Danny Vera blij met halvering VI-optredens

Geplaatst op do 06 jun 2019 om 12:30

Danny Vera is er ongelooflijk blij mee dat hij tegenwoordig niet meer twee keer, maar slechts één keer per week optreedt in Veronica Inside. Dat laat hij weten in De Telegraaf. Vera werd door VI een bekende Nederlander, maar het rijden naar de studio in Hilversum – hij woont in Zeeland – werd hem iets te veel. “Toen het programma overging van RTL naar Veronica heb ik met Johan Derksen en Wilfred Genee afspraken gemaakt. Nu kom ik alleen nog op maandag naar de studio.

Super lekker, vindt Vera dat. “Ik moet eerlijk bekennen dat het me wel veel rust geeft. Dat geldt ook voor mijn vrouw Escha die altijd achter de bar staat. Ik heb het tien jaar volgehouden om tweemaal per week ’naar boven’ te rijden. Nu hebben Escha en ik de balans teruggevonden.

Waarom ga je als artiest in hemelsnaam in Middelburg wonen als Hilversum zich op twee uur rijden bevindt? “Ik ben geen mier die op een plek gaat wonen waar het al erg druk is. Ik hou sowieso van Zeeland, de rust en de prachtige omgeving.”

Natuurlijk is het voor een muzikant topografisch gezien niet handig“, geeft hij toe. “Veel optredens vinden nu eenmaal in de Randstad plaats. Toch heb ik er bewust voor gekozen om in het huis, dat ik van mijn ouders heb geërfd, te blijven wonen.”

Ik rijd liever in anderhalf uur naar de Randstad, dan daar dagelijks in lange files te staan.”

Het Telegraaf-interview met Danny Vera kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA
16 Reacties op “Danny Vera blij met halvering VI-optredens”


 1. Remi

  Escha is gewéldig !!

 2. Saneer-de-NPO

  Zeeland een prachtige omgeving? Dan leg je de lat niet hoog… ga eens kijken op de Veluwe, in Limburg of de Friese meren.

 3. Saneer-de-NPO

  Daarnaast zijn Zeeuwen over het algemeen stugge, vervelende mensen. Iedereen die Zeeuwen kent zal dat beamen.

 4. Matthijs de zakkenvuller

  Danny rijdt nu alleen op vrijdag naar een andere uithoek in het land om op te treden, dus per saldo maakt het geen donder uit.
  Maar Danny is een wereldgozer met een topstem.Verdiend die uiteindelijke doorbraak die er nu naar jaren is.
  Wel jammer dat kijkers nu met 6 seniele bejaarde muzikanten zitten opgescheept op de vrijdagavond.
  Zelfs standaard covers van Bryan Adams of Stones beheersen ze amper aan.

 5. donia

  Alles is beter dan de randstad

 6. Dik

  Geen jager geen ……………

 7. Dik

  PRIMA kerel

 8. Dik

  als je ergens ongemakkelijk voelt of niet thuis dat je denkt NU moet ik maatregelen nemen PRIMA mijn zege heb je

 9. Dik

  WAT DOE IK VERKEERD leg dat mij eens uit.

 10. Dik

  JAJAJAJA ich weis das shon

 11. AD (Angela's Dagblad)

  Ik vind het wel een lekkere gozer. Sexy, tikje fout en kan een goeie pen op papier zetten. Eigenlijk net TV Godin Angela de Jong, maar dan van de muziek.

 12. M

  @Saneer de NPO:
  Ik vind Zeeland ook met afstand de lelijkste provincie van Nederland.

  Maar iedereen zn ding he.

 13. tim

  Danny is top, gun hem het allerbeste

 14. Michel

  @Saneer de NPO helemaal eens! Vergeet overigens de stugge Friezen niet. Daar kom je als buitenstaande echt nooit tussen hoor. Via dat Friese taaltje van ze sluiten ze je prima buiten, zogenaamd ‘onbewust’. Zowel qua bevolking als omgeving zou ik geen keuze kunnen maken wat liever: Zeeland of Friesland. Blijf er liever weg ;)

 15. Verwegen

  @Michel
  Mss wel zo netjes om Fries te leren als je daar komt wonen.

 16. Karel

  Dany Vera is een karikatuur van een Banderas Desperado, muzikaal prima maar zijn stem heeft absoluut geen soul.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.