Nikkie Plessen walgt van ONM-herhalingen bij NPO

Nikkie Plessen, bekend van RTL Boulevard, vindt het afschuwelijk dat de NPO begonnen is met het herhalen van Onderweg Naar Morgen op een themakanaal. Dat heeft de actrice woensdag gezegd in Shownieuws. Plessen wil er niet aan herinnerd worden. “Ooit wilde ik het Amfi doen. Dat heb ik uiteindelijk niet gedaan omdat ik in een hele te gekke soapserie terechtkwam, die nu weer wordt uitgezonden op BNN, waar ik helemáál niet blij mee ben, maar het is zo.”

Het is afschuwelijk om oud werk terug te zien, vindt Plessen. “Ja, dat wil niemand. Ja, jeetje jongens, dat is bijna tien jaar geleden. Dat wil niemand meer. Niemand wil zichzelf terugzien tien jaar geleden. Althans, ik niet.

Plessen is niet geïnformeerd over de herhalingen. “Ik zat in RTL Boulevard en toen ineens kwam het voorbij dat ONM weer wordt uitgezonden. Toen dacht ik: o, oké. Het is precies mijn seizoen ook. Ik heb er drie jaar in gezeten, dus er komen nog wat seizoenen, maar ja, ik ben dus ook daar weer te zien.”

Laat die oude series lekker in de kast liggen, aldus Plessen. “Dat had ik ook met Kees & Co. Toen was ik 14. Je wil jezelf gewoon niet terugzien.”

Nee, ik heb geen protest gemaakt. Ik heb het gelaten. Beter niet reageren, dan komt er ook geen ophef over.”

Foto: RTL

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen