Gordon gastjurylid in 6 Inside-opvolger Klinkt Smakelijk

Gordon is volgende week de hele week gastjurylid in de nieuwe dagelijkse kookwedstrijd Klinkt Smakelijk op SBS 6, de opvolger van megaflop 6 Inside. Dat heeft de tv-zender laten weten. In de kookshow van presentatrice Nicolette van Dam strijden gepassioneerde amateurchefs tegen elkaar: zij krijgen de kans om hun specialiteit te delen met een professionele jury. “Ze beoordelen niet alleen de gerechten, maar vooral ook de presentatie ervan en de bijzondere verhalen erachter.

De vaste juryleden zijn Nicolette van Dam, die het programma dus ook presenteert, en chefkok Julius Jaspers. Elke week is er een ander gastjurylid.

Na Gordon in de eerste week komen ook Ferry Doedens, Willem Reinders, Samantha Steenwijk, Ronald Giphart, Dries Roelvink, Heleen van Royen en Shirma Rouse voorbij.

Ieder gastjurylid heeft een andere binding met culinaire lekkernijen. Gordon is de baas van een aantal koffiezaken, Doedens weet veel van poedersuiker en Rouse is expert op het gebied van grote porties.

Klinkt Smakelijk is vanaf 1 juli op elke werkdag om 18.00 uur te zien bij SBS 6. De productie is in handen van ITV Studios Netherlands.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen