‘Caroline en Olcay moeten vandaag sorry zeggen op tv’

Caroline Tensen en met name Olcay Gulsen liggen onder vuur vanwege de belachelijke uitspraken die ze maandag hebben gedaan in RTL Boulevard over dikkere vrouwen. Dat is te volgen op sociale media. Nike heeft in Londen een dikke paspop in de winkel gezet om uit te stralen dat óók dikke mensen welkom zijn om sportkleding te komen kopen; je moet immers ergens beginnen. Olcay vindt de paspop echter té dik en Caroline vindt sexy sportkleding niet geschikt voor dikke mensen.

Al tijdens de uitzending ontploften de social media vanwege deze ongegeneerde fatshaming op de Nederlandse televisie en die stroom aan negatieve reacties is nóg bezig.

Monique zegt bijvoorbeeld: “Ik verwacht morgen excuses van Olcay en Caroline voor de ontzettende kwetsende bullshit die ze vandaag bij jullie hebben uitgebraakt!

En Nicole: “Wóest werd ik ervan. WOEST!!! Ik ben sportief. Al jaren sport ik 5x per week. Sport is mijn leven. Tot een jaar geleden KON IK GEEN SPORTKLEDING KOPEN DOOR WIJVEN ZOALS OLCAY!!! Ik sportte in iets ‘wijds’. Een fucking JURK.

Marja: “Naaaah echt, laaiend, laaiend, laaiend!! Het lijkt de dames stug dat iemand in die maat fit kan zijn?? Ik ga nog even naar de sportschool…..in pyjama….want dat is goed genoeg volgens Caroline en Olcay 😭

Het verbaast men dat juiste de mannen in de studio, Peter R. de Vries en Ronald Molendijk, tegen de dames in gingen. “Moet je nagaan: bij een item over plussize sportkleding voor VROUWEN moeten Peter R. de Vries en Ronald Molendijk het opnemen voor vrouwen die deze kleren dragen, terwijl Olcay Gulsen (wie?) en Caroline Tensen (wie?) deze vrouwen compleet de grond in trappen“, zegt Julia.

Inmiddels heeft Olcay Gulsen haar excuses al aangeboden op Instagram: “Ik ben absoluut geen fatshamer en het spijt me als ik mensen heb gekwetst, want dat is nooit mijn bedoeling. Wellicht heb ik het niet goed uitgelegd, maar alsnog mijn oprechte excuses.

Gosse: “‘Het spijt me als mensen zich gekwetst hebben gevoeld’, IS. GÉÉN. EXCUUS.

De XL paspop ziet u hier.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen