Art voelt geen druk om te scoren op late avond RTL 4

Geplaatst op za 01 jun 2019 om 12:00

De late avond van RTL 4 heeft twee tv-sterren al een enorme deuk in hun imago bezorgd: Humberto Tan werd gekielhaald vanwege zijn volkomen kritiekloosheid en Twan Huys vanwege zijn ongekende lichtvoetigheid. Voordat Beau van Erven Dorens in het najaar begint met de opvolger van RTL Late Night, mag Art Rooijakkers deze zomer eerst het tien weken durende Zomer Met Art presenteren. Is hij niet ongelooflijk zenuwachtig om net als zijn voorgangers door de mand te vallen?

De druk om te scoren is er niet zo, stelt Rooijakkers. “Nee. Het is maar een zomerprogramma hè. Ik ben niet degene die vast de late avond gaat vormgeven. Het wordt ook heel anders dan met Twan of Humberto.”

Zomer Met Art wordt iets heel anders dan RTL Late Night, geeft hij aan. “Ik hou van wat meer rafelige programma’s, het hoeft niet zo strak. Een tafel met een host aan de kop en twee gasten aan elke kant, dat is niks voor mij.”

Rooijakkers geeft er zijn eigen touch aan. “Ik wil het gevoel creëren van een lange, zomerse avond. Daar hoort een goed gesprek bij met een zekere nonchalance.”

Het enige waar hij voor vreest is de combinatie van een late talkshow en een gezinsleven. “Je zendt tot half 12 uit, kletst nog wat na en ligt pas rond 2 uur in bed. Maar om half 7 begint de dag alweer, met onze tweeling. Dat lijkt me een heavy combinatie.

Zomer Met Art begint op maandag 17 juni om 22.30 uur op RTL 4.

Foto: RTL
52 Reacties op “Art voelt geen druk om te scoren op late avond RTL 4”


 1. Wie is de kneus?

  Art => Rat

 2. Wie is de kneu$?

  Art => Rat

 3. Reageerder

  Wie is de kneus, idiote opmerking.

 4. Remi

  Art voelt geen druk om te scoren.

  Yeah, right ;)

 5. srv man

  scoren doet hij noooooit meer ART=RAT

 6. Zalmneusje

  Art is niet leuk.

 7. Meneer Kaktus

  ik voel wel druk ik moet namelijk poepen

 8. Dwight Power

  Art is inderdaad een rat.

 9. Heel fijn,

  dan heb ik voorlopig geen slaappillen meer nodig!

 10. Lieke van Lexmond Lover

  Zwakste schakel dus nog maar 2 weken te zien, daarna Art

 11. Bart

  Jammer dat er niet voor wekelijks wisselde buiten locaties door heel Nederland is gekozen.

 12. Schele Christina

  Art heeft de uitstraling van een L U L met wratten.
  Daarbij heeft hij het ook nog achter de ellebogen.

  Weer een RAS-BN-er erbij!

 13. Kevin

  Moelijk he, inhoudelijk reageren op een artikel, we zitten hier niet op Twitter waar je mensen mag afkraken.

  Ik mag toch wel verwachten dat mensen die op een mediasite komen wel wat slimme r zijn.

 14. Freek

  Dat moet zijn baas dan nog eens even extra duidelijk maken. Dat de druk behoorlijk hoog is! Het is geen NPO waar het niets uitmaakt en de belastingcenten gewoon blijven binnenstromen. Scoren of wegwezen!

 15. Kevin

  Freek

  Het is een zomers opvullertje, dus als het niet scoort, is het geen ramp, dit in tegenstelling tot Beau die hier na komt.

 16. Reageerder

  @Kevin

  Het niveau op deze site is momenteel dusdanig dat je niet hoeft te verwachten dat er nog inhoudelijk wordt gereageerd maar alleen afkraken en stomme opmerkingen maken.

 17. Ikke

  RTL begint dus op 17 juni met de zomer programmering.. Eerlijk is eerlijk met slecht weer zal t beter scoren dan mooi weer. Ik ben wel benieuwd of Art zoiets kan dragen

 18. Geennaam

  Heb opzich wel vertrouwen in Art, maar geen idee wat ik moet verwachten van de co-hosts…. Hebben Merel Westrik en Ellie Lust ervaring met talkshows?

 19. Laurens

  Als ze slim zijn, combineren ze het met Editie NL. Een blokje (luchtig) nieuws erin, optredens van artiesten en dit alles in een luchtige setting. Het kan zeker wel een bescheiden succes worden.

 20. Laurens

  En Piet zal hoger scoren!

 21. Pakalu Papito

  @Kevin Nooit anders geweest hier.. De meeste reacties zijn zo zielig

 22. Bart

  @Laurens Voor dat luchtige is Editie.nl toch niet nodig? Beter stoppen ze gewoon met dat programma bij RTL4 en maken ze van RTL5 een zender zoals SBS6 ooit was inclusief 2x per dag 5 in het Land en Piets Weer.

 23. Ron

  Nou ja, wellicht is de insteek van Art door het wat losser te maken van een tafel met gasten, juist wel weer voor iets unieks gaat zorgen en mede een voorbeeld kan zijn hoe Beau het ook aan zou kunnen pakken. Maar dan nog, alles valt of staat met de items en gasten. Dat is elke avond toch weer de basis wat 100% moet zijn.

 24. albert1965

  @Pakulo Papito
  Hoe arrogant jij andermans reacties afdoet als zielig. Voel je jezelf ver verheven boven anderen? Wat een minderwaardig mens ben je eigenlijk. Als de teneur van de reacties je niet aanstaat, pleur je toch lekker op naar een andere site. Walgelijk mannetje.

 25. K

  Ik denk namelijk dat Art het wel goed gaat doen, hij heeft iets rustig over zich, geen branieschopper.

 26. Jaap

  @K
  Ik denk ’t niet.
  Art is rat.

 27. Umfufu

  Art voelt geen druk. Art heeft vrienden op de juiste plaatsen.

 28. simon stokvis

  art is en blijft een RAT

 29. Max

  Het is bedroevend hoe sommigen reageren. Eens met #kevin #reageerder. Schelden, discrimineren, afkraken. Een rioolput, jammer.

 30. albert1965

  @max
  Een rioolput?!? Wat is dát nou weer?

 31. albert1965

  Het lijkt erop dat Max vleschelijke gemeenschap met boerderijdieren niet schuwt. Kippen en jonge geitjes hebben zijn voorkeur, alhoewel een jong kalfje ook niet geweigerd zal worden.
  Max stemt dan ook de Partij voor de Dieren aangezien hij verzorgt op ze is. Enkele dieren werd gevraagd naar hun mening maar zij waren niet bereikbaar voor commentaar.

 32. albert1965

  Verzorgt = verzot

 33. anoniem

  Hans AD

  foei foei

  nep nieuws

  over olie bol

 34. Flits Bom

  Pinokkijakkers

 35. Laurens

  @Bart; ik bedoelde daarmee hetgeen ze deden met het nieuws in Carlo’s TV Café. Enkel was het RTL Nieuws veel te stijfjes voor dit programma, vandaar dat ik Editie NL noemde. Desnoods noemen ze het Boulevard, zodat ze Rick en Luuk kunnen invliegen.

 36. Bart

  zomer met art = rat =zum kotsen

 37. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Waar is de urgentie? We gaan toch niet een zomeravond voor de buis hangen om een pratende kerel & zijn gasten te zien?
  De tuin en de barbeque zijn nu eventjes iets belangrijker.
  Doei Art. See you in de herfst!

 38. bepp

  art=rat= rattenplaag

 39. XXXX

  Art= 🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀

 40. Anoniem

  “Het enige waar hij voor vreest is de combinatie van een late talkshow en een gezinsleven. ”

  Tja, we moeten allemaal werken voor onze centen…

 41. Schele Christina

  Art is en blijft een rat. Een hele, vuile RAT.

 42. deudekom

  Hij is juist het tegenovergestelde van een rat! Bescheiden, integer, intelligent, ontwikkeld en sociaal. De man is gewoon veel authentieker dan de meeste andere clowns en wannabe’s op tv. Iedereen papegaait elkaar na over die Robinson verzinsels…Stakkers…

 43. Lindeboom

  Art op tv? een landverraader is het het met zijn opmerking bij Jinek over het vernielen van het huis van Baudet: uitlokking! opdat wij nooit vergeten.

  Ze zouden hem een enkeltje naar het Scheveningse strand moeten geven ipv op tv.
  Kijk dat hoofd, wat een rattekop. Wat een goedmens is dat linke hond.

 44. Joost

  Rat is links, maar heeft een ultrarechts hoofd.

 45. Max

  #albert1965 Je reactie zegt al genoeg hoe ziek je bent

 46. rat

  art=rat=rattenplaag=rattengif= opgelost

 47. d

  Toen hij bij Net5 zat was hij nog leuk, nu is hij inmiddels besmet door het rtl virus, net als P de Leeuw.

 48. Ernst

  Net als mevrouw Hendriks geloof ik hem ook niet. Natuurlijk is die druk om te scoren er wel. Blijf anders gewoon lekker thuis.

 49. rat

  ratten voelen geen druk

 50. Gers

  Zou ik ook niet voelen als ik wist dat ik zeker niet zou scoren. Deze presentatiedief zal dooe Dennis Weening nog lang in zijn slaap achtervolgd worden door zijn slechte geweten.

 51. Ben

  De eeuwige rat is uit zijn schil (of zo je wil vuilnisbak) gekropen. Wat hij niet beseft is dat zijn imago door hemzelf opzichtig naar de kloten is gegaan. Hij heeft de gunfactor niet en staat nog maar voor een ding :ONBETROUWBAAR!! Hij heeft een exacte copie gemaakt van het reisprogramma van Floortje. Met een verschil Floortje!
  Je word echt kotsmisselijk van de persoonsverheerlijking in zeldzame proporties. Tarzan op de boeg vd boot, tarzan stoer met een poot op een boomstronk, tarzan op de jeep enz. Alleen is het zo gruwelijk over de top dat het bespottelijk wordt. En dan het voortdurend zeer ongemakkelujk aan vrouwen zitten. Zogenaamd omhelzen enz. Voelt zeer fout aan. Ik begrijp dat hij achter de schermen wil werken. Goede tip: direkt mee starten. Want op tv word je simpelweg uitgekotst!!

 52. BRAAK

  Je bent niet leuk leugenaar, dit wordt het einde en je ondergang.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.