Zomer Met Art opent tweede week met horrorscore

De tweede uitzendweek van Zomer Met Art, de late talkshow van Art Rooijakkers op RTL 4, is maandagavond met weinig bekijks van start gegaan. Sterker nog: het programma noteerde opníeuw een laagterecord. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Zomer Met Art kwam niet verder dan 181.000 kijkers en dat betekent dat Rooijakkers slechts 5,7 procent van alle tv-kijkers tussen half elf en half twaalf wist te boeien. Hij wist er geen plek mee te veroveren in de kijkcijfer top 25.

Rooijakkers trok in zijn eerste uitzendweek gemiddeld 326.000 kijkers en nu kijken er dus al minder dan 200.000 kijkers. Hij zit daarmee op het niveau van Twan Huys, die vanwege lage kijkcijfers van de buis af is gehaald.

Zomer Met Art scoort zo slecht, omdat het programma zoutloos is en niet urgent. Ook maandag zat er weer niets boeiend in: er werd wat gekletst over Maarten van der Weijden en er werd wat gepraat over de aanstaande wielerzomer.

Gedurende deze tweede uitzendweek heeft Rooijakkers een nieuwe sidekick, door het programma ‘zomerdate’ genoemd. Het gaat om Ryanne van Dorst. Vorige week was dat Richard Groenendijk.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen