Deze gasten wil Beau interviewen in nieuwe talkshow

Geplaatst op Fri 14 Jun 2019 om 11:00

Beau van Erven Dorens heeft al wel een paar namen in gedachten die hij straks graag terugziet op de gastenlijst van zijn nieuwe talkshow op RTL 4. Dat heeft de presentator gezegd op Radio Veronica. Van Erven Dorens gaat de opvolger van RTL Late Night met Twan Huys presenteren. Wie wil hij in de opener? “Ja, nou, ik zal altijd natuurlijk meteen roepen: Beyoncé of Trump, maar ik zou het ook heel leuk vinden om Máxima, Rutger Hauer of Michiel Huisman een keer te spreken.”

Zijn wensenlijstje is nog veel voller. “Ik zou Carice ook wel een keer willen spreken. Die laat zich al heel lang niet meer horen. Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan met mensen.”

En qua politici? “Ik zou Rutte ook wel graag willen hebben en Thierry Baudet ook. Geert Wilders ook. Die heb ik ook wel eens geïnterviewd en dat is helemaal geen kwaaie kerel. Daar kun je een prima gesprek mee voeren en daar verheug ik me ook op.

Op 2 september is de eerste aflevering. “Die eerste uitzending heb ik in mijn fantasie al heel vaak gedaan, van: zo zou ik het heel graag willen. Een stevig gesprek aan het begin, dan een menselijk gesprek in het midden. Daar hebben we het veel over gehad. Dan moet je de praktijk nog doen. Dat is even andere koek.

Momenteel is hij te zien met Beau en de Veteranen. Daar keken gisteren 602.000 mensen naar. “Ik wil niet weten hoe het gescoord heeft. In elk geval te weinig. Nee, niet doen, want ik krijg er echt gewoon pijn in mijn buik van. Ik wil er eigenlijk echt niet over praten. Dat neem ik straks even zelf tot mij. Het is in deze zomermaanden natuurlijk altijd te weinig voor wat ik vind dat het zou moeten verdienen, want we hebben daar gewoon anderhalf jaar aan gewerkt.

Foto: RTL
27 Reacties op “Deze gasten wil Beau interviewen in nieuwe talkshow”


 1. Ron

  Kom op Beau, wat origineler. Rutte en Baudet die zaten regelmatig bij Tan en Huys de afgelopen jaren, en Wilders gaat nooit ergens zitten. Maxima en Beyoncé zijn natuurlijk een utopie om deze te krijgen. Tan kreeg in zijn goede dagen nog wel eens grote sterren maar deze zijn op 1 hand te tellen geweest. Nee, ik krijg als ik dit dan weer lees nog niet echt de behoefte om te gaan kijken want alles staat of valt met de gasten en itemkeuze. Dit is weer niveautje Blue Circle….die gaan het zeker dan ook weer produceren, gemiste kans zal dat zijn.

 2. Dries Roelvink

  Je kan mij altijd bellen!

 3. #NPO kijker#

  De kijkers vinden Beau te arrogant worden en kijken niet meer.

  Een flop voor RTL is wederom in de maak.

 4. Huiskamer

  Beau. Oke. Geen nepnieuws ?
  Stel dit eens aan de kaak !
  https://www.youtube.com/watch?v=3aFEySEA0Uk

 5. Jables

  Als je er nu op terugkijkt had JENSEN vroeger eigenlijk echt topgasten. Toen hij dagelijks ging werden het wel steeds meer gekkies, maar tout bekend Hollywood heeft bij hem gezeten. Dat zie je nu eigenlijk bij niemand meer. Jammer dat Jensen zo is afgegleden.

 6. Nono

  Hopelijk wordt hij snel afgewisseld met Merel Westrik!

 7. Flantua

  Beau, laat de jacht op bekende mensen varen. Zoek interessante mensen achter de schermen die wat bijzonders te vertellen hebben of datgene wat men in Den Haag liever niet hoort. Er zijn genoeg boeiende persoonlijkheden in het land die graag hun boodschap kwijt willen. Tijd voor een nieuwe lichting bekende Nederlanders die er wél toe doen.

 8. Ron

  @Nono; maakt niet uit. Beau zou dit prima kunnen maar hij moet goede mensen om zich heen hebben die hem van repliek kunnen geven als ze falen, maar die hem ook van repliek durven geven als hij faalt. Het gaat om de gasten en de itemkeuze zoals gezegd. Beau zou zijn eigen personality kunnen mee nemen hierin en dan komt het deels goed omdat Beau het is, net als wat Linda de Mol heeft. Maar dan nog moet het programma in de basis dus erg goed staan en dan komt de kijker wel.

 9. tatjana

  lijkt me leuk als hij marco borsato uitnodigd als er nieuwe plaat van hem uitkomt en er hele de hele uitzending over verteld over wat voor goeie cd het is nog leuker bij marco thuis ,guus meeuws of jeroen van koningsbrugge ,leuk

 10. sleutel

  Dit wordt weer niks. Beau is hier geen goed type voor. Gewoon een omhooggevallen nitwit.

 11. som

  Het bejaarde ”leukige jongetje” heeft nu weer een eigen show. Zucht.

 12. Missie

  @nono: Is het al zeker dat Merel het gaat doen? Want dan heb ik ff iets gemist namelijk…

 13. Klaasje v

  Beau en de veteranen is een van de mooiste en indrukwekkendste programma’s van de laatste tijd.
  Kijkcijfers zijn niet heel erg hoog, maar de mensen die kijken zijn echt onder de indruk. Dat lijkt me beter dan miljoen kijkers waarvan de helft daarna alleen maar negatief commentaar heeft.

 14. gerard

  @KlaasjeV, ik ken echt niemand die het met je eens is.

 15. kraan

  @missie nee is niet zeker, ze gaan dr nu eerst testen bij Zomer Met Art. Als ze het goed doet mag ze ‘de echte Late Night’ doen. Afwisselend met Beau.

 16. Jos

  Welke presentator je daar ook neer zet en wat voor gastenlijstjes hij ook maakt. Uiteindelijk bepaalt de redactie zelf en zal de club van rtl daar gewoon gaan zitten om iets te promoten. Pauw/jinek is toch al genoeg en genee op zondag. Zaterdag zou nog een talkshow kunnen, maar om nu twee talkshows uit te zenden op dezelfde tijdstip.Daar zit niemand meer op te wachten en helemaal een talkshow met reclames.

 17. Japio

  Ik ben helemaal geen PVV stemmer, want ik kies altijd links, maar ik zou graag eens een goed, persoonlijk interview met Wilders willen zien. Wij weten namelijk niets over hem, behalve zijn politieke standpunten.

 18. huub hangop

  jos je hebt gelijk, een talkshow op zaterdag als destijds sonja op zaterdag dat was leuk

 19. Grace321

  Zet m op Beau👍👍👍

 20. Ron

  Misschien is het ook wel eens wijsheid om 1 uiterlijk 2 gasten per uitzending te hebben. Niet zo’n hysterische hoeveelheid gasten aan tafel. Beter een goed gesprek met 1 gast waar je wat meer de tijd voor hebt, de gast uit het nieuws van de dag het liefst, en 1 uit het wat lichtere genre. Beter daar een goed en relevant gesprek mee houden dan van die laffe voorgebakken vragen van de redactie. Daar zou juist het verschil in gezocht moeten worden in vergelijking met Pauw/Jinek.

 21. K

  Beau is door de jaren flink gegroeid, hij is natuurlijk in de loop der jaren een paar keer goed op zijn muil gegaan, dat heeft hem gemaakt wie die nu is, een goede presentator,en een plezier om naar te kijken.

 22. M.

  Alsof Beyoncé de belangrijkste levende persoon op deze aardbol, zich zou verlagen tot RTL Duitsland niveau en ook nog door Beau geïnterviewd worden, hou toch op man.

 23. Bart

  @Nono en Kraan Onzin! Er komen meerdere verschillende talkshows. Een daarvan zou Merel kunnen gaan doen maar daar is op dit moment nog helemaal niets over te zeggen. Ze is een van de namen naast Art en Beau die genoemd worden. Verder ook Paul, Gert en enkele anderen van buiten RTL.

 24. Sven L.

  André van Duin, Femke Halsema, Hans Teeuwen, Naema Tahir, Camiel Eurlings, Jitse Groen.

  Er zijn zat interessante gasten in ons eigen landje die een stevig gesprek waard zijn.

 25. Jacob

  Als je publiek direct al kwijt wil raken moet je vooral met Carice van Houten komen. Daar zit echt niemand meer op te wachten

 26. Keesje

  Ik zie Beau al op de tafel liggen knauwend aan een kaasstengel.

 27. Teri

  @K, Beau is helemaal geen plezier om naar te kijken.Ik vindt het een zelfingenomen valse arrogante bal. Zap meteen van die nare kop weg als ik hem zie op tv.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.