‘Dionne Stax wekt weinig sympathie op bij AVROTROS’

Geplaatst op Thu 27 Jun 2019 om 13:20

Dionne Stax heeft bij haar nieuwe werkgever AVROTROS geen goede binnenkomer gemaakt. Ze wekt daardoor vooralsnog weinig sympathie op bij de werknemers aldaar. Dat meldt ‘een bron dichtbij Caroline Tensen‘ in weekblad Story. Tensen had haar programma DNA Onbekend graag meegenomen naar RTL 4, maar dat zit er niet in: ze wordt opgevolgd door Stax. “Dat Dionne DNA Onbekend gaat doen, kun je haar niet verwijten. Dat beslist de omroep“, begint de bron.

Maar dan komt de maar: “Wanneer je een programma van iemand anders overneemt na zoveel jaren, is het in de tv-wereld wel een ongeschreven regel dat je diegene even belt en inlicht.”

Stax heeft Tensen echter helemaal niet gebeld. “Dat heeft Dionne nagelaten. Caroline moest nota bene van een journalist horen dat ze haar programma kwijt is.”

Onhandig, stelt de bron. “Caroline heeft hier (bij AVROTROS – red.) nog steeds veel sympathie. Laat ik het zo zeggen: dit is geen goede binnenkomer geweest voor Dionne.”

Bovendien krijgt Stax samen met Toine van Peperstraten een dagelijkse middagshow op NPO Radio 1 en daar is Lara Rense van het programma Nieuws & Co weer niet blij mee.

Al met al zorgt Stax voor flink wat beroering met haar transfer van NOS naar AVROTROS, is te lezen in weekblad Privé, via Blendle.

Foto: Omroep MAX
46 Reacties op “‘Dionne Stax wekt weinig sympathie op bij AVROTROS’”


 1. Baron

  Huiiiiliieee

 2. Zomaar

  Wanneer het háár programma was geweest had ze het wel meegenomen.
  Te gek voor woorden dat een presentatrice denkt enige rechten te hebben op een format.

 3. By the way

  Als je zelf afscheid hebt genomen van je werkgever en programma, dan moet je niet zeuren. Zeker niet als ‘de collega van’.

 4. Job

  Wat een onzin dat Dionne mensen zou moeten gaan bellen die het eerst presenteerden.

  Zij wordt aangetrokken om daar te gaan werken, niet om als een soort sociaal werker aan de lijn te gaan hangen met teleurgestelde oud-gedienden.

 5. Tim Thijssen

  Wat een onzin. Als Tensen echt verwacht gebeld te worden, of de AVROTROS verwacht dat mevrouw naar Tensen belt, dan moeten ze echt in therapie. Dan vind je jezelf véél te belangrijk.

 6. Freddie

  Het wordt altijd zo lekker opgeklopt! Ik denk dat Tensen doorgemazeld is, want dit is niet de eerste keer dat zij het kwijt raakte! Het is ook eerder bij RTL te zien geweest maar dan met Nance Coolen.

 7. FrikanDEL

  Als ik bij mijn huidige werkgever vertrek dan word ik nadien ook niet gebeld door mijn opvolger. Stel je voor.
  Wie denkt Tensen wel niet dat ze is.

 8. Ben Zine

  Haha een bron dicht bij Caroline, is misschien wel Caroline zelf. Kan zelfs zo zijn dat de ex collega’s bij AvroTros blij zijn met de wisseling. Laat Carolientje maar mooi aan de desk staan bij Rtl Boulevard.

 9. Jantje

  Ik heb jaren lang bij de AH acher de kassa gezeten.Ben vorig aaar vertrokken naar de Jumbo omdat die beter betaalden. Kwam ik laatst nog een keer bij de AH blijkt det er iemand anders achter de kassa is gezet zonder mij te informeren. Nou ja..

 10. Grun

  Dionne is ook meer gewend dat anderen bij haar ‘binnenkomen’.

 11. Captein

  @Jantje

  Ben jij nu serieus zo dom of doe je alsof?

 12. west*the one and the lonely 

  N3ukpop

 13. west*the one and the lonely

  ^ Allemaal even lachen om Grun hierboven mensen!

  Dionne is een beetje de gebeten hond en iedereen is opeens negatief over haar.
  Geef deze dame sat lucht en bedenk even of je zou willen dat ze zo over jou praten.
  Vanachter een computerscherm kunnen de rioolmormels (ik zeg express geen ratten want dat zijn leuke beesten haha) makkelijk hun gal spuwen maar vanaf nu letten op taalgebruik etc aub

 14. Floris

  Deze bron toont precies aan is wat er mis is te Hilversum: teveel ego’s moeten tevreden worden gehouden, veel mensen zijn verzadigd en accepteren geen verandering of kritiek. En ondertussen maar zeuren over bezuinigingen, de werkdruk en het feit dat salarissen (niet oneindig) meegroeien. Dat er dit soort ‘ongeschreven regels’ bestaan duidt op een tv-kliek op het Mediapark die maar 1 belang heeft en dat is de huidige omroepcultuur in stand houden. Dit is een cultuur van vanzelfsprekendheid, voortborduren op gebaande paden, een hele batterij privileges en niemand die er iets van zegt. Behalve dan Minister Slob, die momenteel wel actie onderneemt.
  Alle argumenten over ‘de inhoud’ en ‘de kwaliteit’ van programma’s raken ondertussen kant nog wal.
  Omgekeerd gaat het ook mis. Degenen die wel presteren met hun programma’s, ik zeg Mathijs van Nieuwkerk die al jaren een miljoen kijkers per dag trekt, mag geen half miljoen per jaar verdienen.
  De dupe is de kijker. Die blijft opgescheept zitten met duurbetaalde programma’s waar niemand naar wil kijken, naar nieuwsprogramma’s met drie presentatoren waar 1 het prima alleen kan en een van de meest interessante presentatoren die het al tien jaar goed doet, loopt straks naar RTL waar je hem mag bekijken tussen de reclameblokken door.

  Tijd voor Netflix. Zap.

 15. Pietpiet

  @ Captein Nee Jantje heeft helemaal gelijk! Ik heb ff jouw goede tegenargument gemist. Een hele goede vergelijking. Tensen doet alsof ze burgemeester was van Amsterdam, iemand anders kreeg die haar betaalde en via anderen hoorde dat ze opeens assistent bij de wethouder van Zoetermeer is geworden. Áls iemand haar had moeten inlichten dan is dat natuurlijk de Avrotros.

 16. Kim Jong-un-dos-tres

  Als ik bij een baas vertrek, is het logisch dat een collega die daar (nog) werkt mijn werkzaamheden overneemt. Anders moet je niet vertrekken, Caroline.

 17. #NPO kijker#

  Ik zie het probleem niet.

  Succes en laat ze maar …….

 18. Grace321

  Ik had liever Caroline gezien in dat programma. Ze doet het zo goed.

 19. MediaPrak

  Dan gaat Caroline, of haar nieuwe werkgever, toch even langs bij Exemplum-Content of Iets Teveel Voorgekauwd? Die maken zo een look-a-like TV formuletje voor haar.

 20. Paolo

  Tensen, jij als geen ander zou moeten weten dat het ‘in die wereld; een stoelendans is en gedraai en gehuichel om er zelf financieel beter van te worden en qua aanzien weer een sport op de ladder te stijgen.
  Je bent zo 2018.

 21. Lariekoek

  Dionne moet zich alleen houden aan het contract dat ze getekend heeft bij de AVROTROS. Waarom zou zij een (ex) collega moeten bellen over een of ander programma? Lingo is door diverse presentatoren gepresenteerd. Ik ben benieuwd of zij elkaar even gebeld/ingelicht hebben.

 22. Trudy

  Stax is een valse slang anders ga je niet met een getrouwde man Tan naar bed…

 23. Trudy

  Ze heeft totaal geen empathisch vermogen dat is wel gebleken met haar smerige escapades

 24. Pietpiet

  @ Tan is een valse slang anders pak je niet een onschuldig meisje als Dionne terwijl je getrouwd bent

 25. Michel

  Ik denk dat deze bron heel toevallig misschien wel de initialen C.T. heeft. Want dat mevrouw goed ligt bij medewerkers van AVRO/TROS lijkt al ongeloofwaardig.

  Benieuwd of deze bron… eh…. Caroline Tensen de ex-presentator nog gaat bellen van wie zij een programma “afpakt” bij RTL.

 26. Michel

  @Pietpiet Tan is niet getrouwd. Daarnaast zijn beiden evenveel verantwoordelijk. Met enig fatsoen in je donder begin je daarnaast geen affaire met iemand die nog een partner en kinderen heeft die van niks weten.

 27. Berend

  Ik heb voor beiden geen sympathie. Het zijn allebei manipulatieve krengen.

 28. Dreetje

  @Pietpiet Nou, zo onschuldig is die Dionne niet. Ze staat bekend als de matras van Hilversum!

 29. Bobby Eden

  Vrouw met kapsones, vanwege haar iets bovengemiddeld knappe vinexgelaat

 30. Wegmetwendy

  Word het niet eens tijd om andere vrouwen een kans te geven. Waarom steeds dezelfde. En ook nog met een mediastrafblad. De meeste tv vrouwen. Hebben wel zo een mediastrafblad.
  Daarom voor mij weg met dionne en weg met Wendy van dijk.

 31. Roos

  Wat een onzin allemaal. Die ongeschreven regel moet ze dan maar kennen?
  Ik ken haar persoonlijk niet goed, wel van gezicht. Als je Dionne op het werk tegenkomt zegt ze altijd vriendelijk gedrag. En vaak knoopt ze nog een praatje aan ook. Niet iemand die de neus optrekt en niks zegt.

  Gewoon een vriendelijke meid. En welk mens maakt er geen fouten?

  Ik wens haar veel succes in haar nieuw baan

 32. Alix

  Pietpiet is zelf ook zo’n hоertje.

 33. Klaas

  Dus Roos werkt in een bordeel.

 34. Guttegut

  Is Tensen niet dat mokkel die in de jaren 80 door het volledige werknemersbestand van Veronica is uitgewoond?

 35. #NPO kijker#

  Tensen

  Tip: Tan is er ook niet vies van.

 36. Lariekoek

  Haha… 2 volwassen mensen (Dionne en Humberto) die zich tot elkaar aangetrokken voelen; maar ze moeten eerst toestemming hebben van heel Nederland. Prins Bernhard ( wijlen) en vrijwel heel Hollywood hebben/hadden die toestemming wel, dus dan mag het??

 37. Kickel

  Dionne wekt sowieso weinig sympathie op. Vind haar plagerige manier van praten met mannen vreselijk vermoeiend. Ze komt ook heel onecht over.

 38. ano@niem.nl

  Dit artikel bewijst alleen dat Caroline een ongeloofljke haaibaai van een bitch is.
  Ik heb nog nooit grotere onzin gehoord als dit. Elkaar gaan lopen bellen wanneer je een programma overneemt. Het zit Caroline gewoon niet lekker dat ze dit programma niet meer kan en mag doen en dan komt ze met zo’n valse sneer.
  De producent had haar moeten bellen niet Dionne die gewoon gevraagd wordt om dit te presenteren.

 39. tim

  Haat en nijd in omroepland, dat is iets nieuws. Heb ik nog niet eerder gehoord.

 40. Ingrid

  Wat hebben de sterren toch een wensen! Je moet worden gebeld als iemand je programma overneemt ! Denk dat de meeste bekende Nederlanders eens uit hun verwende nest moeten komen en eens echt moeten gaan werken! Weinig doen voor veel geld,en liefst nog tegen betaling een goed doel promoten!
  Hebben ze nou nog niet door dat de mensen dit prinsessengedrag zat zijn?
  Dionne is leuk. Ze is nog maar kort bezig,maar ze doet het goed!
  Gun haar de kans! Op de thee bij Carolien kan altijd nog. ☕️

 41. Ja ja Zo zo Nou Nou zegt

  Dione Stax is er niet voor de sympathy, ze is er voor haar uiterlijk en dat is ook best oke toch?

 42. @20:49

  Tja als je van een bepaald “soort” houd.

 43. Ja ja Zo zo Nou Nou zegt

  Als wij hier een Dionne Staxje doen, dan gaan we lekker naar de slaapkamer voor wat feest. Ik zeg Superrrr.

 44. Caroline is nep en vals

  Met Carolientje hoef je geen medelijden te hebben. Die heeft het zwaar achter haar ellebogen. Nagemaakt tot het bot.

 45. man pan

  Lol, “een bron dichtbij Caroline Tensen‘” .. en dat moeten we dan serieus nemen?

 46. Charles

  Stax blijft een homewrecker wat zij ook gaat doen. Daarnaast een rotstem en total verkeerde woordinterpretaties dus die mislukt op de radio en ook op tv gewoon negeren dan vertrekt ze weer naar Brabant.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.