Hélène Hendriks ligt niet wakker van 100.000 kijkers

Hélène Hendriks blijft niet de hele dag in bed liggen als morgenochtend blijkt dat er vanavond maar 100.000 mensen hebben gekeken naar haar nieuwe talkshow met Wilfred Genee. Dat vertelt de presentatrice in Veronica Magazine. Café Hendriks & Genee begint op deze zomerse zondag enkele minuten na zonsondergang, om 22.00 uur op het relatief kleine Veronica. De kans dat de kijker het niet weet te vinden is groot, maar toch maakt Hendriks zich daar niet al te druk om.

Hendriks kijkt het allemaal rustig aan. “We zien wel. Als we floppen, dan is dat maar zo“, zegt ze nuchter.

Het was leuk geweest als je live wat met de kijkcijfers kon doen, vindt ze. “Wat wij laatst bedachten: hoe leuk zou het zijn als we op een bord achter ons in ‘realtime’ de kijkcijfers van dat moment kunnen laten zien. Zodra het inzakt, moeten we ter plekke iets geks doen om het op te krikken. Jammer dat de cijfers altijd pas de volgende ochtend bekend zijn.

Staat ze er echt zo laconiek in? “Natuurlijk willen we dat dit gaat slagen hè! En we zullen ons steeds echt fucking goed voorbereiden. Maar eerlijk, als we blijven steken op 100.000 kijkers, lig ik daar niet wakker van.

Café Hendriks & Genee is om 22.00 uur te zien op Veronica.

Het AD-artikel ‘Als we floppen, dan is dat maar zo’ kunt u lezen op AD.nl.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen