveren maakt het nog erger. Wat is de naam van dat zorghotel trouwens. Die zijn natuurlijk ook helemaal fout en KLANT ONWAARDIG!!Neem aan dat de betreffende medewerker de zak heeft gekregen.

 24. Michelin

  @Ongedierte Bestrijder Zie https://hotelmerlinde.nl/

  Goed bezig die mensen..
  Zijn binnenkort al hun sterren kwijt, letterlijk en figuurlijk

 25. Rubicon

  #driebier. Je begrijpt toch wel dat dit hele verhaal perfect geregisseerd is. Story, Paay, Albert. Allemaal hartstikke blij met de aandacht. Geen aangifte, geen excuses, smeuig verhaal, allemaal winnaars..

 26. Peanut

  Durft hij echt te zeggen ‘waar hebben we het over’? Zo laag deze streek. Ongelofelijk.

 27. Johnny👀

  Denk dat ze liever geld had gekregen dan bloemen..elk dubbeltje telt in huize Paaij.

 28. Johnny👀

  Paay..

 29. echt waar

  ze was net bezig een pisfilmpje aan het op nemen en dan word je gestoord,nou ja

 30. Lies

  Respectloze actie. Ik vind het trouwens heel lief dat Gordon wel de moeite neemt om haar te bezoeken. Ik vraag me af waarom zo veel zogenaamde ‘BN-ers of vrienden van’ het hebben laten afweten.
  Ze weet nu precies wie haar vrienden zijn en wie niet.

 31. Anonymous

  Ik dacht dat dat Paaywijffie wel raad wist met mannen die opeens aan haar bed staan………..

 32. Anonymous

  Die Smulders is toch wel een lekker ventje. Patries mag niet klagen op haar leeftijd.

 33. Anonymous

  Ja, Gordon is heel lief. WHAHAHAHAHAHAHA!!!!

 34. Remko

  En ze krijgt weer aandacht…

 35. HDS

  Hé MC. Gebruik eens normale Nederlandse woorden ipv die multikul zoals ‘fittie’….walgelijk! Het is hier geen Marokko!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.