Johan Derksen vanwege hond nooit meer op vakantie

Johan Derksen ging vroeger altijd op reis na afloop van het voetbalseizoen, maar nu Veronica Inside met zomerstop is blijft de voetbalkenner gewoon thuis. Dat vertelt hij in Veronica Magazine. Na zijn pensioen als hoofdredacteur van Voetbal International besloten Derksen en zijn vrouw om een hond te nemen. “We besloten een hond te nemen, Cuby, een eigenzinnige labradoodle. Ineens draaide ons leven om een hond en waren we zo’n ouder echtpaar waar we voorheen meewarig om lachten.”

Het heeft het leven van de Derksentjes voorgoed veranderd. “Aan vakantie hebben we sinds zijn komst niet eens meer gedácht, dat vinden we zielig voor hem.”

De hond kan toch in een hondehotel? “We hebben tot op heden geen hondenopvang kunnen vinden die goed bevonden is voor Cuby. En we moeten er eigenlijk niet aan denken dat we niet gewekt worden door zijn natte neus.

Gelukkig heeft Derksen al veel reizen gemaakt in zijn leven. “Twee keer per jaar reisde ik met mijn vrouw naar de Verenigde Staten, op zoek naar de blues.

Foto: SBS, Wessel de Groot

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen