Getty Kaspers heeft spijt van beledigen AVROTROS

Getty Kaspers heeft er spijt van dat ze een dag na de overwinning van Duncan Laurence op het Eurovisie Songfestival zo negatief in het nieuws kwam met uitspraken over AVROTROS. Dat zegt de zangeres, die het liedjesfestijn in 1975 won met Ding-a-Dong, in de Privé. Kaspers riep in het AD dat ze zich als stront behandeld voelt, omdat er bij de Songfestival-omroep ‘helemaal geen moeite wordt gedaan voor iemand die 44 jaar lang de laatste winnaar voor Nederland was’.

Een beetje zuur, vindt Kaspers achteraf. “Vooropgesteld… ik heb spijt dat het allemaal zo is gelopen en dat het een heel ‘ding’ is geworden; ik had andere woorden moeten gebruiken.”

Wel was Kaspers oprecht teleurgesteld. “Ik had het bijvoorbeeld leuk gevonden als AVROTROS mij had uitgenodigd om Duncan op Schiphol als eregast met een enorme bos bloemen te verwelkomen op eigen bodem.”

Ze had ook op eigen houtje naar Schiphol kunnen afreizen. “Maar zie dan maar eens door die mensenmassa heen te komen. Ik hoef niet als een koningin begeleid te worden door een paar man beveiliging, maar daar hadden ze een mooi momentje van kunnen maken. Dat is alles.”

De zangeres benadrukt dat ze geen bitch is. “Dat de boel over de twee woorden – stuk stront – zo ontploft, met name op social media, is reuze vervelend. Mensen zetten mij nu neer als een bitch die ook zo nodig in de belangstelling moet staan.”

Zeker voor de toekomst is het nu heel naar uitgepakt. Want ik zou toch heel graag volgend jaar mei ook een bijdrage leveren als het liedjesfestival in ons land georganiseerd wordt. Dan moet ik immers toch ook weer met de AVROTROS dealen.”

Het Privé-interview met Getty Kaspers kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Getty Kaspers: ‘O’G3NE, stop over jullie zieke moeder!’ (24 april 2017)
Getty wil dat Jan stopt als Songfestival-commentator (4 mei 2018)
AVROTROS gaat respectloos om met Getty Kaspers (8 mei 2018)
Getty Kaspers: ‘AVROTROS behandelt me als stront’ (20 mei 2019)

Foto: BNNVARA

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen