Art Rooijakkers presenteert studio Zomer Met Art

Art Rooijakkers heeft donderdagavond het decor van zijn nieuwe talkshow Zomer Met Art gepresenteerd in RTL Boulevard. Hij ontving verslaggever Aran Bade om de studio te onthullen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Het decor in Studio Artis ziet er zomers uit. De presentator gaat zijn gasten interviewen in diverse settings, zoals aan een picnictafel. “Ik wilde heel graag niet een studio met één zo’n tafel waarbij ik dan aan het hoofd zit met aan beide kanten gasten.”

Dat kennen we al van bijvoorbeeld Pauw en M, aldus Rooijakkers. “Dat hebben we al. Het is een zomerprogramma en ik wilde het daarom anders aanpakken. Een beetje losser. Het gevoel dat je een fijne zomeravond hebt gehad, het buiten afkoelt en wij het zomerse gevoel toch nog voortzetten.”

Wat is zijn doel? “Ik hoop dat je na elke uitzending één, twee, drie of vier goede anekdotes onthoudt.”

Het lastige is dat Rooijakkers’ vrouw ook bij de tv werkt en ze samen twee kinderen hebben. “Zij gaat nota bene op reis met Johnny de Mol weer, terwijl ik hiermee bezig ben. Lekker handig, hè? We hebben een enorm netwerk van hulp nu deze zomer. Het is een krankzinnig schema. De meiden zijn twee en die worden ’s ochtends heel vroeg wakker. Die ochtenden ga ik overslaan.

Wat is zijn kijkcijferverwachting? “Ik hoop op 3,5 miljoen kijkers per dag. Ik zou teleurgesteld zijn als we onder de 3 miljoen zitten“, ‘grapt’ Rooijakkers.

Zomer Met Art begint maandagavond om 22.30 uur op RTL 4.

Het item in RTL Boulevard kunt u hier bekijken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen