Opsporing-Anniko bedroog partner met tv-bobo

Anniko van Santen, de presentatrice van Opsporing Verzocht, was nog samen met een andere vent toen ze verliefd werd op haar huidige partner Remco van Leen. Dat bekent ze in gesprek met het AD. Van Leen, de voormalig AvroTros-baas die in september na twee jaar aan de kant werd geschoven door Talpa Network, wist het hart van Van Santen negentien jaar geleden te veroveren. Ze hadden destijds allebei een partner. “Dat had ik natuurlijk liever anders gezien“, geeft de televisiester aan.

Toch besloten ze elkaars lippen te proeven. “De liefde was groots en meeslepend, we konden er niet omheen. Wij bij elkaar, dit is het lot, voelden we allebei. Dat bleek zo te zijn. Het was extra pijnlijk geweest als we na een half jaar hadden gezegd: o nee, toch maar niet.”

Het was lastig om haar eerdere relatie te verbreken, zegt Van Santen. Wel geeft ze aan dat ze zo snel mogelijk eerlijk is geweest. “Ik heb niet stiekem lopen klooien, maar meteen op de avond na thuiskomst gezegd: ik moet je iets vertellen. Dat is het enige dat ik tot mijn verdediging kan aanvoeren.”

Ze zijn nu negentien jaar samen en hebben kinderen van 15 en 18. “Het is ook fijn met iemand te leven die mijn werk begrijpt, die snapt hoe blij of juist ongelukkig ik kan zijn na een uitzending.

Het AD-interview met Anniko van Santen kunt u lezen via Blendle.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen