Deze gasten wil Beau interviewen in nieuwe talkshow

Beau van Erven Dorens heeft al wel een paar namen in gedachten die hij straks graag terugziet op de gastenlijst van zijn nieuwe talkshow op RTL 4. Dat heeft de presentator gezegd op Radio Veronica. Van Erven Dorens gaat de opvolger van RTL Late Night met Twan Huys presenteren. Wie wil hij in de opener? “Ja, nou, ik zal altijd natuurlijk meteen roepen: Beyoncé of Trump, maar ik zou het ook heel leuk vinden om Máxima, Rutger Hauer of Michiel Huisman een keer te spreken.”

Zijn wensenlijstje is nog veel voller. “Ik zou Carice ook wel een keer willen spreken. Die laat zich al heel lang niet meer horen. Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan met mensen.”

En qua politici? “Ik zou Rutte ook wel graag willen hebben en Thierry Baudet ook. Geert Wilders ook. Die heb ik ook wel eens geïnterviewd en dat is helemaal geen kwaaie kerel. Daar kun je een prima gesprek mee voeren en daar verheug ik me ook op.

Op 2 september is de eerste aflevering. “Die eerste uitzending heb ik in mijn fantasie al heel vaak gedaan, van: zo zou ik het heel graag willen. Een stevig gesprek aan het begin, dan een menselijk gesprek in het midden. Daar hebben we het veel over gehad. Dan moet je de praktijk nog doen. Dat is even andere koek.

Momenteel is hij te zien met Beau en de Veteranen. Daar keken gisteren 602.000 mensen naar. “Ik wil niet weten hoe het gescoord heeft. In elk geval te weinig. Nee, niet doen, want ik krijg er echt gewoon pijn in mijn buik van. Ik wil er eigenlijk echt niet over praten. Dat neem ik straks even zelf tot mij. Het is in deze zomermaanden natuurlijk altijd te weinig voor wat ik vind dat het zou moeten verdienen, want we hebben daar gewoon anderhalf jaar aan gewerkt.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen