NPO 1-ster Janny van der Heijden verliest televisiekilo’s

De 64-jarige Janny van der Heijden is terug op het gewicht dat ze vóór Heel Holland Bakt had. Ze heeft er hard aan gewerkt om al die televisiekilo’s kwijt te raken. Dat vertelt het jurylid vandaag in De Telegraaf. Van der Heijden is nu precies waar ze wil zijn. “Ieder jaar met Heel Holland Bakt komen er een paar kilo bij. Die gaan er maar gedeeltelijk af, want er blijft altijd een kilootje aanhangen. Dat loopt op, we zijn nu al aan het zevende seizoen bezig!“, legt de Omroep MAX-ster uit.

Ze denkt er straks mooier uit te zien op televisie. “Als ik mezelf terugzag op tv, dacht ik weleens: ’Nee, toch… Het kan beter.’ Ik ben weer terug bij mijn oude lijf en kan nu ook weer dingen aan, die ik heel lang niet meer kon dragen.

Op televisie voelde Van der Heijden zich net een wandelende hobbezak. Dat is elf kilo later voorbij. “Ik denk ook dat bepaalde kledingstukken leuker staan als je er een paar kilo af hebt. Dan komt de vorm weer terug.

Hoe is ze zo afgevallen? Ze heeft de taartjes laten staan. “Ik ben begonnen met gezond te eten. Ik ben het ook langzaamaan gaan doen, om ruim vóór de tv-opnamen helemaal klaar te zijn.

Ik ben nu maanden weer op gewicht. Geleidelijk afvallen en stabiliseren om het er niet weer aan te krijgen, zo heb ik het gedaan.”

Het Telegraaf-interview met Janny van der Heijden kunt u lezen via Blendle.

Foto: Roland J Reinders / MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen