Getty Kaspers heeft spijt van beledigen AVROTROS

Geplaatst op Mon 24 Jun 2019 om 17:23

Getty Kaspers heeft er spijt van dat ze een dag na de overwinning van Duncan Laurence op het Eurovisie Songfestival zo negatief in het nieuws kwam met uitspraken over AVROTROS. Dat zegt de zangeres, die het liedjesfestijn in 1975 won met Ding-a-Dong, in de Privé. Kaspers riep in het AD dat ze zich als stront behandeld voelt, omdat er bij de Songfestival-omroep ‘helemaal geen moeite wordt gedaan voor iemand die 44 jaar lang de laatste winnaar voor Nederland was’.

Een beetje zuur, vindt Kaspers achteraf. “Vooropgesteld… ik heb spijt dat het allemaal zo is gelopen en dat het een heel ‘ding’ is geworden; ik had andere woorden moeten gebruiken.”

Wel was Kaspers oprecht teleurgesteld. “Ik had het bijvoorbeeld leuk gevonden als AVROTROS mij had uitgenodigd om Duncan op Schiphol als eregast met een enorme bos bloemen te verwelkomen op eigen bodem.”

Ze had ook op eigen houtje naar Schiphol kunnen afreizen. “Maar zie dan maar eens door die mensenmassa heen te komen. Ik hoef niet als een koningin begeleid te worden door een paar man beveiliging, maar daar hadden ze een mooi momentje van kunnen maken. Dat is alles.”

De zangeres benadrukt dat ze geen bitch is. “Dat de boel over de twee woorden – stuk stront – zo ontploft, met name op social media, is reuze vervelend. Mensen zetten mij nu neer als een bitch die ook zo nodig in de belangstelling moet staan.”

Zeker voor de toekomst is het nu heel naar uitgepakt. Want ik zou toch heel graag volgend jaar mei ook een bijdrage leveren als het liedjesfestival in ons land georganiseerd wordt. Dan moet ik immers toch ook weer met de AVROTROS dealen.”

Het Privé-interview met Getty Kaspers kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Getty Kaspers: ‘O’G3NE, stop over jullie zieke moeder!’ (24 april 2017)
Getty wil dat Jan stopt als Songfestival-commentator (4 mei 2018)
AVROTROS gaat respectloos om met Getty Kaspers (8 mei 2018)
Getty Kaspers: ‘AVROTROS behandelt me als stront’ (20 mei 2019)

Foto: BNNVARA
42 Reacties op “Getty Kaspers heeft spijt van beledigen AVROTROS”


 1. Enzo Voort

  Mien waar is mijn feestneus?

 2. A.M.

  Een echte dame gebruikt deze woorden ook niet!

 3. Gerard

  Sociale media kunnen met een valse of verkeerde interpretatie van één woord of zinnetje van een persoon diens carriere, imago of leven kapot maken. Levensgevaarlijk!

 4. Curryworst

  Blijft een prachtig nummer hoewel de tand des tijds niet echt doorstaan

 5. Gerard

  Inderdaad een reuze leuk liedje, wat maar weer eens aangeeft dat muziek van 45 jaar niet slechter hoeft te zijn dan muziek van nu. Niet alles in het leven wordt beter.

 6. Leni

  Beetje respect voor mevrouw Kaspers had wel mooi geweest maar dat kunnen ze niet… Al die npo types die alleen aan zichzelf denken en geen enkele vorm van historisch besef hebben… Prutsers!!

 7. duiker64

  die voelt al aankomen dat ze geen enkele rol krijgt toebedeeld als het volgend jaar in NL wordt georganiseerd. Soms moet je gewoon je bijdehandte k*p houden.

 8. Job

  Van die overjarige sterren van vroeger die nog denken dat iemand om ze geeft. Treurig.

 9. Huib

  Sympathieke en oprechte vrouw. Het was inderdaad een goed idee geweest om haar op Schiphol Duncan te laten verwelkomen.

 10. Mark l.

  Wat zou haar toegevoegde waarde zijn? Ze is van 1975, niet van nu. Ik denk niet dat iemand op haar zit te wachten. Ze dicht zichzelf iets te veel belang toe.

 11. Gerard

  Mark, het zou van sentimentele en symbolische waarde zijn. Veel mensen zouden daar van genieten.

 12. Charles

  Zij wil terug komen als zangeres, nou doe maar niet.

 13. Johnny👀

  Een bitch die ook zo nodig in de belangstelling moet staan.

 14. Curryworst

  Wat een ongelooflijk ze ikwij f.
  Met dit interview maakt ze het alleen maar erger.

 15. Dwight Power

  En weer gaat er straks een team onverdiend door. Net als bij Frankrijk loopt Amerika rond als een stel kansloze hobbezakken. Hun enige redding zijn twee makkelijk gegeven penalty’s. Nou nou, wat een favorieten, dat stelletje nikskunners.

 16. Dwight Power

  Wat een bar slechte ploeg die hamburgerkauwers. Allejezus, wat een schande voor het voetbal dat zo’n rukteam alleen kan winnen d.m.v. makkelijk gegeven penalty’s. Amerika en Frankrijk… een en al blamage. En dat moet straks tegen elkaar deze peppie en kokkie-teams.

 17. Samuel Cohen

  Lief dat ze spijt heeft. Echter totaal onnodig. Staatsomroepen hebben een bord voor hun kop zo dik als de ijffeltoren.. die omroepen krijgen altijd hun geld. Aanzien is voor de staatsomroepen helemaal onbelangrijk.

 18. Ben Zine

  @ Samuel Cohen: wat is een ijsseltoren, staat die in Zwolle aan de IJssel of bedoel je de eiffeltoren in Parijs?

 19. Bardy247

  Mevrouw Kaspers heeft op alle gronden gelijk, behalve dat ze ook maar een beetje spijt moet hebben van haar uitspraken.
  Het heeft 45 jaar geduurd eer er weer een Nederlandse inzending gewonnen heeft. Ze hadden haar er zeker bij moeten betrekken.

 20. Samuel Cohen

  Wat is de belangrijkste toren in de wereld, die vaak vergeten wordt…de ijsseltoren….in Zwolle. De Eiffeltoren is een toren die ik niet ken :).

 21. v.Dongen, Wormerveer

  Mevrouw Kaspers heeft niet zelf het ESF gewonnen. Dat was de popgroep Teach In.

 22. Curryworst

  @ Dwight, on topic blijven pisvlek!

 23. Bart

  Ik begrijp haar wel. Ze vind zichzelf achtergestelt en tevens vergeten

 24. Dwight Power

  @Curryworst

  Ik pleur je door de paella, randmongоol!

 25. Leo

  De enige reden waarom Getty spijt betuigt naar de AVROTROS is omdat ze volgend jaar toch graag een rolletje wilt spelen bij het ESF in Nederland. Denk dat ze eigenlijk helemaal geen spijt heeft van haar worden. Zo doorzichtig dit.

 26. Patrick

  Hé RTL, schiet eens op met het uploaden van de programma’s van vandaag. Kom uit mijn werk, wil Dr. Phil terugkijken, maar nada!

 27. Hoi

  Waarom is duncan nog steeds niet gehuldigd? Wat een armoe in dit land

 28. Wolllter

  I’m back….

 29. Zalmneusje

  @Hoi
  Nou idd, dat vraag ik me ook af. Het zal wel weer te nationalistisch zijn ofzo.

 30. Jaap Aap

  @Patrick: als je serieus Dr. Phil wilt terugkijken heb je Dr. Phil wel nodig…

 31. Patrick

  Goeie. Beslis jij wat ik kijk als ik me wil ontspannen?

  Ondertussen staat de aflevering nog steeds niet op RTL XL.

 32. Erwin

  Wow heeft zij het even voor zichzelf vergald!
  Een stukje terughoudendheid had haar gesierd, maar nee, mevrouw moet alle aandacht die ze 44 jaar niet heeft gehad in een klap ontvangen.

 33. Leo

  Mogelijk geen huldiging voor Duncan omdat hij geen keuze wilt maken voor een huldiging in Hellevoetsluis, Tilburg of Amersfoort. Hij wilt geen andere gemeente voor de voeten schoppen om vervolgens arrogant te worden genoemd door de stadsbewoners. Je weet toch hoe dat gaat in NL….Goede keuze hoor Duncan.

 34. anoniem

  ad toch

  hans nep nieuws olie bol verkopers

 35. Tim

  Niemand zit op dat mens te wachten, denkt ze nu echt dat ze een rol krijgt bij het ESC…blijf dromen, want dat gaat echt niet gebeuren.

 36. Bart

  @mc Bart 23.09 graag verwijderen. Ook dit ben ik niet.

 37. José

  @Bart: Er zijn nou eenmaal meer mensen die Bart heten. Misschien een andere nickname verzinnen?

 38. Jaap Aap

  @ Patrick: nee, ik beslis niet wat je wel of niet mag kijken als je je wilt ontspannen. Ik adviseer je alleen een psychiater als je voor je lol naar Dr. Phil kijkt!

 39. StefanV

  Ze heeft gewoon gelijk. Ze had haar teleurstelling misschien wat anders moeten verwoorden, maar in essentie klopt het verhaal gewoon. In Nederland eren we onze muzikale helden totaal niet.

  We hebben dan ook een totaal verrotte muziekcultuur. De cynische reactie op de deelname van Duncan Laurence was ook zo’n mooi voorbeeld, nog los van het algehele negativisme over evenementen als het Songfestival. Hele volksstammen hebben nu al pijn in de buik omdat Nederland geld moet uitgeven aan de organisatie.

 40. Anonymous

  Dat wijf woont toch al jaren in Oostenrijk? Lekker daar blijven.

 41. liefkleinhertje

  Ik geef die AVRO/TROS groot gelijk dat kost een hoop kijkers als je zo’n vies oud wijf op TV laat verschijnen.
  Een stuk stront ziet er inderdaad wat smakelijker uit dan dit pratende veenlijk.

 42. Samuel Cohen

  Ik zou ook wel de Avro willen beledigen maar dan verlies ik mijn baan als redacteur.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.