‘Caroline en Olcay moeten vandaag sorry zeggen op tv’

Geplaatst op di 11 jun 2019 om 14:20

Caroline Tensen en met name Olcay Gulsen liggen onder vuur vanwege de belachelijke uitspraken die ze maandag hebben gedaan in RTL Boulevard over dikkere vrouwen. Dat is te volgen op sociale media. Nike heeft in Londen een dikke paspop in de winkel gezet om uit te stralen dat óók dikke mensen welkom zijn om sportkleding te komen kopen; je moet immers ergens beginnen. Olcay vindt de paspop echter té dik en Caroline vindt sexy sportkleding niet geschikt voor dikke mensen.

Al tijdens de uitzending ontploften de social media vanwege deze ongegeneerde fatshaming op de Nederlandse televisie en die stroom aan negatieve reacties is nóg bezig.

Monique zegt bijvoorbeeld: “Ik verwacht morgen excuses van Olcay en Caroline voor de ontzettende kwetsende bullshit die ze vandaag bij jullie hebben uitgebraakt!

En Nicole: “Wóest werd ik ervan. WOEST!!! Ik ben sportief. Al jaren sport ik 5x per week. Sport is mijn leven. Tot een jaar geleden KON IK GEEN SPORTKLEDING KOPEN DOOR WIJVEN ZOALS OLCAY!!! Ik sportte in iets ‘wijds’. Een fucking JURK.

Marja: “Naaaah echt, laaiend, laaiend, laaiend!! Het lijkt de dames stug dat iemand in die maat fit kan zijn?? Ik ga nog even naar de sportschool…..in pyjama….want dat is goed genoeg volgens Caroline en Olcay 😭

Het verbaast men dat juiste de mannen in de studio, Peter R. de Vries en Ronald Molendijk, tegen de dames in gingen. “Moet je nagaan: bij een item over plussize sportkleding voor VROUWEN moeten Peter R. de Vries en Ronald Molendijk het opnemen voor vrouwen die deze kleren dragen, terwijl Olcay Gulsen (wie?) en Caroline Tensen (wie?) deze vrouwen compleet de grond in trappen“, zegt Julia.

Inmiddels heeft Olcay Gulsen haar excuses al aangeboden op Instagram: “Ik ben absoluut geen fatshamer en het spijt me als ik mensen heb gekwetst, want dat is nooit mijn bedoeling. Wellicht heb ik het niet goed uitgelegd, maar alsnog mijn oprechte excuses.

Gosse: “‘Het spijt me als mensen zich gekwetst hebben gevoeld’, IS. GÉÉN. EXCUUS.

De XL paspop:

Foto: RTL
56 Reacties op “‘Caroline en Olcay moeten vandaag sorry zeggen op tv’”


 1. Jables

  Allereerst, hoe oprecht is een excuus als je hem gaat eisen. Ten tweede, ja je leeft in een vrije maatschappij en ja daar word je soms gekwetst. Daar ontwikkelt men een schild voor.

 2. PolletiekKorrekt

  Twitter, Boulevard, Instagram, het is spitsroeden lopen tegenwoordig. Even een moment van oprechtheid en je leven ligt in duigen.

 3. Hermann Boring

  Kom kom. Twee niet al te snuggere types roepen domme dingen over dikke mensen. Het zegt wat over hun (valse) karakter. Ik zou me er niet al te druk over maken.

 4. #NPO kijker#

  Waarom Excuus?

  Angela de jong kan dan wel 1000 maar excuus gaan aanbieden.

  Iedereen geeft ze een trap voor en na met haar leugens en …………

 5. #NPO kijker#

  Tensen is ook niet de slankste.

  Ze laat zich niet voor niets alleen maar tot borsthoogte zien op TV.

 6. Johan Derksen.

  Ik spreek hier namens mijn vrouw. Laat dat Erdogan voortbrengsel haar oplichters smoelwerk houden. Een schandaal dat die Peter van de V ze niet op staande voet heeft ontslagen.

 7. M@rk - Etten-Leur

  Precies, Caroline Tensen is zelf ook ÑIET de magerste! Ze is zelf beeldvullend!

 8. Hillie

  Ze heeft het niet goed uitgelegd. Ik ga kijken vanavond. Eens kijken hoe ze zich hier onderuit wurmt. Ze kan nu niet meer achter haar woord blijven staan.

 9. Albert Verlinken

  Voor iedereen of social media: Maak je niet dik!

 10. Hillie

  #NPO kijker#
  Tue 11 Jun 2019 om 14:35

  Maar zij draagt dan wel consequent wijde kleding.

 11. JM

  Ik vind het inderdaad grappig dat uitgerekend Tensen ‘met ook een maatje meer’ dit zegt.
  Maar goed, dan heeft ze wel recht van spreken…:-)

 12. Thea

  Wat een overdreven gedoe. Moet je maar niet zoveel vreten, word je ook niet zo dik. Helemaal eens met Olcay.

 13. Herbert

  Wat een slappe hap. Ze hebben hun mening duidelijk gegeven en nu krabbelen ze terug. Hoeveel ruggengraat heb je dan?

 14. Curryworst

  Kom op Tensen en Gülcen, blijf bij je mening en laat je niet intimideren door een stelletje gekwetsen. Of mensen die gekwetst zijn namens anderen.
  Voor veel mensen is vrijheid van meningsuiting een onbekend begrip blijkt wel weer.

 15. A.Zijn

  Het lijkt me logischer dat de vetkleppen hun excuses aanbieden voor hun vraatzucht en voor het feit dat dankzij die vieze varkens de zorgpremies ieder jaar stijgen.

 16. M.Osterd

  Klopt niet A.Zijn. Ze maken ook minder lang gebruik van de zorg omdat ze eerder dood gaan.

 17. Jan

  De reakties die hier gepost worden laten wel zien hoe het is gesteld met de intelligentie van de reageerders. Die is echt bedroevend laag.

 18. OMG

  Voor Tensen d’r dikke reet is het ook maar goed dat er breedbeeld tv is. Net als die paardensmoel van Olcay. Laat nog maar je bedrijf failliet gaan en al je personeel in de kou staan.

 19. Ron

  Tja dat is Olcay, altijd hooghartig. Zal mij benieuwen naar haar ongetwijfeld ‘welgemeende’ excuses vanavond….

 20. Ronnie

  Wat Caroline Tensen zei is volgens mij veel kwetsender dan wat Olcay zei? Tensen zei dat ze het sterk vindt dat mensen met zo’n kledingmaat kunnen sporten. Olcay zei alleen dat ze de stap van superslank model naar bijna obese model wat te ver vindt gaan, waarom geen tussenmodel? Dat was zo erg nog niet.

 21. Robson

  Caroline Tensen is dat niet dat wijf wat , eind jaren tachtig en begin negentig een grote beoefenaar was van het Gooise matras ,

 22. M.Osterd

  Een troost Jan, vandaag valt het nog mee, moet je eens op zaterdag kijken. Dan ben zelfs jij een hoogbegaafde.

 23. A.Zijn

  @Jan: jij bent natuurlijk zo’n olifant van 250 kilo.

 24. zeurpiet

  wat een vieze vette paspop is dat. Bah, daar wil ik echt niet naar kijken!

 25. Vliegtuig

  Curryworst: “Voor veel mensen is vrijheid van meningsuiting een onbekend begrip blijkt wel weer.”

  Dat blijkt ook voor jou, daar vrijheid van meningsuiting hier totaal niks mee te maken heeft. Vrijheid van meningsuiting is niet consequentieloos dingen kunnen zeggen. Vrijheid van meningsuiting is wél een weerwoord krijgen als iemand iets over jou opmerking te zeggen heeft.

 26. Paolo

  Caroline kan t weten. Ze heeft thuis zelf een niet liegende, waarheidsgetrouwe en vooral confronterende spiegel staaan. Volgende keer eens niet inzoomen op haar Leco hoofdje maar op haar zitvlakje.

 27. RichardvdA

  Caroline wordt teveel uit de wind gehouden vind ik na het zien van het fragment. Zij is zelf ook behoorlijk aan de maat geweest, inclusief vadsig drankhoofd (ja ze dronk behoorlijk wat witte wijntjes) en ik hoorde Fred van Leer meerdere malen klagen dat ie kleding voor die maat niet goed kon vinden. Hij had haar in lekkere wijde tenten moeten laten lopen, net als ze opperde voor dames die wilden sporten. Het was een gesprek tussen twee niet al te slimme vrouwen.

 28. Danny

  Ik vind dat iedereen die iets doms zegt of doet, meteen excuses moet aanbieden, als degene dat niet doet, is degene niet de moeite waard om nog aandacht aan te besteden. Olcay moet vanavond idd haar excuses op tv aanbieden, op internet is zo makkelijk en weet niet of Mevr Tensen vanavond er ook weer is.. ze moet wel beter haar teksten beter gaan lezen alsof ze het uit haar hoofd doet.. dit is zo nep

 29. Ron

  @Danny
  Hou je aidsbek.

 30. PJV

  @Ron
  Krijg toch de fipronil

 31. merel

  Was jij maar wat eerder overgeschakeld naar de verkoop van de iets grotere maten Olcay…. was je misschien niet failliet gegaan.

 32. Ron

  @Merel
  Hou je smoel, dikke ho€r.

 33. Nep

  Eindelijk, (achter de schermen weten wij dit allang) krijgt men nu de ware Tensen te zien: vals als de neten. Doe nog maar een HCG kuurtje vrouwke!
  Is toch gewoon een afgang dat ze zo is afgegleden en nu een roddelrubriekje moet presenteren ipv een groot studio programma. dat had haar aartsrivale LindadeM nóóit gedaan!

 34. Ron

  Het is weer klooncourant vandaag…

 35. Anouk

  Carolien is gek op coke, net als dat enge zoontje van haar.

 36. Danny

  BEN NU HELEMAAL KLAAR MET MEVROUW GULSEN, JANK MAAR LEKKER MAAR IK NEEM JE NIET MEER SERIEUS(SOWIESO NEEM IK HAAR NIET) DENK EERST NA VOOR DAT JE DINGEN ZEGT…. EN TENSEN IS ER NIET, DIE SCHAAMT ZICH

 37. Freek

  Vooral dom omdat ze blijkbaar niet doorheeft dat de gemiddelde man en vrouw niet Barbie of Ken zijn.
  Maar dat zijn wel de kijkers en uiteindelijk ‘de klant’.

 38. Katti

  Ik heb het op facebook gelezen want ik kijk niet naar boulevart
  En zeker niet niet als die 2 trutten het presenteren. Olcy is kampioen in beledigen .en Carolien is ook vaak niet slank te noemen .schamen moeten ze zich pure discriminatie

 39. Ron

  @Danny: je hebt duidelijk een hekel aan vrouwen. Reetridder.

 40. Mariana

  Ik vind dat Olcay gewoon maar van het beeldscherm moet verdwijnen.
  Haar aanwezigheid, in welk programma dan ook heeft geen enkele toegevoegde waarde.

  Caroline heeft even een verkeerde reactie gegeven. Omdat zij veelal solo presenteert was ze niet behendig en alert genoeg om de opmerking van Olcay te pareren. Ik weet zeker dat juist zij niemand heeft willen beledigen. Zij is altijd helder over haar overgewicht en haar probleem om op gewicht te blijven.

 41. Johnny👀

  Volle mensjes zijn net als die homo’s,zodra er ook maar iets gezegd wordt wat ze niet zint is de wereld te klein.Gewoon even schudden met die buik en gewoon doorgaan met je leven.

 42. Gerard Goulashkroket

  Dikke mensen en dan vooral vrouwen zijn walgelijk. Je kunt ze niet genoeg uitlachen en wegpesten. Weg met dikke mensen, ga maar in een reservaat wonen.

 43. J

  Mariana Olcay op tv heeft wrl degelijk toegevoegde waarde.
  Voor m’n Iul.

 44. Anoniem

  Olcay is zelf ook een vet wijf met een lelijk grof gezicht , als ik er zo uitzag vertoonde ik me niet in het openbaar.

 45. Wyatt

  Alle Fatzilla’s gelijk op hun dikke tenen getrapt.

 46. liefkleinhertje

  Die vieze dikke wijven moeten niet in die rare kleding gaan lopen maar lekker thuis blijven met de gordijnen dicht.
  Die Olcay heeft met die Ruud de Wild liggen rollebollen (met David Edgars ook en die is nog dommer) dan ben je zo simpel dat ze maar beter je hersenstam kunnen verwijderen.

 47. Leen Peters

  Zo te zien heeft de dikke AD-diva model gestaan voor die nieuwe paspop.

 48. Lieke van Lexmond Lover

  Olcay Gulsen is ook niet zo slank, haar buik is super vet en haar borsten zijn grote meloenen!

 49. Joop55 (the Only and Original)

  Hotemetoot heeft weer aandacht nodig ba het slechtnieuws gesprek met een schilder.

 50. Guttegut

  Tensen is jarenlang volgepompt met mannenpap

 51. aammehoela

  Lekker belangrijk weer. Je zult maar naar deze onzin kijken.

 52. Oculair Gulzig

  Het enigste van mode wat ik goed beheers is het gaan laten failliet gaan.

 53. Erik

  Dikke vrouwen zijn echt lekker! Tijdens de daad heb je iets om beet te pakken en alles schud heerlijk. Serieus, het is een genot!

 54. Nijlpaard

  @Erik
  Alles schudt en stinkt.

 55. Bjorn

  Tensen is zelf vadsig en heeft een verlopen zuipkop. Verder is ze te oud voor sexy (sport) kleding. Dat wordt dan bij haar de bekende vlag op een modderschuit.
  Die turk met brabantse tongval negeer ik want die vind ik ook niet de moeite waard. ik vind haar niet alleen lachwekkend maar ze ziet er ook raar uit.

 56. Noëlla

  Als de mening van Olcay en Caroline je kwetst ben je wel een beetje treurig. Die 2 moeten er helemaal niet toe doen in je leven. Ik vind het wel ironisch dat Caroline deze uitspraken deed, want ze is zelf zeker niet slank.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.