Carlo Boszhard: ‘Floppen 6 Inside ligt niet aan Albert’

Geplaatst op Tue 25 Jun 2019 om 9:05

Het floppen van 6 Inside ligt niet aan Albert Verlinde, maar meer aan de programmatische omstandigheden. Dat zegt Carlo Boszhard in zijn column in Televizier. Boszhard stond naar eigen zeggen net als Angela de Jong te dansen op tafel om het nieuws dat Verlinde terug zou keren op tv. “In de tijd van Boulevard stond je te brullen als een leeuwenkoning op een rots die zo hoog was dat hij alles en iedereen bereikte. Maar de rots van SBS bleek veel te klein“, aldus de tv-ster.

Er keek geen hond naar 6 Inside en daardoor is ook Verlinde minder belangrijk geworden. “Geen bereik, geen gedoe, geen rellen en zo werd de leeuwenkoning die te weinig belangstelling trok, zelf geslacht.”

Verlinde is niets aan te rekenen, stelt Boszhard. “Dat het niet aan jou ligt maar aan de omstandigheden en vooral het tijdstip op de zender, wordt hopelijk door de mensen die er echt verstand van hebben onderkend.”

Men geeft liever een persoon de schuld; Jan of jou, Albert. Dat zijn de raven, die komen altijd. Maar de Leeuw komt terug. Jij komt na een flop weer terug met een succes.”

De Televizier-column van Carlo Boszhard kunt u hier lezen.

Foto: RTL
35 Reacties op “Carlo Boszhard: ‘Floppen 6 Inside ligt niet aan Albert’”


 1. Huiskamer

  Nee, natuurlijk niet bij een billenmaatje. Het is de schuld van Die-Wilders. Of door klimaatontkenners. Mensen die ontkennen dat er een klimaat bestaat.
  En de werkelijkheid ? Mensen kijken naar Netflix/Videoland. Of naar live sportwedstrijden. BN-ers inclusief alles wat daarbij ook meetelt, dat is voorbij.

 2. Meneer Kaktus

  Kwalbert weet dingen van Carlo die geheim moeten blijven, anders krijg je deze diarree niet je mond uit. Gadver.

 3. Rita

  Pff Carlo, jammer zeg. Carlo had vroeger een column in het AD en schreef daar heel kritisch over alles en iedereen, maar met deze column in Televizier is hij veel te lief, te zoet, te klef. Jammer, hij kan veel beter namelijk.

 4. Tim Thijssen

  Carlo heeft ooit dingen in z’n billen gestopt waar de dokter aan te pas moest komen. Dat gaat Albert aan de wereld verkondigen, als hij iets verkeerds over hem of zijn vrienden zegt. Zo werkt Albert al 30 jaar en dat bevalt hem prima.

 5. Bart

  Wat een racistische reacties boven mij van homohaters. Hier mag iets aan gedaan worden.

 6. G. Heuckeroth

  Het floppen van al mijn shows ligt ook aan de programmatische omstandigheden.

 7. Baron

  De sodomieten nemen het weer voor elkaar op. Verrassend.

 8. Bart

  Ik hoop dat Albert weer aan de desk van boulevart verschijnt. Lijkt jullie dat leuk?

  1 Ja
  2 nee
  3 twijfel
  4 ja maar niet elke dag

  Geef een nr mensen!

 9. west*

  @ Tim Thijssen is de leukste thuis mensen. Als hij alleen thuis is he! HAHAHAHA

 10. AD (Angela's Dagblad)

  Kijk eens hoe tolerant Nederland is, in bovenstaande comments.

  Tsjongejongejonge, wat een walgelijke homohaat. Als Caro Boszhard hetero was geweest en dit had geschreven, hadden jullie dan ook zo gereageerd?

  SCHAAM JE DIEP!

 11. Woltertje

  Eens.

 12. Laurens

  Volgens mij hebben personen als Carlo en Albert nog onvoldoende door dat de wereld van de TV voor goed veranderd is. Ze praten alsof we nog in 1999 leven. Ze maken geen contact meer met de huidige tijdsgeest!

 13. west*

  Laurens, jij wel dan? Was mijn aandacht na 3 woorden al kwijt. Succes met vakken vullen

 14. west*

  @ AD, oh ben jij zo’n bilspleetatleet? Haha
  Zo’n kringspiermusketier zeker?
  Bilnaadacrobaat in de house mensen. Die angela’s ad hahaha

 15. Jean Paul

  Stel, ik begin een bedrijf. En dat bedrijf gaat failliet. Dan ligt het niet aan mij, maar aan de mensen die mijn product niet wilden kopen? Hmmm….

 16. Ben Zine

  Op het moment dat Jan wordt vervangen door Leonie en Fatty Brard er niet zit is het programma nog wel te pruimen maar wordt pas beter als ook Albert er niet is.
  Jan kan het niet, Fatty Brard met haar zuinige mondje en ook gedateerde Albert van de presentie af en het had wat kunnen worden.

 17. Wicky

  Homo dit en dat wat een kortzichtige reacties hier alweer, kan het niet zo zijn dat de kijker totaal geen behoefte meer heeft aan commerciële tv op zich met uitgemolken programma’s? Alleen de Voice scoort nog redelijk ,nieuwe formats zakken en floppen als een pudding in elkaar. Rambo James Bond en natuurlijk Harry Potter zijn bijna wekelijks te zien. Toch niet normaal? En wat denk je van The A-team en Flodder. Het is buisvulling voor mensen met een beperking geworden.

 18. Bart

  ^ Aldus Wicky met een beperking

 19. Joris

  Vroeger was Albert onaantastbaar, toen kwam de Onno-gate, toen hoorde je Albert niet met zijn grote bek over iedereen, Albert werd het sukkeltje.Nu leidt hij een Musicalbedrijf en wil 6 Inside er even bij doen.Albert is de grote meneer niet meer hij krijgt geen nieuwtjes,slijmt met John de Mol en is zijn grote bek kwijt, Albert is een onderdanig vogeltje geworden.Het tijdstip was het probleem niet. Een spraakmakend programma kan om 18.00 prima scoren.Het waren niet de juiste personen, er moet een frisse wind door SBS 6, nieuwe koppen,sympathieke mensen.

 20. Ron

  Verlinde zal regelmatig gaan verschijnen in Shownieuws vermoed ik, als een soort Evert Santegoeds. Ik denk dat het hier bij blijft en kan hij zijn volle aandacht weer geven aan zijn musical projecten.

 21. Zomaar

  Achter een tafel zittend wat gezellig roddelen werkt al jaren niet meer.
  Een echte inschattingsfout van de productie.

 22. Flits Bom

  Hier wordt ff een bruine arm gehaald..

 23. Dominee Bonk

  Is Carlo Boshard aan de drugs en drank verslaafd? Dat moet toch wel, als je die verlopen kop ziet. In mijn kerk zie ik dit soort menselijke reptielenhoofden nooit. Daarnaast die dikke pens met die vergrote lever. Nee, dit is duidelijk. Amen, uw dominee is weer overtuigd.

 24. Job

  Vuistdiep in Albert.

 25. Freddie

  Het lag aan heel veel zaken maar zeker ook aan Verlinde. Carlo maakt hier toch wel een enorme denkfout!
  1. tijdstip, mensen komen thuis en gaan eten. Nog geen interesse in tv.
  2. Het decor was erg ouderwets, het zag er niet uit met die tafel.
  3. Jan Versteegh, kon geen weerwoord bieden aan Verlinde
  4. Verlinde, niet relevant meer! Hij was tijdens Boulevard scherp maar het laatste jaar daar ook niet meer. Te druk met bijv Stage. Hij moet dagelijks scherp zijn, nieuwtjes hebben. Die urgentie ontbrak volledig. Er was geen rel.

  5. Het programma op zich zelf was niet goed. Er was een idee om terug naar RTL Boulevard 1.0 te gaan. Echter waren de kijkcijfers onder Verlinde bij Boulevard al aan het teruglopen. Besloten werd om daar het roer om te gooien en een vernieuwd programma weg te zetten.
  Verlinde besluit echter met zijn redactie om een kopie te maken van de 1.0. Dit besluit icm de kwakkelende zender zorgden er, in mijn optiek, voor dat het hele inside gedoemd was te mislukken.

  Albert naar Shownieuws om daar af te wisselen met Santegoeds. Meer zit er niet in.

 26. Pakalu Papito

  Het is gewoon einde verhaal voor Albert Verlinde. Zijn tv-carrière in de kreukels. Ja, lekker dan. Het zou mooi zijn als hij het programma vrijdag beëindigt met het opsteken van zijn middelvinger, schuimbekkend en compleet over zijn toeren. Vloekend en met slaande deuren. Prachtig.

 27. Cola met Kip Light

  @ west*
  Jij bent zelf een walgelijk persoon. Ga terug aan het werk bij Shownieuws, die k*t rubriek van je waar niemand naar kijkt.

 28. nl

  Ligt aan alles, de makers, presentatoren, decor, gasten, tijdstip, zender, maar ook de naam, tegenwoordig moet alles inside en belangrijkste de overdaad aan dit soort programma’s. Totaal overbodig. Laat meneer Verlinden zich lekker focussen op stage entertainment. Ik was de hun factor nog vergeten te noemen. Was al een flop voor de eerste uitzending.

 29. Tijn

  Helemaal eens. Albert is een topper.

 30. west*

  @ Cola boehoehoe huilie huile!

 31. Cola met Kip Light

  @ West*

  Je doet zo homofoob, maar ik vind het echt knap dat je nog kan praten met de paal van John de Mol zo diep in je keel.

 32. Bart

  West* wat een ultra dom viguur ben je

 33. Johnny👀

  Ja ja..Zodra er iets negatief over homo’s wordt geschreven staan de nichten meteen weer op hun hakjes te stuiteren..

 34. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Helemaal mee eens. Kwalbert is al zo’n tien jaar niet relevant meer en Patsie de Patsie Brard heeft het programma (misschien zelfs moedwillig en opzettelijk) de doodsteek gegeven. Thanks Patsy. Je was de zwakste schakel.

  En kom nou niet zodirect zeijken onder allerleij nicknames over hoe zielig je wel niet bent en alles, je bént geweaun zielig en Holland heeft je afgeserveerd.

  Op naar de volgende flop. Plopperdeplop, een nieuwe flop. Eng mens.

 35. Donald Dumb

  Gat*erdegat*er. Twee nichten die voor elkaar opkomen.

  Natuurlijk is voor het floppen van 6Inside ook Verlinde verantwoordelijk.
  Verlinde is passé…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.