Carlo Boszhard: ‘Floppen 6 Inside ligt niet aan Albert’

Het floppen van 6 Inside ligt niet aan Albert Verlinde, maar meer aan de programmatische omstandigheden. Dat zegt Carlo Boszhard in zijn column in Televizier. Boszhard stond naar eigen zeggen net als Angela de Jong te dansen op tafel om het nieuws dat Verlinde terug zou keren op tv. “In de tijd van Boulevard stond je te brullen als een leeuwenkoning op een rots die zo hoog was dat hij alles en iedereen bereikte. Maar de rots van SBS bleek veel te klein“, aldus de tv-ster.

Er keek geen hond naar 6 Inside en daardoor is ook Verlinde minder belangrijk geworden. “Geen bereik, geen gedoe, geen rellen en zo werd de leeuwenkoning die te weinig belangstelling trok, zelf geslacht.”

Verlinde is niets aan te rekenen, stelt Boszhard. “Dat het niet aan jou ligt maar aan de omstandigheden en vooral het tijdstip op de zender, wordt hopelijk door de mensen die er echt verstand van hebben onderkend.”

Men geeft liever een persoon de schuld; Jan of jou, Albert. Dat zijn de raven, die komen altijd. Maar de Leeuw komt terug. Jij komt na een flop weer terug met een succes.”

De Televizier-column van Carlo Boszhard kunt u hier lezen.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen